Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Θεωρώ ότι αξίζει να ανοίξουμε ένα αποκλειστικό topic για την συγκεκριμένη εταιρεία, τον μεγαλύτερο operator επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων στην Ιαπωνία, που μας απασχoλεί έτσι κι αλλιώς στο forum κατά καιρούς, αλλά και η οποία παρήγγειλε στα Mitsubishi Heavy Industries του Shimonoseki δύο ακόμη πλοία, μετά τα Suisen-Suzuran του 2012, τα οποία θα αποτελούν τα μεγαλύτερα που θα δραστηριοποιούνται στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με την παράδοσή τους. Τα πλοία θα δρομολογηθούν στη γραμμή Tomakomai-Akita-Niigata-Tsuruga τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο του επόμενου έτους (γρήγορα τα ξεπετάνε ε; ) σε αντικατάσταση των Ferry Azalea και Ferry Shirakaba του 1994, τα παλαιότερά τους που μοιάζουν αρκετά στα Ionian Queen και Ionian King και τα οποία είναι προς πώληση στα 9 εκ. δολάρια το καθένα. Προς πώληση φαίνεται είναι πάντως και τα Lilac (2002) και Yuukari (2003) στα 20 μύρια το καθένα από το πρώτο 6μηνο του 2017 κι αυτά, προφανώς σκοπεύουν να ξεφορτωθούν τα 2 από τα 4, όχι απαραίτητα τα 2 παλαιότερα άμα τους κάτσει η τιμή. Μακάρι να δούμε κανένα στα μέρη μας.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστα νεα!! Τα τελευταια δυο χρονια υπαρχει μεγαλος οργασμος ναυπηγησεων στην Ιαπωνια...Καθε δεκα χρονια οι Ιαπωνικες εταιρειες ανανεωνουν το στολο τους.

 

Η OCEAN TOKYU FERRY εχει παραλαβει εκτος του FERRY BIZAN(Μπλε σιριτι) και τα FERRY RITSURIN(Λαχανι σιριτι), FERRY SHIMANTO(Κοκκινο σιριτι), ενω ετοιμαζεται συντομα και το τεταρτο της(Πορτοκαλι σιριτι).

Η Tsugaru Kaikyo ετοιμαζει το ημιαδελφο του BLUE MERMAID.

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο μέρος η Ιαπωνία. Εξαιρετικό φαγητό(και δεν αναφέρομαι στα εξευρωπαισμένα sushi που τρώμε στην Δύση), πολλά βαπόρια και 1st Class γυναίκες.Τα 2 παλαιότερα φέρρυ είναι απλά γίγαντες, δε μου λένε κάτι προσωπικά. Αλλά τα Suisen και Suzuran είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

 

Ας βάλουμε τα 4 προαναφερθέντα φέρρυ στην γκάλλερί μας, όλες οι φωτό είναι από σκαναρισμένες, επίσημες cartes postales της Shin Nihonkai Ferry.

 

Ferry Azalea

Ferry Shirakaba

Lilac

Yuukari

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...