Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Υπάρχει η πιθανότης το Νήσος Μύκονος να κάνει απόψε καμιά ζαβολιά και κόψει πρώτο το νήμα φράζοντας την μπούκα ή όλα μελετημένα και σίγουρα για το Δήλος ?

Edited by proud_ionian
split/tag
Link to comment
Share on other sites

Το φαβορί είναι το Blue Star Delos λόγω προγραμματισμου αλλά το Νήσος Μύκονος μπορεί να καθυστερήσει λίγο την άφιξη του στο Πειραιά μετά από τόσα λιμάνια και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών έτσι να φτάσει κοντά στην αλλαγή του χρόνου!!

Link to comment
Share on other sites

Όπως δείχνουν τα πράγματα το Νήσος Μύκονος έρχεται για την ώρα του στο Πειραιά οπότε δεν θα έχουμε καμία κόντρα για το ποδαρικό!! Οπότε πάει το Blue Star Delos για ποδαρικό στο Πειραιά

Link to comment
Share on other sites

Υπό Κ.Σ., το "Νήσος Μύκονος", θα φθάσει στον Πειραιά πριν το "BS Δήλος" και ποδαρικό θα κάνει το τελευταίο. Τώρα, άμα σβήσει κανένα AIS μετά το Σούνιο, ή αν ο πλοίαρχος του "Μύκονος" έχει περάσει από το ΑΕΙ "GA Ferries/Γεράσιμος-Μάκης-Αγούδημος", ΜΗΝ στοιχηματίσετε τίποτα...

Link to comment
Share on other sites

Η πρωτιά πλέον εξαρτάται μόνο απ' το Νήσος Μύκονος! Αν θέλουν μπαίνουν πρώτοι, αν δεν θέλουν αφήνουν στο Δήλος το ποδαρικό. Εγώ πάντως δεν βλέπω τον λόγο το Νήσος Μύκονος να κλωτσήσει την ευκαιρία της προβολής και των φώτων της δημοσιότητας κι έτσι πιστεύω - συμφωνώντας με τον georgios express - πως θα ζήσουμε βραδιά με άρωμα περασμένων χρόνων και διάφορα τερτίπια μπροστά στη μπούκα! Όποιος αψηφά το τσουχτερό κρύο ας κατέβει στο λιμάνι!!!

Edited by proud_ionian
quoote
Link to comment
Share on other sites

Αν ηταν ετσι εγω νομιζω οτι θα εκοβε απο νωρις. Μπηκα στον Πειρασμο να ανοιξω το ΑΙΣ και το βλεπω σχετικα γκαζομενο σε αποσταση μιας ωρας και κατι απο τη μπουκα. Το βλεπω τραβηγμενο να κωλοβαρεσει εξω απο το λιμανι πανω απο μια ωρα αν φτασει ετσι οπως παει. Πονταρω στο Δηλος κι ας χασω. Προλαβαινουμε ψηφοφορια για την πλακα?  :D  :D

Link to comment
Share on other sites

Όχι ψηφοφορία, αλλά ούτε να το σκεφτούμε δεν προλάβαμε! 

Πριν τις 23:00 μπήκε το Μύκονος στο λιμάνι σαν το τελευταίο του 2015.

4 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έκανε ποδαρικό ξανά το Δήλος.

 

Καλοτάξιδα και μόνο μπουνάτσες

Link to comment
Share on other sites

καθε περσι  καλυτερα!00.05 περασε το Δηλος τα φαναρια με σφυριγματα απο το πατμος βελιζελος  μπλου σταρ 1 κ διαγορα!περασε γυρισε στην λεκανη μπροστα απο το μυκονος(κοβανε την πιτα κ δεν σφυριζε :ph34r: )οπως δεν σφυριζε κ κανενα αλλο πλοιο στην λεκανη εκτος απο το παρος κ ναξος...

 

καλη χρονια 

Link to comment
Share on other sites

σε καποιο καναλι, μαλλον το MEGA, πηρε το ματι μου ενα ρεπορταζ, οπου το Δηλος αναφεροταν ως Μπλου Σταρ Ντέλος, με πλανο απο το... Sardinia Vera :eek:

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27383&subid=2&pubid=35480188

 

Αυτά δεν τα λες πλάνα αρχείου... τα λες το MEGA θυμάται...!!!

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016, το "Costa Neoclassica”, υποδέχθηκε σήμερα η διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. στο λιμάνι του Πειραιά, παραδίδοντας στον πλοίαρχο cpt. Mario Moretta την αναμνηστική πλακέτα του λιμανιού, βιβλία για τον ίδιο και τη βιβλιοθήκη του πλοίου και στους επιβάτες χριστουγεννιάτικα γλυκά, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Το "Costa neoClassica” με 1680 επιβάτες και 900 άτομα πλήρωμα, της ιταλικής εταιρίας Costα η οποία έχει 53 προγραμματισμένες αφίξεις για το 2016 αντί 37 το 2015,  προσεγγίζει και τη χειμερινή περίοδο το λιμάνι του Πειραιά.


 


www.capital.gr


Link to comment
Share on other sites

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» Νηολογίου Πειραιά  4007 της εταιρείας Α.Ν.Ε.Σ Χάι Σπιντ Ν.Ε.  (Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Σύμης), ήταν το πρώτο επιβατικό δρομολογημένο πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου για το  2016. Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου, πλοίαρχος Εμμανουήλ Κανάλης,  απένεμε στον πλοίαρχο του πλοίου Γεώργιο Αντωνίου, αναμνηστική πλακέτα με τον θυρεό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και ευχήθηκε γαλήνιες θάλασσες, υγεία, ευημερία, αισιοδοξία στους ναυτικούς για το έτος 2016.

 

Πηγη: Ert

Link to comment
Share on other sites

Το  πλοίο και το πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΡΤΕΜΙΣ, μέσω του Πλοιάρχου του, τίμησαν το Λιμεναρχείο Σύρου, η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, εκπρόσωποι του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, το Λιμενικό Ταμείο Σύρου και οι τοπικές Αρχές, το πρωί της Τετάρτης, 6 Ιανουαρίου 2016, καθώς ήταν το πρώτο πλοίο που εισήλθε στον λιμένα της Σύρου για το νέο έτος.

Δεδομένου, ότι στην πρώτη προσέγγισή του στο λιμάνι της Σύρου, την πρώτη ημέρα του 2016, το πλοίο έπρεπε να αναχωρήσει άμεσα, η βράβευση πραγματοποιήθηκε σήμερα.

 

Πηγή: Κοινή Γνώμη 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...