Jump to content
Shipfriends

BC Ferries


Recommended Posts

On 9/4/2017 at 11:59 PM, proud_ionian said:

η BC, ειναι δυτικα. British Columbia

το ιθακη πηγε ανατολικα στη Bay Ferries. Nova Scotia.

Oι Καναδικες Εταιρεις ειναι πολιτειακες και η χρηματοδοτηση ερχεται ειτε απο την πολιτειακη, ειτε απο την ομοσπονδιακη κυβερνηση. οποτε ειμαστε λιγο πιο... large.

 

 

On 10/4/2017 at 0:07 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το άρθρο έλεγε ότι British Columbia έχει εξασφαλίσει κρατική χρηματοδότηση ύψους 15 εκ καναδικών δολαρίων για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

 

On 10/4/2017 at 0:57 AM, proud_ionian said:

απο την πολιτειακη κυβερνηση της British Columbia. British Columbia ειναι η πολιτεια. 

 

η BC Ferries, ανηκει στην πολιτειακη κυβερνηση της British Columbia (Bρετανική... Κολομβία) και λειτουργει υπο καθεστως ιδιωτικης ανωνυμης εταιρειας, της οποια το διοικητικο συμβουλιο, διοριζεται απο την αρμοδια υπηρεσια θαλασσιων συγκοινωνιων της πολιτειας. (BC Ferry Authority). Ολα αυτα απο το site τους.

η εταιρεια μας ειναι γνωστη, μιας και στο στολο της περιλαμβανει τον Αδαμαντιο Κοραη του Τομασου (Northern Adventure), που φτιαχτηκε στο Περαμα και το αγαπητο Northern Expedition. Εχει επισης και αρκετα αμφιπλωρα καθε μεγεθους

ο Αγιος Ανδρεας ΙΙ/Aqua Spirit, ειναι το δευτερο ρωμεϊκο σκαρι που μας παιρνουν.

H British Columbia, ειναι η δυτικοτερη πολιτεια του Καναδα, γεματη δαση, ποταμια, λιμνες, χιονισμενα βουνα, καλο κλιμα, Vancouver κλπ)

Edited by proud_ionian
subtitle
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η BC Ferries υπέγραψε συμφωνία με το ναυπηγείο Damen στη Ρουμανία για τη κατασκευή δυο αμφιπλωρων μήκους 81 μέτρων, 300 επιβατών, 44ΙΧ με παράδοση το 2020, όπου θα αντικαταστήσουν North Island Princess (59 ετών) και το Quadra Queen II (53 ετών).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Χθες έφτασε στο Gdank το Spirit of British Columbia (IMO No: 9015668) μιας και θα κάνει μετασκευή έτσι ώστε να μπορεί να καεί LNG. Το Spirit of British Columbia (25 χρονών), πέρα από τη μετατροπή στο σύστημα του καύσιμου θα γίνει και ανακαίνιση στο ξενοδοχειακό, που θα διαρκέσει μέχρι την άνοιξη του 2018. Τον επόμενο χειμώνα την ίδια διαδρομή θα κάνει το Spirit of Vancouver Island. Μετά αυτά τις μετασκευές τα δυο πλοία αναμένονται να μείνουν στο στόλο της BC Ferries για αλλά 25 χρόνια!!

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Η BC Ferries είναι σε αναζήτηση ναυπηγείου για τη ναυπήγηση 5 πλοίων μέχρι το 2024, έτσι ώστε να αντικαταστήσει πέντε αμφιπλωρα της σειράς C Class (Queen of Alberni, Queen of Coquitlam, Queen of Cowichan, Queen of Oak Bay και Queen of Surrey).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Η BC Ferries περιμένει την απάντηση από Ναυπηγεία, μετά την πρόθεση της να ναυπηγήσει 5 πλοία, έτσι ώστε να αντικαταστήσει τέσσερα παλιά πλοία της (Queen of Alberni, Queen of New Westminster, Queen of Cowichan &Queen of Coquitlam)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...