Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Δυο ώρες όχι 4. Ήταν πρωτο δρομολόγιο μετά την ακινησία. Ίσως γινόντουσαν και σήμερα εργασίες στο Πέραμα. Το είδα να μπαίνει στο Πειραιά κατά τις 18.00.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Με καθυστέρηση θα αναχωρήσει το άκουα μπλου από το Λαύριο εξ αιτίας της φωτιάς στην Κερατέα.

https://limnoslive.gr/limnos/megali-fotia-sto-neo-kouvara-fernei-kathysterisi-stin-anachorisi-tou-aqua-blue-apo-lavrio-gia-limno/?fbclid=IwAR1KzZCzXpmQmAEbtF3NyNkSu5zr6zL366rHK7jE3DhkQcb7v8wq1WhV8wI

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τρομερές καθυστερήσεις σήμερα από τα περισσότερα ταχύπλοα. Καιρός, κίνηση και τεχνικά ζητήματα έχουν βάλει το χεράκι τους.

Πρωταθλητής το Champion Jet 2, έδεσε Πειραιά 17:30. Υπό φυσιολογικές συνθήκες 17:55 έχει άφιξη στη Σέριφο...Απ' ό,τι βλέπω στο απογευματινό θα αντικατασταθεί από το Worldchampion ώστε να μαζευτεί η καθυστέρηση...

Λίγο καλύτερα τα πράγματα για το αδερφάκι του, είναι 1,5 ώρα πίσω από το πρόγραμμα. Να δούμε αν θα ξεπεράσει τη χθεσινή καθυστέρηση (έφυγε από Πάρο λίγο μετά τις 20:30), πάντως έχουν ήδη τροποποιήσει την ώρα άφιξης σε 23:00 (το κόβω δύσκολο ).

Το Worldchampion ποτέ δε βγάζει το 10ωρο απλά σήμερα πλέει με μειωμένες ταχύτητες για τα στάνταρ του. 17:45 τροποποιημένη ώρα άφιξης, 18:15 το βλέπω να δένει και έχει και Δυτικές Κυκλάδες στα καπάκια...

Το άλλο φόβητρο των ναυτεργατικών σωματείων, το Power Jet, κλασικά καθυστερημένο. Με ώρα άφιξης στο Ηράκλειο 17:40, έφυγε από Σαντορίνη 17:30...

Το Speedrunner Jet πιστό και σήμερα στην καθυστέρησή του, δεδομένα μία ώρα πίσω. Τροποποιημένη αναχώρηση από τη Μήλο 17:35, δένει 17:45.

Το Santorini Palace με τροποποιημένη ώρα άφιξης λόγω της βλάβης 18:40 βρίσκεται κάτω από τη Γυάρο και αν κρίνω από την πορεία του θα ψηλώσει αρκετά μέχρι τη Τζια...20:00 και το βλέπω Πειραιά.

Σχετικά μικρότερες καθυστερήσεις της τάξης των 30-45 λεπτών τα Thunder, Speedrunner Jet 2 και Highspeed 4, το Superexpress και τα μικρά jetάκια.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 months later...

Με ώρα άφιξης στην Πάτρα 22.00 και αναχώρησης 23.59 (σκαντζάρει τον Αστέρη σήμερα), η Horizonάρα ζυγώνει τη Νιρά. Σινιφί θέλει 3 ώρες+ για Patrasso. Θα φτάσει κατά τη 1 και δεν θα φύγει πριν τις 03.30.

Link to comment
Share on other sites

1 έφτασε, 04.30 έφυγε. 

Καθυστέρηση 4μιση ώρες από την τροποποιημένη ώρα αναχώρησης και 5μιση από την αρχική.

Έτσι θα πάει όλη βδομάδα, μέχρι την επόμενη Κυριακή που ξανάχει διανυκτέρευση.

Καλή σαιζόν :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...