Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ξημερώνει, ο καινούριος χρόνος έρχεται καλώς ή κακώς. Και επειδή όπως γνωρίζετε είμαστε και Shipfriends international ας μην στεκόμαστε μόνο στα στενά όρια της ακτοπλοίας. Αν κάποιοι ναυτικοί μας κάνουν Πρωτοχρονιά εν πλώ από την Πάρο για Αστυπάλαια, άλλοι κάνουν σε διάφορα σημεία της υδρογείου. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν τον εγωισμό να στείλω τις ευχές μου πρώτα απ' όλα σε εκείνους, χωρίς να σημαίνει ότι παραμελώ τους άλλους. Στον καπτά-Διαμαντή του Anangel Pride στον Περσικό, στον καπτά-Γιάννη επάνω στο Successor στη μέση του Ατλαντικού για Κολομβία, στον καπετάν-Αλέξανδρο του Stella ανατολικά από τις Μαλδίβες για Σιγκαπούρη και Κίνα, στον καπτά-Γιάννη στη ράδα του Ρόττερνταμ, στον Captain Bharaj δυτικά του Βόρνεο για Αυστραλία, στον Captain Ion που πλέει ανοιχτά της Δυτικής Αφρικής για Κανάρια, στον Captain Nayyar που ετοιμάζεται να κάνει Πρωτοχρονιά διασχίζοντας τη διακεκαυμμένη ζώνη του Κόλπου του Άντεν, όπως και σε όλους τους αξιωματικούς και πληρώματα της ποντοπόρου. Αγάντα και καλή πατρίδα κύριοι...

Link to comment
Share on other sites

καλεσ γιορτεσ σε ολουσ τουσ shipfriends.Αυτοσ ο χρονοσ ευχομαι να μασ φερει υγεια πανω απολα και ο θεοσ να μασ δωσει δυναμη για τα δυσκολα που ερχονται.........

Link to comment
Share on other sites

Καλή Χρονιά και υγεία σε όλους, στεριανούς και θαλασσινούς...και γρήγορα να φθάσουμε στο "απάνεμο λιμάνι της δημιουργίας και της ανάπτυξης" που λέει και το ΥΘΥΝΑΛ :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Καλές και ήρεμες θάλασσες στους ναυτικούς μας, υγεία και γαλήνη σε όλους τους φίλους του shipfriends. Έρχονται δύσκολες μέρες και μόνο με ανθρωπιά και ενότητα θα αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες... Καλή χρονιά σε όλους. :)

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλες οικονομολόγοι.

Χρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά, εύχομαι σε όλους τους shipfriends.

Με τον αγαπημένο μου στίχο,

"...χρονοποιός ας είναι η λέξη, γιατί τα χρόνια τρέχουν χύμα κι εμείς τους δίνουμε ένα σχήμα"

από τον αγαπημένο μου καλλιτέχνη και το λατρεμένο μου τραγούδι του :) .

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Για την καινούργια χρονιά λιγότερες λύπες, λιγότερες δυσάρεστες εκπλήξεις, πολλή υγεία, νάμαστε όλοι γεροί και ψυχωμένοι για να παλεύουμε

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Link to comment
Share on other sites

καλη χρονια σε ολους μας: θαλασσινους, στεριανους, καραβολατρες, χομπυστες, πληρωματα κλπ

υγεια να εχουμε και θα τα καταφερουμε. καλο μας κουραγιο, που ειπε και ο ρεν.

το κεφαλονια να ταξιδευει... :P

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά, φίλοι μου διαδικτυακοί! (Και όχι μόνο)

Να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα, μα και γεμάτη εξορμήσεις και καραβολατρικές εμπειρίες.

Ώρα για έξοδο! biggrin.gif

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια να έχουμε!!. Με υγεία, αγάπη ευτυχία και δουλειά (λογω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε σήμερα). Στους ναυτικούς μας καλά ταξίδια και καλές θάλασσες.

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους μας. Επειδή το 2010 συνέβησαν πολλά δυσάρεστα και περίεργα, εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι η απαρχή για κάτι καλύτερο, περισσότερα χαμόγελα και λιγότερες λύπες!!!

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ προς ολους σας !!!!ναυτικούς και στεριανούς!!!

Με οπλα μας το χαμόγελο ,την αγάπη ,την ειρήνη και την αισιοδοξία ας πολεμήσουμε τις δυσκολίες του 2011 αλλά και της ζωης γενικότερα .Το κλειδί είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ και το ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!!!!

Προσωπικά ,ευχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά το 2011 να σας φερει ότι ονειρευτήκατε ,υγεία ,αγάπη και ομονοια στις οικογένειες σας!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Mε την ευκαιρια των γιορτων που πλησιαζουν να ευχηθουμε σε ολους καλα Xριστουγεννα και ευτυχισμενο το 2012

Yγεια και ευτυχια σε ολο τον κοσμο και καλα ταξιδια σε ολους οσους ταξιδευουν τετοιες αγιες μερες

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Aς περάσουμε καλές γιορτές, ήσυχες, οικογενειακές, παρέα με καλούς φίλους, και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για τις δύσκολες ημέρες και χρόνια που έρχονται.

θα επιζήσουμε, είναι βέβαιο, σε πείσμα όλων. Tων ανυπόληπτων και αλιτήριων πολιτικών μας (δεν εξαιρείται κανείς), των ανυπόληπτων διεθνών οικονομικών παραγόντων, του ετσιθελισμού των ισχυρών της γης. Sίγουρα πιό λιτά, σίγουρα με περισσότερα προβλήματα, αλλά θα επιζήσουμε.

Kαλές γιορτές σε όλους μας, "και επί γης ειρήνη".

Link to comment
Share on other sites

Tις ευχές μου σε όλο το φόρουμ για όμορφες και ξεκούραστες γιορτές. με το καλό να μας έρθει ο νέος χρόνος με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα! καλά να περάσετε, καλά χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά! Ένα δωράκι απο τους στολισμούς στο Portsmouth.

:)

HMS Warrior

Edited by thanosp
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...