Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

http://www.nafpaktianews.gr/%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%af%cf%81%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%a3%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b7-%ce%94%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%cf%84%ce%b1/

Δεν ξερω αν ειναι off topic. Σωστά λεει ο πλοίαρχος οτι τα προβλήματα ειναι τα ίδια εδω και χρονια..

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Χρηματοδότηση έργου αποκατάστασης Δυτικής Προβλήτας Αντιρρίου

Quote

Κοινοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου (ΔΛΤΝ) από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διεύθυνση Λιμενικών & Κτιριακών Υποδομών ο οριστικός πίνακας ένταξης έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017. Σύμφωνα με τον πίνακα έχει ενταχθεί το έργου του ΔΛΤΝ με τίτλο: «Αποκατάσταση παραλιακών υφιστάμενων κρηπιδωμάτων ΤΚ Αντιρρίου Δ.Ε Αντιρρίου» με προϋπολογισμό 124.000,00 ευρώ.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τα οποία χρήσουν άμεσης αντιμετώπισης.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΛΤΝ κ. Φραγκος Αντώνιος: από την αρχή της θητείας μας κινηθήκαμε προκειμένου το ΔΛΤΝ να εκπονήσει μελέτη για την αποκατάσταση του χρόνιου προβλήματος του Δυτικού προβλήτα του Αντιρρίου. Μετά την αδειοδότηση του έργου, η χρηματοδότηση του αποτελεί μια σοβαρή εξέλιξη, η οποία θα βελτιώσει σημαντικά τις υποδομές της νευραλγικής σημασίας Πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...