Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απαγόρευση απόπλου και άρση αυτής του Ε/Γ-Ο/Γ Euroferry Olympia στην Ηγουμενίτσα λόγω βλάβης

Quote

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για προσωρινή απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας του Ε/Γ-Ο/Γ ''EUROFERRY OLYMPIA'' σημαίας Ιταλίας, στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Ηγουμενίτσας.

ο πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πάτρα για Ηγουμενίτσα και Μπρίντιζι Ιταλίας, με τριακόσιους εβδομήντα δύο (372) επιβάτες.

Στο ''EUROFERRY OLYMPIA'' απαγορεύτηκε ο απόπλους, ενώ στη συνέχεια μετά την αποκατάσταση της βλάβης, επιθεώρηση του πλοίου από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης του πλοίου, ήρθη η απαγόρευση απόπλου και μεσημβρινές ώρες το Ε/Γ-Ο/Γ συνέχισε το δρομολόγιό του

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Euroferry Olympia στην Ηγουμενίτσα 

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “EUROFERRY OLYMPIA” σημαίας Ιταλίας, ότι κατά τη διάρκεια του πλου από Ανκόνα Ιταλίας προς λιμένα Ηγουμενίτσας, παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στη μία (01) εκ ων τεσσάρων (04) κύριων μηχανών του πλοίου. 

Το  “EUROFERRY OLYMPIA” κατέπλευσε με καθυστέρηση στον λιμένα Ηγουμενίτσας, αποβιβάζοντας με ασφάλεια πενήντα οκτώ (58) επιβάτες, δεκαπέντε (15) Ι.Χ.Ε. τριάντα ένα (31) Φ/Γ και τρία (03) τρέιλερ, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του, ενώ κατόπιν  προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση πλόων του.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ότι κατά τη διάρκεια προετοιμασίας εκκίνησης των κύριων μηχανών του Ε/Γ-Ο/Γ “EUROFERRY OLYMPIA” σημαίας Ιταλίας, προκειμένου να εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο του για Ανκόνα Ιταλίας, παρουσίασε βλάβη στον προθερμαντήρα/λέβητα, με αποτέλεσμα την άμεση διακοπή λειτουργίας των κύριων μηχανών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “EUROFERRY OLYMPIA” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι  111 επιβάτες που επρόκειτο να επιβιβαστούν στο πλοίο, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρίας. 

hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...