Jump to content
Shipfriends

Vizzavona (IMO 9138006)


Recommended Posts

On 9/26/2017 at 11:10 PM, Nick the Greek said:

Τελείωσαν τα δρομολόγια του Finneagle στη Μεσόγειο και το πλοίο από χτές είναι στη Gdynia της Πολωνίας όπου και θα πραγματοποιήσει -υποθέτω- προσθήκη scrubbers για να συμμορφωθεί με τις επερχόμενες αλλαγές.

Πάντως τελικά για να μη μπεί η Grimaldi στο έξοδο των scrubbers, κι επειδή δεν μπορώ να φανταστώ πως θα καίει MGO όταν γίνει η αλλαγή των κανονισμών, μάλλον είναι στα προτεινόμενα πρός αποχώρηση όταν τα καινούρια roro του Grimaldi αρχίσουν να έρχονται στην Ευρώπη. 

Link to comment
Share on other sites

καλα δεν δενει και στο μεσα λιμανι ;) 

στο εξω πεφτει.

εδω εδεναν για χρονια, στο εξω, ερωτοκριτος, ionian sky και νησος σαμος (ως ionian queen), πλοια αρκετα πιο δυσκολα στη μανουβρα (ειδικα τα δυο πρωτα που δεν ειχαν pitch) και ιδιων διαστασεων (sky & queen)

Link to comment
Share on other sites

Κατά πάσα πιθανότητα το Corfù βρίσκεται εκτός δρομολογίων, δεμένο στο Brindisi. Οι επιβάτες ειδοποιούνται με sms και email για την αλλαγή και προωθούνται με το Egnazia. 

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο θα έπρεπε να έχει αποπλεύσει από τις 1400 ώρα Ελλάδος και μάλιστα βλέπω πως δεν είναι καν δεμένο σε θέση φόρτωσης. Βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά της carbonera, δίπλα στα πετρέλαια. Ώρα αναχώρησης του Euroferry Egnazia δεν υπάρχει στο σύστημα. 

Link to comment
Share on other sites

Το πρωί υπήρχε το Egnazia στο σύστημα. Πέντε ώρες πριν την αναχώρηση το βγάζουν. Φαίνεται να ξεκινάει αυτή την στιγμή. Όντως περίεργη η θέση του Corfù. Ίσως τους έστειλαν διακοπές!

Edited by rapeza
Link to comment
Share on other sites

Έδιναν τρεις επιλογές από Ηγουμενίτσα.  Η πρώτη μετάβαση  με το egnazia, η δεύτερη μετάβαση με το Corfù την Παρασκευή και η τρίτη επιστροφή χρημάτων. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Κοιτώντας μια τυχαία εβδομάδα του Ιουλίου, το Euroferry Corfu σε καθημερινές αναχωρήσεις στις 2200 από Brindisi με άφιξη Ηγουμενίτσα στις 0730 της επομένης. Αναχώρηση από Ηγουμενίτσα στις 1200 με άφιξη 2030 στο Brindisi. Με λίγα λόγια η παραμονή το βράδυ στο Brindisi μέχρι την επόμενη αναχώρηση θα είναι 90 λεπτά μόνο.

 

Να σημειώσουμε πως το Euroferry Corfu και μόνο(δηλαδή όχι το Euroferry Egnazia) θα πιάνει και Κέρκυρα, και στις 2 κατευθύνσεις.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πάντως και δω τσαπατσουλιά, η γραμματοσειρά στα σινιάλα διαφορετική από όλα τα υπόλοιπα της εταιρείας, και εντελώς έκκεντρα με την ρίγα. Κάποιος να μας λυπηθεί και μας με τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές (OCD στα ελληνικά) :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...