Jump to content
Shipfriends

Aldebaran (IMO 8412895)


Recommended Posts

Είναι λιγάκι οξύμωρο να κατηγοριοποιούμε ένα ιπτάμενο δελφίνι 30ετίας, σε ένα thread που ονομάζεται "Νέας Τεχνολογίας" :D. Αλλά επειδή δεν υπάρχει κατηγορία για Ταχύπλοα-Χρέπια:P, το βάζουμε εδώ και πάμε. Παιδί της Cantieri Navali Rodriguez τση Μεσσήνας με μηχανούλες MTU, είναι πια βετεράνος του Κόλπου τση Νάπολης με δρομολόγια από Νάπολη, Σορρέντο και Σαλέρνο για Capri, Procida και Ischia. Μπορούμε να το δούμε εδώ σε φωτογραφία παρμένη εν πλώ πρός Procida, συμπαθάτε με αλλά κούναγε πολύ και βγήκε λίγο όρτσα η φωτό, σαν το μάτι του Γύλλου.

 

Παρατηρήσεις:

Προσέξτε τους 4 νοματαίους που είναι έξω στο πρυμνιό ντέκ. Όπως βλέπετε έχει καλό σουελάκι, αυτό που χωρίζει τους 4 νοματαίοι από τον πάτο του Κόλπου(τι έγραψα Θεέ μου:rolleyes:) της Νάπολης, είναι ένα μικρό σχοινάκι με ύψος ίσα με 30 πόντους, σιγά μη βάλουν οι Ιταλοί ρέλια ή να απαγορεύσουν στους επιβάτες να βγούν έξω, γατάκια της HSW και της Seajets:P. Για τους πιο παρατηρητικούς, προσέξτε το ντέκ πίσω από τη γέφυρα. Εκεί διακρίνονται κάτι μαδέρια(συν κάτι σχοινιά όπως και ένα πράγμα σαν σκαλίτσα) που κείτονται χύμα και άδετα επάνω στο ντέκ, με κίνδυνο να κυλήσουν πρός τα πίσω σε κάποια απότομη κλίση του πλοίου, και να καταλήξουν στα κεφάλια των επιβατώνε. Ούτε στη ΔΑΝΕ δεν έχω δεί κάτι τέτοιο.

 

Σέιφτι Φέρστ, κλήαρλυ. Κι όπως λέει κι ο Nick the Greek: Ευτυχώς που πάρχει και η Ιταλία και παρηγορούμαστε για την Ελλάδα

Edited by proud_ionian
subtitle
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Το ταχύπλοο είναι παροπλισμένο στη Napoli από τον Ιούνιο του 2020, φαντάζομαι ελέω πανδημίας. Εμείς να το δούμε και από πλώρα δεμένο στη Napoli, βρισκόμαστε στο τέλος Ιουνίου του 2017.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...