Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin Athina στην Αίγινα

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΑΘΗΝΑ” Ν.Π. 9824 ότι, ενώ βρισκόταν εν πλω έξω από τον λιμένα Αίγινας και προερχόμενο από τον λιμένα Πειραιά, το εν λόγω πλοίο παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το “ΑΘΗΝΑ”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιά -Αίγινα -Αγκίστρι, κατέπλευσε και προσέδεσε με ασφάλεια στον οικείο λιμένα, όπου αποβίβασε με ασφάλεια 73 επιβάτες, 33 εκ των οποίων είχαν ως προορισμό τον λιμένα Αγκιστρίου και προωθήθηκαν με μέριμνα της εταιρείας.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • proud_ionian featured and unfeatured this topic
  • 2 weeks later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin Athina στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ” Ν.Π. 9824, ότι κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του από τον λιμένα Πειραιά προς τους λιμένες Αίγινας και Αγκιστρίου παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το εν λόγω πλοίο επέστρεψε αυτοδύναμα στον λιμένα Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επτά (07) επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ”, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απαγόρευση απόπλου του ΕΓ-ΥΓ Flying Dolphin Athina στον λιμένα Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ” Ν.Π. 9824 ότι, μετά τον απόπλου του πλοίου από τον λιμένα Πειραιά για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου προς λιμένες Αίγινας και Αγκιστρίου, παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Το “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ” επέστρεψε στον λιμένα Πειραιά και αποβίβασε με ασφάλεια τους 25 επιβάτες του, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Από το Α' Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin Athina στον Πειραιά στις 31/08/23

Quote

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ” Ν.Π. 9864, ότι μετά τον κατάπλου στον λιμένα Πειραιά προερχόμενο από προγραμματισμένο δρομολόγιο από τους λιμένες Αγκιστρίου και Αίγινας παρουσίασε βλάβη στο πίσω δεξί ακροπτερύγιο του πλοίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ”, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...