Jump to content
Shipfriends

Moby Kiss (IMO 7358755)


Recommended Posts

Το Banasa είναι το νέο απόκτημα της European Seaways όποτε ας του ανοίξουμε ένα θέμα, μιας και σύντομα θα μας έλθει στην Ελλάδα. Το πλοίο αυτή τη στιγμή είναι στο Αλιαγα και μόλις ξεμπερδέψουν με τα χαρτιά αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι προς την Ελλάδα (με ρυμουλκό πιστεύω).

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν κάνω λάθος, πρώτη φορά συμβαίνει να αγοράζεται πλοίο μέσα κυριολεκτικά απο το διαλυτήριο, αφου μέχρι τώρα τα έπαιρναν καθ' οδόν πριν φτάσουν εκει. Οσον αφορά τη γραμμή που θα πάει λογικά θα πάει να αντικαταστήσει το Horizon στο δρομολόγιο Μπρίντιζι - Αυλώνα , αν και βέβαια θα είναι παρόν σε οποιαδήποτε ναύλωση προκύψει. 

Link to comment
Share on other sites

Το Baia Sardinia το θυμάμαι και εγω, αλλά πήγε οχι για δρομολόγια, μόνο σαν ξενοδοχείο. Αραγε να εξακολουθεί ακόμα ; Για οποιαδήποτε άλλη κατηγορία πλοίου εκτος επιβατηγών δεν είμαι γνώστης :angry:  

Link to comment
Share on other sites

.....και 4 μηχανες οποτε μαλλον δεν θα ειναι σουπερ οικονομικο σαν το HORIZON 

 

Οι οποιες 4 μηχανες αλλαχθηκαν το 2003, οπου εβαλε 4 νεες μηχανες MAN B & W 8L 27/38 και το 2004 προσθεσε το sponsons στη πρυμη στο Αμβουργο

Link to comment
Share on other sites

Άσχετο, αλλά αυτό το όνομα (Banasa), σημαίνει κάτι; Διότι εμένα μου θυμίζει τον Πέτρο Μπανάσα, ένα αριστερό μπακ-χαφ που έπαιξε στον Παναθηναϊκό το 1980-1982, μεταγραφή από την Δόξα Δράμας, όντας φυσικά Δραμινός στην καταγωγή.

Link to comment
Share on other sites

Και δέν με λέτε (σύνταξις κατά Κοραήν) ωρέ παίδες,συμφέρει να το πάρη κάποιος αυτό το πράμα γιά να το ξανακάνη βαπόρι πλώιμο και να το βάλη σε δρομολόγια;

 

Θα μού πήτε,με την κρίση την οικονομική που μάς δέρνει,σε λίγο θα ξαναφέρουμε στίς θάλασσες και το ΕΞΠΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑ που έχει γίνει καρφίτσες εδώ και χρόνια (θα ξαναμαζέψουν τίς καρφιτσες μία-μία...).Αυτό τουλάχιστον δέν άρχισαν να το κόβουν ακόμη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι το συγκεκριμενο βαπορι αλλα το οτι πουληθηκε για σκραπ δεν το κανει κατ'αναγκη αναξιοπλοο ή οτι καποιος πρεπει να δωσει ενα σκασμο λεφτα για να το κανει να ταξιδευει.

Θεωρω οτι ο Αρκουμανης εχει υπολογισει τα χρηματα που πιθανον να χρειαστουν επιπλεον της αγορας για να ταξιδεψει

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...