Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η Joy Cruises έχει το δελφίνι Ilida Dolphin που κάνει δρομολόγια μεταξύ Κέρκυρας και Παξούς και το είχε αγοράσει πέρυσι για να αντικαταστήσει το δελφίνι Ilida II. Επίσης έχει ρωσικό επιβατηγό Zanadu που κάνει και αυτό δρομολόγια στη ίδια γραμμή αλλά πάει και σε αλλά μέρη όπως στους Αντίπαξους και στην Αλβανία. Ενώ φαίνεται να αγόρασε ένα ακόμα δελφίνι που θα το ονομάσει Ilida III για να μπει και αυτό στη γραμμή Κέρκυρα Παξούς

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Υπάρχουν αναφορές ότι μετά το ILIDA II η εταιρεία μελετά τη πιθανότητα να φέρει και δεύτερο δελφίνι στη Καβάλα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μήπως αυτό θα είναι το Hariklia ?

Edited by thanosp
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το Ηλιδα ΙΙΙ επρόκειτο για το Christos L στη Κω, που πήρε φωτιά χθες το βράδυ στη μαρίνα της Κω. Το πλοίο ήταν έτοιμο σήμερα ή αύριο να αναχωρήσει από τη Κω για τη Κέρκυρα αλλά δεν πρόλαβε!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μέχρι στιγμής το πρώτο δελφίνι που κοίταξαν δεν καρποφορησε το ενδιαφέρον μιας και η εταιρεία που το έχει δεν δέχτηκε να το πουλήσει. Τώρα που αγόρασαν το δεύτερο τουριστικό σκάφος (Stefamar) δεν ξέρω εάν θα συνεχίσουν να ψάχνουν για δελφίνι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Ανακοίνωση της Joy Cruises στο facebook σχετικά με τα δρομολόγια της στη γραμμή Παξούς Κέρκυρα.

Quote

Σας ενημερώνουμε ότι από φέτος η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα μετά την αγορά δεύτερου ταχύπλοου να εξυπηρετήσει τη γραμμή ΠΑΞΟΙ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΞΟΙ και τους χειμερινούς μήνες.
Κατά το διάστημα απουσίας του δελφινιού λόγω ετήσιας συντήρησης και επιθεώρησης από το Ιανουάριο θα δρομολογηθεί το
HIGH SPEED AZIMUT.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το εισιτήριο από 01 Νοεμβρίου θα είναι 17,00 € (τα 2€ από τα 17,00€ θα τα παίρνει ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΞΩΝ ως οικονομική ενίσχυση), και τα ασυνόδευτα εμπορεύματα δωρεάν μετά από αιτήματα των κατοίκων του νησιού μας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...

Η Joy Cruises προχωράει στη προσθήκη ενός πλοίου για να αντικαταστήσει το Zanadu στη γραμμή των Διαπόντιων νησιών. Το νέο πλοίο θα πάρει το όνομα Αικατερίνη Α, έχει μήκος 45 μέτρα, πλάτος 8.30 μέτρα και βύθισμα 2.60 μέτρα. Η περιγραφή στις διαστάσεις μοιάζει πολύ με το Ferry Mishima (αλλά δεν είναι γιατί το έχει αγοράσει η Kerkyra Lines). Mάλλον θα είναι από την Ιταλία μεριά σύμφωνα με τις πηγές μου, αλλά μόλις οριστικοποιηθεί η αγορά θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 years later...
On 1/22/2020 at 2:22 PM, Nick the Greek said:

"όλη η Κέρκυρα σε ξέρει, παραλή κι ανοιχτοχέρη, μάγκα και Μαχαραγιά,

Πολύ δεν ανοίγεται ο Μαχαραγιάς;

Απο εκεί που είχε ηλικιωμένα δελφίνια και τουριστικά ημεροπλοια νάνους, περάσαμε σε ferries τσέπης: Ναύλωση Νήσος Αίγινα για άγνωστο διάστημα, Νεκρανάσταση του Ευτυχία Π, καθημερινά δρομολογια για Παξούς και ενας Θεός ξέρει τι ακόμη.

Edited by proud_ionian
λινκ
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...