Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η Thassos Link είναι η τρίτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στις γραμμές της Θάσου. Το μοναδικό της πλοίο αυτή τη στιγμή είναι το Στέλιος Φιλιάγκος. Η εταιρεία ξεκίνησε τα δρομολόγια, από και προς τη Θάσο, στις 19 Ιουνίου 2014 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα τα δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ενώ φέτος κάνει ενέργειες για να διπλώσει το πλοίο της στις γραμμές της Θάσου

 

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 3 months later...
  • 9 months later...
Just now, Panagia Ekatontapiliani said:

Η πλοιοκτήτρια εταιρία του «Νικητή» διαδίδει ότι το Καλοκαίρι θα έρθει για λογαριασμό της στην περιοχή επιπλέον φέρι μποτ. Το οποίο κατά τις πληροφορίες ήδη ετοιμάζεται.

Λογικά η Thassos Link θα φέρει και τρίτο πλοίο στις γραμμές της Θάσου, εάν θέλει να πάρει περισσότερα δρομολόγια γιατί ο ανταγωνισμός θα φέρει από ένα πλοίο στις γραμμές της Θάσου!!

Link to comment
Share on other sites

On 8/30/2017 at 8:56 PM, thanosp said:

Εκτός δρομολογίων το πλοίο από χθές (Τρίτη 29/8) λόγω της παραίτησης του μηχανικού αλλά και του καπετάνιου όπως ακούγεται. Υπάρχει η φήμη ότι το πλοίο θα αντικατασταθεί από άλλο το οποίο έχει ήδη αγοραστεί.

Πηγή: εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ

Το είχαμε αναφέρει στο θέμα του Νικητή.

Το Νικητή μην τον περιλαμβάνεις σαν 2ο πλοίο μιας και δεν εκτελεί δρομολόγια. Τελευταίο στίγμα από τον Λιμένα στις 11/9. Και μετά τις τελευταίες ιστορίες που είχε το πλοίο δεν το βλέπω να ταξιδεύει ξανά. Η εταιρία ενδιαφέρεται μόνο για τα καλοκαιρινά δρομολόγια από Κεραμωτή, τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι πράξεις της.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 8 months later...

Eιναι ξεκάθαρο οτι ο ΟΛΚ δεν θέλει την εταιρία ούτε και τον Φιλιαγκο στην Θάσο και την Καβάλα , είναι ομως ξεκάθαρο ότι οι 11 φορές που πήγε αυτόφορο δεν ήταν τυχαίες !!! ,προκαλεί συνεχώς 

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Tasos Kavala said:

Eιναι ξεκάθαρο οτι ο ΟΛΚ δεν θέλει την εταιρία ούτε και τον Φιλιαγκο ,,,,, οι 11 φορές που πήγε αυτόφορο δεν ήταν τυχαίες....

Για τις 11 ή τις 111 φορές, αν ευρεθεί ένοχος να τον τιμωρήσουν όπως αρμόζει, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι την έκφραση  "o  OΛΚ δεν θέλει".

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς το δεν θελει, θα εχει να κανει με τα συμφεροντα των αλλων εταιρειων και την σχεση που εχουν αυτες με το λιμεναρχειο.

Άσχετα με το γεγονος οτι το λιμεναρχειο δεν επιτρεπεται να εχει τετοιες στασεις, δηλαδη να μεροληπτει υπερ καποιου, το εχουμε δει πολλες φορες να γινεται και σε άλλα λιμεναρχεια της χώρας. 

Ειδικά για το συμβαν που ανέλυσε, μπορει το πλοιο να ηταν σε τακτικη ακινησία, ωστοσο δεν γνωριζω αν το θεμα ηταν απλα η συντήρηση ή το οτι δεν φαινόταν ποιος την έκανε ή κάτι άλλο. Δεν ξεκαθαρίζεται ποια ακριβως ήταν η "παράβαση"

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μετά την πώληση του Στέλιος Φιλιάγκος στη Κροατία, θα πρέπει να δούμε εάν η Thassos Link θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του με κάποια νέα ναυπήγηση αμφιπλωρου ή με κάποια αγορά αμφιπλωρου. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει σαν πιθανά ονόματα το Γλυκοφιλούσα VIII από τη Σαλαμίνα, αλλά και δυο από τα αμφιπλωρα που είναι παροπλισμένα στη Ρωσία (Glykofilousa III, Protoporos IV, Lavrentiy, Maria, Pobeda)

Link to comment
Share on other sites

Η Thassos Link προχώρησε στη ναύλωση του Ζευς για να το δρομολογήσει στη γραμμή Θάσου. Σίγουρα τα τωρινά πλοία της Thassos link υστερούν από τα πλοία του ανταγωνισμού που κινειται σχεδόν αποκλειστικά με αμιφπλωρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

14 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Άγιος Αθανάσιος κοντεύει να συμπληρώσει ένα μήνα εκτός δρομολογίων λόγω της βλάβης του. 

Κλασσικά παλιά πλοία που φέρνει ο φιλιάγκος

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οτι εισαι λιγο αδικος

Το ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ που δουλευε ηταν καινουριο ,ενω καινουριο ειναι και το ΝΙΚΗΤΗΣ,ασχετα αν το συγκεκριμενο ειναι τρομερα μικρο με οτι αυτο συνεπαγεται

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο αξιόλογο ήταν το Φιλιάγκος. Έμειναν με τον παππού και το καρυδότσουφλο. Αν περίμεναν να αναπτυχθούν οι γραμμές της Θάσου  από την εταιρεία, καήκαμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 years later...

Τώρα που βγήκα οριστικά εκτός δρομολογίων για την φετινή σεζόν το ΝΙΚΗΤΗΣ μήπως υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει το ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ VI δρομολόγια στην γραμμή Κεραμωτή - Λιμένας και το ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ να πάει Καβάλα - Πρίνο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...