Jump to content
Shipfriends

2016 Εταιρεία


2016 Εταιρεία  

55 members have voted

  1. 1. Ποια είναι η εταιρεία του 2016 στην ακτοπλοΐα

    • 2 Way Ferries
    • ANEK
    • Όμιλος Attica
    • Golden Star Ferries
    • Όμιλος Grimaldi
    • Hellenic Seaways
    • Seajets
    • Άλλη

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Παμε και για την εταιρεια της χρονιας.:)

Τα προηγουμενα χρονια συνηθιζαμε να βγαζουμε την εταιρεια που μας απασχολησε, ειτε θετικα, ειτε αρνητικα, γιατι οι αρνητικες ειδησεις ηταν πιο πολλες απο τις θετικες.B)

Φετος, για πρωτη φορα μετα απο χρονια, εχουμε αρκετες θετικες ειδησεις, με αντικτυπο στον κλαδο, ας ψηφισουμε μονο με κριτηριο τη θετικη επιδραση.

Μια ψηφος, φανερη, ως την 31/12 το βραδυ. Οποιος ψηφιζει αλλη, λεει ποια θεωρει εταιρεια της χρονιας, για να υπολογισουμε με... χερατο recount.

  • 2Way Ferries (Απότομη γιγάντωση).
  • ANEK (Παρα τα προβληματα, συνεχιζεται το συμμαζεμα, εντος και εκτος κοινοπραξιας)
  • Όμιλος ATTICA (Συνέπεια & ευελιξία στις υπάρχουσες γραμμές, νέα ανοίγματα, νέες παραγγελίες & προσαρμογή στις περιβαλλοντικές απαιτήσεις)
  • Golden Star Ferries (Δύο νέα πλοία)
  • Όμιλος Grimaldi (Σταθερή παρουσία σε Κρήτη και Αδριατική και επιθετικές κινήσεις στο εσωτερικό).
  • Hellenic Seaways (Nέα πλοία ήρθαν, παλιά ανανεώθηκαν και πολλά παλικάρια σφάζονται στην ποδιά της).
  • Seajets (Κάθε χρόνο και μεγαλύτερη).
Link to comment
Share on other sites

Αν δεί κανείς που ήταν η εταιρεία πρίν 10 χρόνια, και που είναι τώρα, Seajets χωρίς αμφιβολία. Δε νομίζω πως μπορεί κάποιος να πεί το ίδιο για τις άλλες εταιρείες, όπου τα τελευταία χρόνια το κάθε πέρυσι και καλύτερα, έχει γίνει κανόνας.

Link to comment
Share on other sites

Seajets. Και λόγω μεγέθυνσης αλλά και γιατί κατάφεραν να λιγοστέψουν, ως και να εξαλείψουν, τα θέματα αξιοπιστίας που είχαν άλλες χρονιές.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι ανάμεσα στην Golden Star Ferries και την Hellenic Seaways.

Πέρυσι ψήφισα σαν δεύτερη επιλογή της Golden Star Ferries για την αγορά του Superferry. Μέσα στο 2016 είχαμε την μετασκευή του Superferry και την αγορά του Superrunner (Speedrunner IV). Μια μικρή εταιρεία με ανθρώπους με μεράκι για να επενδύσουν στην ακτοπλοΐα με ίδια κεφάλαια.

Η δεύτερη επιλογή φέτος είναι η Hellenic Seaways που αγόρασε το Νήσος Σάμος και το μετασκεύασε σε χρόνο ρεκόρ. Είχαμε τη μετασκευή του Hellenic Highpseed και τη δραστηριοποίηση του στην Ελλάδα. Την εντυπωσιακή ανακατασκευή του Highspeed 7. Ενώ επίσης έκανε διορθωτικές αλλαγές στο Νήσος Ρόδος.

Σαν τρίτη επιλογή θα έλεγα την Seajets που αγοράζει ότι κινείται αλλά δεν δραστηριοποιούνται αυτά τα πλοία για να φάνει το αντίκτυπο αυτών των αγορών.

Φέτος θα ψηφίσω τελικά την Hellenic Seaways σαν εταιρεία της χρονιάς, γιατί μας έδωσε πιο πολλές ειδήσεις για να ασχοληθούμε

Link to comment
Share on other sites

Golden Star Ferries οι λόγοι γνωστοί ,αν και ήμουν θετικός και στο θέμα της Attica

1: Η εξαιρετική μετασκευή του Superferry που σε πολλά κομμάτια το έκανε ισοδύναμο με τα μικρά blue star

2: Η αγορά του Speedrunner IV ,κάτι που δείχνει ότι η εταιρία σκοπεύει να δείξει την παρουσία της και στον τομέα των ταχυπλόων

Edited by Bobking
Link to comment
Share on other sites

Sea Jets:Πιθανον η καλυτερη χρονια της εταιρειας στο Αιγαιο με λιγοτερα θεματα αξιοποιστιας απο αλλες χρονιες,αλλα και ως μονη εταιρεια που κανει αγορες σε αυτη την περιοδο.

Link to comment
Share on other sites

Φέτος, κατά την άποψή μου, η HSW ήταν αυτή που ξεχώρισε για θετικούς γενικά λόγους περισσότερο από άλλες. Νέα ή ανανεωμένα πλοία και άνοιγμα νέων γραμμών. Στον Σαρωνικό βέβαια όσο πάμε και χειρότερα..

Edited by Blue Star Delos
Link to comment
Share on other sites

Η Αττικα είναι η καλύτερη εταιρεία των τελευταίων πολλών ετών. Την ψήφο μου όμως τη δίνω στην Golden Star για την επιμονή και την τόλμη της να επενδύσει σε μια πολύ δύσκολη εποχή. Έφερε και έφτιαξε ένα πλοίο πολύ υψηλών προδιαγραφών. Βέβαια σαν εταιρεία χρειάζεται δουλίτσα ακόμα σε άλλα θέματα. 

Edited by Superfast VI
Link to comment
Share on other sites

θα μπορουσε να ειναι η HSW, λογω των πολλων βλαβων:P και του customer service στο σαρωνικο:rolleyes:, αλλα ψηφισα attica.

συνεπης και ευελικτη (φανηκε ιουλιο και αυγουστο, ειδικα σε κυκλαδες και δωδεκανησα), τολμηρα ανοιγματα (ασχετως αν θα της βγει το μαροκο) και ανοιχτο βλεμμα στο μελλον και τους περιβαλλοντικους περιορισμους.

οσο για τη seajets, ενταξει φουσκωνει, αλλα μπορει και να ειναι ανεμογκαστρι. οτι εχει αγορασει, ο προηγουμενος το ειχε για τον μπλε καδο;)

 

Link to comment
Share on other sites

ATTICA

Ψηφος που αφορα συνεπεια, ποιοτητα πλοιων, επισκευων, λυσεων στα δυσκολα, στοχους, βλεψεις και πολλα αλλα στα οποια ειναι μπροστα απο τους αλλους.

Μακαρι να τους βγουν και τα κουκια στο τελος.

Link to comment
Share on other sites

Ψηφισα Ανεκ, γιατι εντελως αθορυβα, εργαστηκαν φετος τα πλοια της  μεσα κι εξω απο την Ελλαδα αξιοποιωντας οσο καλυτερα μπορουσε τον στολο της..

Link to comment
Share on other sites

Golden Star γιατι με την ανακαίνιση του Superferry 2 που ξεκίνησε και την αγορά ταχυπλόου δείχνουν οτι θέλουν να παραμείνουν το πρωτο όνομα στις γραμμές που εξυπηρετούν όσα δρομολόγια και αν βαλει ο ανταγωνισμός

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως θα ψηφίσω την Hellenic Sea.. αχαχαχαχα...!!!
Sea Jets για το που έχει φθάσει αλλά ήμουν ανάμεσα σε αυτή και τη Golden Star

Ειδική μνεία πάντως στην 2way Ferries που ίσως έχει γίνει κάτι σαν Saronic Ferries

Link to comment
Share on other sites

τι αλλο για φετος!οταν φτιαχνεις ενα πολυ ωραιο βαπορι χωρις να εισαι μεγαλη εταιρεια συντηρεις ενα αλλο με τον καλυτερο τροπο κ για χριστουγεννιατικο δωρο περνεις το runner 4 πιστευω  ειναι αρκετα

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...