Jump to content
Shipfriends

Seven Seas Navigator (IMO 9064126)


Recommended Posts

Στον Πειραιά βρέθηκε εχθές μετά απο απουσία αρκετών ετών το κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Navigator.

Το σκαρί του πλοίου είχε αρχίσει να κατασκευάζεται στις αρχές της δεκαετίας του 90 για λογαριασμό της Σοβιετικής Ένωσης ως πλοίο ερευνών με ονομα Akademik Nikolay Pilyugin,αλλα η πτώση του καθεστώτος ,άφησε το πλοίο μισοτελειωμένο στην Ουκρανία.

Λίγα χρόνια αργότερα η Regent αγόρασε το κουφάρι και το ολοκλήρωσε στα ναυπηγεία Mariotti της Γένοβας στην Ιταλία το 1999.

Με μήκος 171,πλάτος 24,8 και βύθισμα 8,1 το σχετικά μικρό για την εποχή κρουαζιερόπλοιο είναι γνωστό για την πολυτέλεια του αφου μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 490 επιβάτες ,ενω έχει πλήρωμα 340.Εχει 4 μηχανές Wartsila 8L38 και πλέει με μέγιστη ταχύτητα 19,5 κομβων

 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Πάμε να δούμε μια πολύ ελκυστική κρουαζιέρα που πρόκειται να κάνει το Seven Seas Navigator το καλοκαίρι που μας έρχεται:

 

Αναχώρηση από το Miami και πρώτη στάση στο George Town των νήσων Cayman. Μετά πάμε για 2 λιμάνια στην Ελλάδα της λατινικής Αμερικής:P, την Κολομβία. Santa Marta και Cartagena είναι οι προορισμοί, ακολουθεί το πάντα εντυπωσιακό πέρασμα του Καναλιού του Παναμά. Με το πέρας του περάσματος, πάμε βόρεια με 3 προσεγγίσεις σε 3 μέρες σε Costa Rica(Puntarenas), Nicaragua(San Juan del Sur) και Guatemala(Puerto Quetzal), ωραία ιδέα μια και πρόκειται για χώρες που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες με ασφάλεια. Μετά συνεχίζουμε πρός Mexico και going loco, down in Acapulco, ακολουθούμενο από το Cabo San Lucas, στο νότιο άκρο της χερσονήσου του Yucatan.

 

Το τελευταίο κομμάτι της κρουαζιέρας το φέρνει σε San Diego(για Los Angeles), San Francisco και Astoria(Oregon) στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την Victoria και το Vancouver του Καναδά να είναι οι τελευταίοι προορισμοί και το τελευταίο λιμάνι του ταξιδιού.

 

Το πλοίο το βλέπουμε εδώ να αναχωρεί από τον Πειραιά πρίν 10 χρόνια σχεδόν, μια παρόμοια αναχώρηση θα κάνει και από το Miami στις 17 Ιουνίου του 2017 για το ταξίδι που περιέγραψα παραπάνω. Η τιμή μιας Deluxe Window Suite για τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα, είναι στα 8,700 ευρωπουλάκια.

 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...