Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

οπως και αλλου (φανταζομαι), τα πρωτα δρομολογια απο κεφαλονια μετα την απεργια, εγιναν με μεγαλες καθυστερησεις.

 

το κεφαλονια απο πορο, στο δευτερο δρομολογιο του, εφυγε με καμια ωρα καθυστερα (09.00 αντι 08.00), ενω το runner εφυγε με 25' καθυστερα.

λογω του οτι ειχε χτυπησει πρωτοκολλο σε γκαραζ και επιβατες, πηγαινε με μεση ταχυτητα 28κομβους και τσιμπησε κανα δεκαλεπτο στη διαδρομη. αποτελεσμα να ξαμοληθουν τα.... τρολ και να κλαινε οτι πληρωσαν για 1.40' και εκαναν 2 παρα δεκα B)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 6 months later...

Από το έκτακτο για Πάτμο - Λέρο - Κω, το Blue Star 1 απέκτησε μια διωρη καθυστέρηση, που έγινε 3ωρη με την εκφόρτωση/φόρτωση στον Πειραιά για Χίο - Μυτιλήνη. Ανεχώρησε στις 03:00 για Χ-Μ.

Link to comment
Share on other sites

Λογικό γιατί χθες αναχώρησε στις 21:00 αντί για τις 18:30, μιας και υπήρχε πάρα πολύ κίνηση στο πλοίο. Είχε φτάσει στις 18:00 αντί για τις 16:00 με όλο το λιμάνι να είναι μπλοκαρισμένο από τους επιβάτες, οχήματα και φορτηγά που περίμεναν να φορτωθούν.

Link to comment
Share on other sites

Το πρωί του Blue Star Naxos άργησε να φύγει από την Αστυπάλαια περίπου 2,5 ώρες, έτσι στο Πειραιά θα φτάσει λίγο πριν τις 18:00. Έτσι η σημερινή του αναχώρηση από το Πειραιά αντί για τις 17:30 θα γίνει στις 20:00

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
9 hours ago, express skiathos said:

Αντί για τις 19:00 αναχώρησε στις 20:45. Ο λόγος, τα φορτηγά, τα οποία, ήταν πολλά. Άφησε απέξω 2 κομμάτια κ μια καρότσα.

Απορία: Πόσα φορτηγά χωρά Ο Πρωτέας που ήταν πολλά και άφησε και τρία απέξω?

Link to comment
Share on other sites

Δυο ωρες και κατι ψιλα καθυστερησε χτες το ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ στο βραδινο δρομολογιο από τα νησια προς τον Αγιο Κωνσταντινο 

Link to comment
Share on other sites

 Ο λογος ειναι επειδη χρησιμοποιει μονο τον πρυμνιο καταπελτη αργει πολυ η φορτωση κ στον πειραια κ στην κω αμα προσεξεις τους χρονους παραμονης του κ  εκει..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Το Blue Star 2 καθυστέρησε να φύγει από τη Μύκονο σήμερα κατά 1,5 ώρα λόγω εμπλοκής του καβου στη προπέλα του πλοίου. Χρειάστηκε συνδρομη συνεργείου δυτών για την απεμπλοκή και τον έλεγχο πριν αναχωρήσει από τη Μύκονο. 

Link to comment
Share on other sites

Η σχετική ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη καθυστέρηση απόπλου του Blue Star 2 στη Μύκονο

Quote

Με καθυστέρηση απέπλευσε, σήμερα το μεσημέρι, από το λιμάνι της Μυκόνου, το Ε/Γ–Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2» Ν.Π. 10764, λόγω εμπλοκής κάβου στην προπέλα του, κατά τον απόπλου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του, ενώ με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη, επιτεύχθηκε η απεμπλοκή του κάβου.

Το «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2», κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού κλάσεως νηογνώμονα, απέπλευσε στις 15:00 μ.μ. αντί της 13:45 μ.μ για την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου (Τήνος – Σύρος – Πειραιάς), μεταφέροντας 507 επιβάτες, 26 Ι.Χ.Ε. οχήματα, 08 Φ/Γ,  01 λεωφορείο και 08 Δ/Κ.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Με ώρα αναχώρησης 23:55 της 2/8, το Νήσος Ρόδος θα αναχωρήσει στις 04:30 της 3/8. Ναι μεν στέλνουν SMS, τηλεφωνούν σε κινητά/σταθερά τηλέφωνα και ενημερώνουν (και μπράβο τους), αλλά σκέπτομαι μήπως τα δρομολόγια θα μπορούσαν να σχεδιασθούν σε πραγματικό χρόνο και όχι βάσει φαντασιώσεων που γράφει και ο Proud.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...