Jump to content
Shipfriends

Πυρκαγιά στο ΕΓ/ΟΓ Mutiara Sentosa I, στην Ινδονησία.


Recommended Posts

On 8/6/2015 at 5:46 AM, stathis said:

έχει τρία αδελφά το Venilia το Vega και το Virgo που έχουν καταλήξει όλα στην Ινδονησία.

To Venilia, που εκανε καριερα στην ινδονησια ως Mutiara Sentosa I, λαμπαδιασε στη θάλασσα της Ιάβας και μεχρι ωρας ο αριθμος των νεκρων ειναι αγνωστος.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Για την ακριβεια ειναι Virtus και οχι Venilia

To Venilia με τα χρωματα της Silver Ferry http://www.silverferry.jp/ship_guide/#belinia

Tα τελευταια χρονια οι ινδονησιοι εχουν προβει σε αγορες πολλων Ιαπωνικων φερρυ και μιλαμε για πολυ αξιολογα σκαρια...Πως και τα καταφερνουν να αποκτουν διαμαντια και να τα μετατρεπουν σε πλεουμενα φερετρα......και αυτο κανει πολλους να ανησυχουν για την τυχη πλοιων και επιβατων....Ειναι γνωστο οτι απο ναυτικα ατυχηματα κατεχουν τα πρωτια μεχρι τωρα....Ξεπερασαν και τους φιλιππινεζους....

Νησιωτικο κρατος με μηδεν ναυτοσυνη....

 

Link to comment
Share on other sites

Μια μικρή γεύση από το τι σημαίνει Ινδονησία, μπορείς να πάρεις κι εδώ. Αν σκεφτείς πως το νησιωτικό τους κράτος εν πολλοίς τροφοδοτείται από τα ξύλινα πλοιάρια αυτά, το γεγονός πως δεν έχουν πάει στον πάτο όλα αυτά, ίσως να είναι και σημάδι ναυτοσύνης αν το δεί κανείς από την αντίθετη πλευρά. Δεν είναι έκπληξη πάντως το ατύχημα. Μπορείς για παράδειγμα να σκεφτείς την Αθήνα με μικρά λεωφορειάκια χωρίς τζάμια, πόρτες, κλιματισμό που να σταματάνε και να επιβιβάζεται ο κόσμος οπουδήποτε, ακόμα και στην αριστερή λωρίδα, και χωρίς συγκεκριμένα δρομολόγια? Ε, αυτό είναι η συγκοινωνία της Jakarta. Όταν βλέπεις λοιπόν αυτό στην πρωτεύουσα, καταλαβαίνεις τι γίνεται γενικότερα σε επίπεδο οργάνωσης και κράτους. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...