Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 7 months later...
  • 2 months later...
  • 3 years later...

Το ΑΛΚΥΩΝΙΣ βρέθηκε για λίγη ώρα σήμερα στο Πασαλιμάνι. Έφθασε κατά τις 08.00 προερχόμενο από το Ναύπλιο, παρέμεινε για μίαμισι περίπου ώρα, και αναχώρησε με κατεύθυνση τα νησιά του Αργοσαρωνικού, πιθανότατα για κάποια ημερήσια κρουαζιέρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Σήμερα το πρωί το Αλκυονίς ξεκίνησε τις ημερήσιες εκδρομές από το Τολο για το λογαριασμό της εταιρείας του

Οι ημερήσιες εκδρομές της εταιρείας θα ξεκινήσουν στις 2 Απριλίου από το Τολο για την Ύδρα και στις 4 Απριλίου για τις Σπέτσες. Το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκινήσουν με το Αλκυονίς.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το Αλκυονίς δεν έκανε τη προγραμματισμένη εκδρομή από το Τολο για Υδρα και Σπέτσες. Το πλοίο ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το Τολο και ήρθε ξανά στο ναυπηγείο του Χαλκιτη στο Πέραμα. Η ταχύτητα που ανέβαινε μάλλον μαρτυραει κάποιο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σήμερα το Αλκυονίς έφυγε από το Τολο και πάει στη Γλυφα, έτσι ώστε να ξεκινήσει τις ημερήσιες εκδρομές προς τη Σκιάθο, που φέτος θα είναι η τρίτη καλοκαιρινή σεζόν, που δουλεύει εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Το πρόγραμμα της ημερήσιας κρουαζιέρας του Αλκυονίς στη Σκιάθο

Η επιβίβαση στο πλοίο από το λιμάνι της Γλύφας γίνεται στις 09:00 πμ. Ο καπετάνιος θα σας ενημερώσει για το πρόγραμμα της εκδρομής. Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του καραβιού διοργανώνουν στο σαλόνι , παραδοσιακούς χορούς και το ένα happening διαδέχεται το άλλο.

Κατ' αυτόν τον τρόπο σε περίπου σε 2 ώρες φτάνετε στη Σκιάθο όπου το καράβι αράζει στις Κουκουναριές, την μεγαλύτερη και ομορφότερη παραλία της Σκιάθου, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα καταγάλανα νερά και να δροσιστείτε με μία παγωμένη μπύρα κάτω από τα αμέτρητα πεύκα  που κυριολεκτικά σταματούν εκεί που αρχίζει η αμμουδιά και η θάλασσα. 

Έπειτα από 3 ώρες περίπου θα πάτε στο λιμάνι του νησιού. Έχετε στη διάθεσή σας χρόνο για να γνωρίσετε το νησί του Παπαδιαμάντη, και να απολαύσετε το γεύμα σας σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες της γραφικής παραλίας με φόντο το Μπούρτζι.

Το καραβάκι αναχωρεί γύρω στις 16:45 για τη Γλύφα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με καινούργια happenings μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις 19:00, όπου και φτάνετε στην όμορφη Γλύφα

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...