Jump to content
Shipfriends

Σταύρος Ν (IMO 9826005)


Recommended Posts

 

On 9/13/2016 at 3:32 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Από ότι ακούγεται ο κ. Νικολαΐδης θα προχωρήσει στη κατασκευή δυο αμφιπλωρων για να αντικαταστήσει το Άγιος Λαυρέντιος ΙΙ και το Μιχαήλ Ν.

 

On 11/15/2016 at 4:24 PM, Petros P said:

 Οι κατασκευές συνεχίζονται με άλλα πλοία ήδη να έχουν πάρει μορφή και άλλα περιμένουν τις πρώτες λαμαρίνες, με ονόματα ίδια με παλαιότερα πλοίων η με ονόματα συγγενών των πλοιοκτήτων που δεν είχαν δοθεί μέχρι στιγμής και θέλουν να τους τιμήσουν με αυτο το τρόπο :rolleyes: 

Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου αμφιπλωρου της οικογένειας Νικολαΐδη στο ναυπηγείο του Παναγιωτάκη. Πρόκειται για το Σταύρος Ν, που ήταν το όνομα του εκλιπώντα αδελφού του κ. Λεωνίδα Νικολαΐδη.

Edited by Nick the Greek
Ορθογραφία
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 5 weeks later...

Ας δούμε τη πρόοδο της κατασκευής του Σταύρος Ν στο ναυπηγείο του Παναγιωτάκη στις 06/05/17. Βλέπουμε ότι έχουν ολοκληρωθεί δυο καταστρώματα πάνω από το κατάστρωμα των επιβατών και έχει ξεκινήσει η κατασκευή της γέφυρας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ας δούμε τη πρόοδο της κατασκευής του Σταύρος Ν στο ναυπηγείο του Παναγιωτάκη στις 17/06/17. Βλέπουμε ότι έχει ολοκληρωθεί το κατάστρωμα της γέφυρας και έχουν βαφεί εξωτερικά τα γκαστρώματα, ενώ έχουν αρχίσει να μινιάρονται οι εξωτερικές επιφάνειες στη μέση του γκαράζ και έχει αρχίσει να βάφεται στο κρεμ χρώμα όπως τα πλοία του κ. Νικολαΐδη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ας δούμε τη πρόοδο της κατασκευής του Σταύρος Ν στο ναυπηγείο του Παναγιωτάκη στις 22/07/17. Βλέπουμε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι δυο πλώρες του και έχουν τοποθετηθεί τα «Π», εξωτερικά έχει βαφτεί στο κρεμ χρώμα όπως τα πλοία του κ. Νικολαΐδη, έχουν τοποθετηθεί τα τζάμια και οι βάσεις των καθισμάτων στο κατάστρωμα.

Link to comment
Share on other sites

Να αναφέρουμε ότι οι διαστάσεις του Σταύρος Ν είναι μήκος 107 μέτρα, πλάτος, 18,08 μέτρα, και βύθισμα 2,65 μέτρα. Θα φέρει 4 κύριες μηχανές Caterpillarμε Veth ελικοπηδάλια. Η χωρητικότητα στο κυρίως γκαράζ είναι 146 ΙΧ και στο υπόγειο γκαράζ 36 ΙΧ, ενώ η χωρητικότητα σε επιβάτες 800 άτομα. Το πλοίο υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Πολύ πιθανό να δούμε να έχει ασανσέρ από το γκαράζ για το σαλόνι!!!

Stavros N.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Να και ένα βιντεάκι απο την καθέλκυση του πλοίου. Εύχομαι τόσο να δουλέψει οσο και να πουληθεί γρηγορα.ωστε να μπεί ακομα νέο (μεγάλο,γιατι για το μικρό έχουν έρθει ηδη οι λαμαρίνες) στα σκαριά.Οσο έχει όρεξη η οικογένεια θα χτίζει.Υγεία πάνω απο όλα.

 

Link to comment
Share on other sites

Το Σταύρος Ν έχει IMO No: 9826005. Μπορούμε να δούμε κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του από τη σελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας στο facebook. Και για πρώτη φορά σε Ελληνικό αμφιπλωρο θα δούμε ασανσέρ για τους επιβάτες που θα υπάρχει στη μια πλευρά του γκαράζ. Το Σταύρος Ν κατασκευάστηκε σε πολύ γρήγορο χρόνο (σε περίπου 8 μήνες έγινε η καθέλκυση του) από την εταιρεία της Κας Μπεκρή.

Stavros N Lounge.jpg

Stavros N Lounge (2).jpg

Link to comment
Share on other sites

To Άγιος Λαυρέντιος ΙΙ , ήταν ολίγον πιο γρήγορα (για αυτο και πωλήθηκε άλλωστε :Dαντι του Πρωτοπορου στη Χιλή)  .Αν δεν απατώμαι ,ίσως κάνω λάθος και στο Γλυκοφιλούσα 5 πρέπει να υπάρχει ασανσέρ.

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

Από όσο πρόσεξα όταν ταξίδεψα με το Γλυκοφιλούσα V δεν είδα να έχει ασανσέρ. Στο Σταύρος Ν νομίζω ότι θα υπάρχει ο χώρος για το ασανσέρ αλλά δεν πιστεύω ότι θα το πολύ χρησιμοποιούν!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ας κάνουμε μια ξενάγηση στο εντυπωσιακό Σταύρος Ν. Ξεκινώντας από το γκαράζ του Σταύρος Ν που είναι εντελώς νέτο και χωράει 210 ΙΧ (μαζί με το υπόγειο γκαράζ). Ανεβαίνουμε από τις σκάλες επιβίβασης που είναι σε δυο επίπεδα με αποτέλεσμα να γίνεται πιο άνετα η άνοδος των επιβατών. Φτάνοντας στο κατάστρωμα των επιβατών συναντάμε ένα διάδρομο μπροστά από το σαλόνι. Έξω από τις σαλόνι είναι οι εντυπωσιακές σε διακόσμηση τουαλέτες. Μπαίνοντας στο σαλόνι νομίζω ότι όλοι οι επιβάτες θα μείνουν εντυπωσιασμένοι από τη διακόσμηση στο ξενοδοχειακό του πλοίου. Πρώτα συναντάμε 6 τραπεζάκια με καρέκλες σε καφέ απόχρωση σε κάθε πλευρά του σαλονιού. Μετά υπάρχουν καναπέδες σε ανοιχτόχρωμη γκρι απόχρωση και στη μέση αντικριστούς μωβ καναπέδες με μοκέτα σε χρώμα ανοικτό καφέ. Εκατέρωθεν και κατά μήκος του σαλονιού υπάρχουν καθίσματα αεροπορικού τύπου σε ανοιχτόχρωμη γκρι απόχρωση με μοκέτα σε καφέ απόχρωση. Στη μέση του σαλονιού υπάρχει το όμορφο σε διακόσμηση μπαρ. Ένα κατάστρωμα πιο πάνω είναι το ανοικτό κατάστρωμα, όπου συναντάμε τα μπλε καθίσματα στο ανοικτό κατάστρωμα έξω από το χώρο του πληρώματος και το καπάκι από το μηχανισμό του ανελκυστήρα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...