Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Κάποιο θέμα είχε το πλοίο το πρωί και δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο του

Quote

Μικρό πρόβλημα, όπως μας ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, παρουσίασε σήμερα το “Φιόρο του Λεβάντε” με συνέπεια να μην εκτελέσει σήμερα πρωινό δρομολόγιο και να μείνει στο λιμάνι της Κυλλήνης. Όπως μας είπαν από το Λιμεναρχείο, το πλοίο θα εκτελέσει το δρομολόγιο το μεσημέρι.

Πηγη: e-kefalonia.net

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κυλλήνη

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ'' Ν.Π. 12207, ότι μετά τον κατάπλου του πλοίου προερχόμενο απο Ζάκυνθο, διαπιστώθηκε φυσιολογική φθορά στην ολισθαίνουσα της αριστερής κύριας μηχανής.

Από το Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ μέχρι αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και συνέχισης ισχύος πιστοποιητικών από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα του προγραμματισμένου δρομολογίου Κυλλήνη – Ζάκυνθος, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ Ο/Γ “ΜΑΡΕ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ”.

hcg.gr

 

Link to comment
Share on other sites

Ειναι σαν να λεμε ο μηχανισμός που μετατρέπει τη κινηση απο τα εμβολα στο στροφαλο. Να το πω λαϊκά μιας και ειναι της μοδος..αλλα καποιος μηχανικος μπορει να μας το εξηγήσει καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Η ολισθαινουσα (expansion bellow) είναι η ένωση που είναι ανάμεσα στους οχετους των καυσαεριων (φανταστείτε περίπου μια φυσαρμόνικα) που αποροφαει τους κραδασμους από τους οχετους καυσαεριων, για να μην έρχονται σε απευθείας επαφή οι οχετοι με συνέπεια να δημιουργούνται ρηγματα αλλά και να μην υπάρχουν διαρροές από τα καυσαερια από την εξαγωγή.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την απαγόρευση απόπλου του Fior Di Levante στη Σάμη Κεφαλληνίας

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σάμης Κεφαλληνίας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ'' Ν.Π. 12207, το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σάμη για Ιθάκη, με τρεις (03) επιβάτες, ότι διαπιστώθηκε αδυναμία λειτουργίας εργατών άγκυρας λόγω ηλεκτρικού προβλήματος.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σάμης Κεφαλληνίας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρου πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

απο τα κεφαλονιτικα sites, μονο το e-kefalonia(n^_^εχει αναφορα στη βλαβη, με επισημανση οτι οι (κεφαλονιτες) επιβατες  εξυπηρετηθηκα απο το νΚεφαλονια και την απαραιτητη υπενθυμιση οτι η γραμμη ΠΣΙ κοβει ροδα μυρωμενα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
  • proud_ionian changed the title to Βλάβες Φιορ Ντι Λεβάντε
On 6/10/2022 at 6:57 AM, proud_ionian said:

χωρίς σοβαρές αλλαγές σε δρομολόγια.

ειχαμε αλλαγες τελικα. το φιορο με το ζορι αγγιζει τα 15 μετα τη βλαβη και υποθετω οτι αυτος ειναι ο λογος της τραμπας με τη Νόνα, ωστε να μην ροκανιζονται οι, ετσι και αλλιως πιεσμενοι, χρονοι παραμονης της γραμμης του Πορου.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
On 5/26/2023 at 8:00 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το πρωινό δρομολόγιο του Fior Di Levante από το Πόρο για Κυλλήνη και επιστροφή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έκτακτου γεγονότος σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας του.

 

On 5/26/2023 at 8:13 AM, proud_ionian said:

Βλάβη μυρίζομαι.

Λέει ότι για τα υπόλοιπα δρομολόγια θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση 

Βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανη, λέει το ΛΣ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...