Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Φαίδων βγήκε εκτός νερού στο ναυπηγείο του Μπεκρή για τις εργασίες συντήρησης του και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση από το νέο έτος. Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του πλοίου στο Facebook.

72629686_1525576310917753_6443884762997194752_n.jpg73300137_1525576467584404_6783065326864039936_n.jpg

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ανακοίνωση της εταιρείας των Φαίδων μετά τη κατοχύρωση της γραμμής Χάλκη Κάμειρο στο Σεμπεκο ΙΙ

Quote

Kαλή σας ημέρα και καλό τριήμερο. Επιστρέφοντας χθες αργά το βράδυ ενημερώθηκα πλέον επίσημα από την ανάρτηση που είχε κάνει το υπουργείο ότι προκρίθηκε στο διαγωνισμό το SEBECO II έναντι του ΦΑΙΔΩΝ με χαμηλότερη προσφορά. Συγχαρητήρια στην εταιρεία ALKO SHIPPING πού είναι η ανάδοχη εταιρεία και τους εύχομαι καλή δρομολόγηση.
Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο "Εύγε-Μπράβο" σε αυτούς που έκαναν τα αδύνατα δυνατά και ξεσήκωσαν Χαλκίτες και μη, μαζεύοντας υπογραφές, και όχι μόνο, εναντίον μας για να μην πάρουμε εμείς την δουλειά. Και επίσης ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" σε αυτούς που τα υπέγραψαν. Τώρα βέβαια λένε δεν ήξεραν τι ήταν αυτά τα χαρτιά που τους έδιναν να υπογράψουν. Σωστά, αν δεν βλέπεις τα κείμενα δεν υπογράφεις. Το σωστό και τίμιο θα ήταν να ρωτήσουν και να ερευνήσουν για το θέμα πριν υπογράψουν.
Τέλος, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζετε και αναγνωρίζετε την συνεχή προσπάθειά μας. Όταν αποφασίσαμε να φτιάξουμε το ΦΑΙΔΩΝ το 2012 ο σκοπός της μεγάλης αυτής επένδυσης όπως και των άλλων επιχειρήσεων που έγιναν μεταγενέστερα ήταν να συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας και στο μέγιστο βαθμό που μπορούσαμε στην ανάπτυξη της αγαπημένης μας Χάλκης. Αυτός λοιπόν ήταν ο σκοπός και όχι η μεγάλη κερδοσκοπία όπως λένε κάποιοι. Αυτά τα ποσά που έχουν επενδυθεί δεν αποσβένονται ΠΟΤΕ με αυτούς τους ρυθμούς του νησιού. Όπως και κάποιοι άλλοι συμπατριώτες μας, μετρημένοι στα δάχτυλα, που έφεραν και αυτοί τα ωραία τους πολλά λεφτουδάκια και τα επένδυσαν και αυτοί στην ωραία μας Χάλκη, αυτούς λοιπόν να ρωτήσετε που ξέρουν πότε θα κάνουν απόσβεση... ΠΟΤΕ, αυτοί είμαστε....Kαι όχι αυτοί που "βύζαιναν" τόσα χρόνια την Χάλκη και έφτιαχναν ανόγια και κατόγια, εξάλλου όλα αυτά φαίνονται και ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Απλά έτσι είχαν μάθει όλοι στα μονοπώλια και γι´αυτό τους κακοφαίνεται και εκδικούνται τους άλλους που φέρνουν τα ωραία τους λεφτά από αλλού και τα επενδύουν για την ανάπτυξη και το μέλλον αυτού του νησιού.
Και κάτι ακόμα που ξεχνάνε κάποιοι Όλα εδώ πληρώνονται γιατί υπάρχει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ !!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Το Φαίδων ξεκίνησε σήμερα ημερήσιες εκδρομές από τη Κάμειρο προς τη Χάλκη με αναχώρηση από τη Κάμειρο στις 9:00 και επιστροφή από τη Χάλκη στις 16:00 με το εισιτήριο να είναι στα 10€ μετά επιστροφής.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Φέτος το χειμώνα το Φαίδων φαίνεται ότι θα ταξιδέψει όλο το χειμώνα, μιας και έχει αναλάβει τα επιδοτούμενα δρομολόγια του Σεμπεκο ΙΙ στη γραμμή Χάλκη Κάμειρο μέχρι τον Απρίλιο του 2022.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Το Φαίδων ολοκλήρωσε τις εργασίες της επισκευής του στο Κορακονερο και χθες επέστρεψε στη Χάλκη. Το Φαίδων θα αναλάβει τα επιδοτούμενα δρομολόγια του Σεμπεκο ΙΙ από τις 17 Μαΐου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...

Το Φαίδων ολοκλήρωσε χθες τα δρομολόγια στη γραμμή Ρόδο Χάλκη και από ότι φαίνεται θα αλλάξει χέρια. Πιθανότατα θα καταλήξει στην Alko Ferries που εξάλλου δούλευε για αυτήν τα τελευταία δυο χρόνια. Το πλοίο πήγε χθες στη λιμάνι στο Κορακονερο για την χειμερινή του ακινησία.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Το βαπορακι πηγε στο λιμανακι στην Αρετσου.

Να φανταστω οτι θα δουλεψει στα δρομολογια απο Θεσσαλονικη για Περαια

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...