Jump to content
Shipfriends

Nazli Jale (IMO 8506945)


Recommended Posts

Το Nazli Jale (IMO No: 8506945) είναι κατασκευασμένο το 1986. Έχει μήκος 33,9 μέτρα και πλάτος 9,4 μέτρα. Προηγούμενο όνομα του ήταν Emeraude Express. Από το 2014 έχει αγοραστεί από την εταιρεία Jale και δούλευε σταθερά μεταξύ Μυτιλήνης και Αϊβαλι, μέχρι φέτος το Σεπτέμβριο που άλλαξε για δυο μήνες γραμμή. Μετά την ολοκλήρωση των δρομολογίων στη γραμμή Sigacik Καρλοβασι, αναχώρησε χθες από το Sigacik και πήγε στη Μυτιλήνη.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Ολο το καλοκαιρι κανει δρομολογια μεταξυ Αιβαλι και Μυτιληνη

Στην Μυτιληνη το εχω δει δεμενο σε πολλα σημεια αναλογα την κινηση ,από το χωρο μπροστα στο τελωνειο μεχρι το μεσα λιμανι μπροστα από την πλατεια Σαπφους

Link to comment
Share on other sites

Το Nazli Jale σε μια άφιξη του στο λιμάνι της Μυτιλήνης ανήμερα το 15 Αύγουστο, όπου με μια απλή δεξιά στροφή κοντά στη προβλήτα, για να δέσει στο περίφρακτο χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης. Μετά από παραμονή 15 λεπτών για την εκφόρτωση των επιβατών το Nazli Jale έφυγε από τη θέση του και κάνοντας δεξιά μας γύρισε να δούμε τη πρύμη του, έτσι ώστε να πάει στο μέσα λιμάνι (έδεσε μπροστά από τη Πλατεία Σαπφούς) για να αφήσει χώρο στα αλλά πλοιάρια της γραμμής της Τουρκίας να δέσουν στο χώρο αυτό.

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 4 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...