Jump to content
Shipfriends

Αγχίαλος (Ν. Χαλκίδας 471)


Recommended Posts

Κάπου είχα διαβάσει, ότι η Ταφίων Ν.Ε. αναζητά δεύτερο πλοίο. Αυτή εκτελεί με το Αγχίαλος δρομολόγια από την πόλη της Λευκάδας για το Μεγανήσι:

http://tafion.gr/

 

(Ν.Χαλ 471)

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Η εταιρεία του Βίκυ Φ ΙΙ αγόρασε δεύτερο πλοίο και πρόκειται για το Αγχίαλος περιπου στα μέσα του Ιουλίου. Στο τέλος Ιουλίου το Αγχίαλος ξεκίνησε δρομολόγια προς του Παξούς

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τραυματισμός επιβάτη του Ε/Γ-Τ/Ρ Αγχίαλος στην Πάργα το Σάββατο 20/08/16

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάργας, απογευματινές ώρες χθες, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΧΙΑΛΟΣ'' N. Χαλκίδας 471, για περιστατικό τραυματισμού αλλοδαπού επιβάτη, στο χέρι του, κατά τη διάρκεια του πλου του από λιμένα Παξών προς λιμένα Πάργας.

Ανωτέρω μετέβη στο Νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Πηγή: ΥΕΝ

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κάποιες φωτογραφίες του Αγχιαλος σε καρνάγιο από το καλοκαίρι λίγο πριν ξεκινήσει δρομολόγια. Η μόνη διαφορά εξωτερικά σε σχέση με πριν είναι που έσβησαν το παλιό δρομολόγιο (Λευκάδα Μεγανήσι) από τις μπάντες του πλοίου. Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα της εταιρείας Vicky F II στο Facebook

Achialos.jpg

Achialos (2).jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Προσάραξη του Ε/Γ-Τ/Ρ Αγχίαλος στη Λευκίμμη στις 24/10/16

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκίμμης, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό προσάραξης σε αμμώδη αβαθή του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΧΙΑΛΟΣ'' Ν.Χ. 471, στη θαλάσσια περιοχή Αλυκών Λευκίμμης ν. Κέρκυρας.

Στο εν λόγω σκάφος, το οποίο είχε αποπλεύσει από ν. Παξών με προορισμό το λιμένα ν. Κέρκυρας, επέβαιναν τριάντα εννέα (39) επιβάτες και δύο (02) μέλη πληρώματος, όλοι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Π-Α/Ψ ''ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ'' Τ.Λ. 43 με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Π ''ΣΠΥΡΟΣ'' Τ.Κ. 27 καθώς και το Ε/Ρ-Α/Ψ ''ΡΟΚΕΤ'' Τ.Κ. 1125, με τη συνδρομή των οποίων πραγματοποιήθηκε η μετεπιβίβαση των επιβατών και η ασφαλής μεταφορά τους στο λιμένα Λευκίμμης.

Το ''ΑΓΧΙΑΛΟΣ'' στη συνέχεια, αφού αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του Ρ/Κ ''ΔΙΑΣ'' Ν.Π. 4447, κατέπλευσε ρυμουλκούμενο από το ''ΔΙΑΣ'' και συνοδευόμενο από το σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στα καρνάγια Μανδουκίου ν. Κέρκυρας όπου ανελκύστηκε.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε εισροή υδάτων ούτε θαλάσσια ρύπανση, προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Λευκίμμης, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης των ζημιών και διατήρησης ισχύος Πρωτοκόλλου Γενικής Επιθεωρήσεως μετά από βλάβη - ζημιά.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Το πλοίο έκανε καθημερινά διπλά δρομολόγια από Δεύτερα έως Παρασκευή, με αναχώρηση 7:20 και 17:00 από Παξούς και 9:30 και 19:00 από Ηγουμενίτσα. Να αναφέρουμε ότι έχει σταματήσει τα δρομολόγια του από τα μέσα Οκτωβρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

δεν τα είχε σταματησει αλά τα ειχε τροποποιήσει σε 3 φορες την εβδομαδα κι 1 δρομολογιο 7.2ο από παξούς και 15.30 απο Ηγουμενιτσα.

από σημερα είναι για συντήρηση με άγνωστο πόσο καιρό.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...

Στα θέματα του ΣΑΣ στις 13 Ιουνίου, βλέπουμε ότι το Αγχίαλος ζητάει ανάκληση δρομολόγησης από τις 15 Μαΐου από τη γραμμή Ηγουμενίτσα Παξοί. Άραγε να πουλήθηκε για να ζητάει τέτοια περίοδο αποδρομολόγηση??

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 1 year later...

Εργασιες δεξαμενισμου για το βαπορακι ,στο καρναγιο που βρισκεται διπλα στο λιμανι της Κερκυρας.

Θεωρω οτι για να το βγαλανε στο καρναγιο η προθεση τους ειναι να το δρομολογησουν

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...