Jump to content
Shipfriends

Πρόσκρουση του Fast Ferries Andros στο λιμάνι της Μυκόνου


Recommended Posts

Το πλοίο σήμερα πρέπει να είχε κάποια επαφή της πρύμης στο λιμάνι της Μυκόνου. Όποτε το δρομολόγιο της επιστροφής στις 13:00 μάλλον δεν θα γίνει και θα έρθει στο Πέραμα για αποκατάσταση της ζημιάς. Έχουν αφαιρεθεί τα δρομολόγια από το σύστημα μέχρι τη Δευτέρα από ότι είδα

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Επαφή Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυκόνου

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης το Ε/Γ-Ο/Γ «ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ» Ν.Π. 11124 προερχόμενο από λιμένα Τήνου με 52 επιβάτες, ήρθε σε επαφή με τον προβλήτα του Νέου λιμένα Μυκόνου – Τουρλο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρού μεγέθους εσωκοιλώματα, στο δεξιό πρυμναίο τμήμα αυτού και συγκεκριμένα στο προστατευτικό του ζωνάρι (FENDER).
Άμεσα στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Μυκόνου προέβησαν σε διενέργεια έκτακτης επιθεώρησης, από την οποια προέκυψε μικρής έκτασης ζημιά στο ανωτέρω τμήμα του πλοίου.
Το «ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ» εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο - Μύκονο και επιστροφή.
Οι επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερα δρομολογημένα πλοία, ενώ από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα κατατέθηκε βεβαιωτικό για εκτέλεση ενός μεμονωμένου πλου, κενού επιβατών, από Μύκονο για λιμένα Περάματος προς αποκατάσταση της προκληθείσας ζημιάς.

 

Link to comment
Share on other sites

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από τη πρόσκρουση στο λιμάνι της Μυκόνου και το μεσημέρι αναχώρησε για τη Ραφήνα. Από αύριο επιστροφή στα δρομολόγια του

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...