Jump to content
Shipfriends

Lindblad Expeditions - National Geographic


Recommended Posts

Πάμε να γνωρίσουμε και μια εταιρεία που δραστηριοποιείται ως επί το πλείστον στο εξωτερικό. Πρόκειται για την συμμαχία ανάμεσα στην Lindblad Expeditions και το γνωστό μας National Geographic, που πήρε το όνομα Εxpeditions. Με λίγα λόγια, exclusive κρουαζιερόπλοια, ψαγμένοι προορισμοί για έχοντες και μάλιστα έχοντες με κουλτούρα, κι όχι τενεκέδες. Απλό αλλά περιεκτικό site, αξίζει να περιηγηθείτε, ειδικά στο κομμάτι με το καινούριο τους πλοίο, το National Geographic Quest. θα σας εκπλήξει το μέγεθος και η ποικιλία του στόλου τους.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Η Lindblad Expeditions στο επόμενο της βαπόρι θα δώσει το όνομα National Geographic Venture, όπου κατασκευάζεται στο Seattle και αναμένεται να παραδοθεί τον Ιούνιο του 2018. Θα είναι αδελφάκι του National Geographic Quest, που αναμένεται να παραδοθεί τον Ιούνιο του 2017.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Φαίνεται ότι στη καθέλκυση του National Geographic Quest στις 14 Ιουνίου έγινε κάποια ζημιά με αποτέλεσμα να καθυστερήσει και άλλο η παράδοση του πλοίου (ακυρώθηκαν οι κρουαζιέρες στις 8 & 15 Ιουλίου).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Η Lindblad Expeditions συμφώνησε με την Ulstein για τη ναυπήγηση ενός πλοίου 138 επιβατών με παράδοση στις αρχές του 2020, με option για αλλά δυο πλοία.. Η κατασκευή του πλοίου θα συμπέσει με τα 50 χρόνια από το πρώτο πλοίο της εταιρείας, δηλαδή το Lindblad Explorer.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Για όσους έχετε τουλάχιστον 8 χιλιάδες δολλάρια να δώσετε, η Lindblad επιστρέφει στην Αίγυπτο με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επάνω στο Oberoi Philae. Τα μέρη που επισκέπετεται η κρουαζιέρα είναι μάλλον mainstream από Αιγυπτιολογικής άποψης, αλλά η αρχαία Αίγυπτος είναι μαγική όπως και να το κάνει κανείς.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...

Προβλήματα στον ορίζοντα και για την εταιρεία του Sven Olaf. Με δάνεια τις τάξεως των $359 εκατομμυρίων, ακυρώσεις και επιστροφές κρατήσεων που ουσιαστικά στερευει τα ταμεία τις εταιρείας, το μελλον διαγράφεται δυσοίωνο για τιν εταιρεία. Όπως δήλωσε και εκπρόσωπος "αν δεν καταφέρουμε να κάνουμε αναδιάρθρωση του χρέους μας συντομα, η έστω να καταφέρουμε να πουλήσουμε περιουσιακά στοιχεία με λογικούς όρους και τιμές, πολύ φοβάμαι ότι θα αναγκαστούμε να δηλώσουμε αδυναμία πληρωμών." 

Κοινώς είναι πολύ κοντά στο να δουν τα ραδίκια ανάποδα.. Ήδη η μετοχή τις εταιρείας κατρακυλα και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο μιας και σε περίπτωση που προσπαθήσει να πουλήσει κάποιο από τα 15 πλοία της πολύ δύσκολα θα βρει ενδιαφερόμενους. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...