Jump to content
Shipfriends

Βλάβες Άγιος Γεράσιμος ΙΙ


Recommended Posts

Να και η επίσημη ανακοίνωση

Quote


Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φισκάρδου απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ''  Ν.Π. 12405 για μηχανική βλάβη στο υδραυλικό σύστημα λειτουργίας του καταπέλτη του πλοίου.
    Το ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ '' που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Νυδρίου προς το λιμάνι Φισκάρδου, κατέπλευσε με ασφάλεια όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους. Επιπλέον πραγματοποίησε μεμονωμένο πλου προς λιμένα Περιγιαλίου όπου συνεχίζεται η απαγόρευση απόπλου.

 

 
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Άγιος Γεράσιμος ΙΙ στο Νυδρί χθες  

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Α' Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Καβάλας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΙΙ” Ν.Π. 12405, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Φισκάρδο για Νυδρί Λευκάδας, για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου.

Το “ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΙΙ”, στο οποίο επέβαιναν 45 επιβάτες και 09 άτομα πλήρωμα, κατέπλευσε στον λιμένα Νυδρίου, πλέοντας συμβατικά, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του,,μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

Χαχα! Αυτό το "συμβατικά" μου χτύπησε και εμένα κάπως! Το βλέπουμε σε ταχύπλοα, καταμαράν, δελφίνια κλπ αλλά σε παντόφλα πρώτη φορά.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Άγιος Γεράσιμος ΙΙ στην Κεφαλλονιά στις 14/08/19

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΙΙ'' Ν.Π. 12450 ότι παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του με αποτέλεσμα να πλέει με μειωμένη ταχύτητα χωρίς να αιτεί συνδρομή.

Το ανωτέρω πλοίο, άνευ επιβατών και φορτίου, έπλεε προς Αστακό Αιτωλοακαρνανίας προερχόμενο από “ΦΡΙΚΕΣ” Ιθάκης και κατέπλευσε με ασφάλεια πρωινές ώρες σήμερα στον λιμένα Ληξουρίου Κεφαλληνίας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΙΙ'' Ν.Π. 12450, μέχρι διαπίστωσης αποκαταστάσεως της βλάβης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης της Λιμενικής Αρχής και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...