Jump to content
Shipfriends

Queen Nefertiti (IMO 9130925)


Recommended Posts

To Queen Nefertiti (IMO No: 9130925) είναι κατασκευασμένο το 1997 έχει μήκος 94,50 μέτρα και πλάτος 16 μέτρα. Προηγούμενα του ονόματα ήταν Pegasus Two, Shannon Alexis και Tallink Autoexpress 3 και πρόκειται για αδελφό πλοίο του Paraguana I. Το Queen Nefertiti φτάνει αύριο στη Μάλτα με τελικό προορισμό την Tanger Med μιας και πρόκειται να δουλέψει στη γραμμή Algeciras Tanger Med για λογαριασμό της Africa Morocco Link.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Είμαστε σίγουροι πως είναι ναύλωση της AML? Κάπου πήρε το μάτι μου πως το ναύλωσε η Μαροκινή κυβέρνηση σαν backup για την υψηλή περίοδο. Στο site της AML, ενώ υπάρχει το Aylah, το Βασίλισσα Νεφερτίτη δεν εμφανίζεται, όχι ακόμα τουλάχιστον.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως όπως είπα και παραπάνω, δε νομίζω πως ταξιδεύει για την AML. Αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, δε φαίνεται ούτε στο στόλο, ούτε στο online τους, ούτε και σε αυτά της FRS και Inter. 

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξεκίνησε τελικά δρομολόγια το Queen Nefertiti αλλά είχε πάει στο Algeciras για να περάσει επιθεωρήσεις!! Σε αυτές τις επιθεωρήσεις βρήκαν εννέα παρατηρήσεις και έτσι σήμερα πήγε στο Cadiz για να τις αποκαταστήσει.

Link to comment
Share on other sites

Το Queen Nefertiti έχει ναυλωθεί από την AML για να είναι αμοιβό πλοίο στη περίπτωση που πάθει κάποιο άλλο πλοίο της βλάβη για να το αντικαταστήσει. Δηλαδή πληρώνει κανονικά ναύλο και πλήρωμα για να είναι standby!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Το Queen Nefertiti έφτασε στο Algeciras τη Δευτέρα 30 Ιουλίου. Αυτή τη φορά η επιστροφή του στο Algeciras είναι για λογαριασμό της Intershipping και θα ξεκινήσει δρομολόγια σήμερα στις 22:30 τοπική ώρα, κανώντας 4 κυκλικά δρομολόγια την ημέρα στη γραμμή Algeciras Tanger Med. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το Queen Nefertiti έφυγε τη Τετάρτη 24 Οκτωβρίου από το Algeciras και βρίσκεται από χθες το πρωί στη Βαλέττα.  Δεν ξέρω εάν τελείωσε η ναύλωση του από την Inteshipping, γιατί ακόμα το εμφανίζει στο σύστημα της Intershipping στα δρομολόγια στη γραμμή Algeciras Tanger Med.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...