Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Επειδή σε ακούνε εκεί στην IG και το άλλαξαν σήμερα, δεν τους λες βρε συ Proud να βγάλουν και τα δρομολόγια της περιόδου που πέρασε και να βάλουν αυτά που θα είναι μετά την 01/11 ; :-P

 

 

Link to comment
Share on other sites

Έχουν βγει από τη σχετική σελίδα τα δρομολόγια για ημερομηνίες πριν την 01/10. Δεν έχουν μπει δυστυχώς τα δρομολόγια από την 01/11 και έπειτα

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί έχουν Δευτέρα - Πέμπτη χωριστά από την Κυριακή και χωριστά από την Παρασκευή και όχι π.χ. Κυριακή - Πέμπτη και μόνο την Παρασκευή χωριστά (που ως γνωστόν από Πάτρα ξεκινά στις 18:00 αντί για 12:30 τις άλλες μέρες)

Link to comment
Share on other sites

Νέα εποχή στην ακτοπλοΐα του Ιονίου από την IONIAN GROUP, με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket) που έχει τεθεί σε ισχύ από τον Αύγουστο.

Quote

Η Ionian Group τηρώντας τις υποσχέσεις της για συνεχή αναβάθμιση υπηρεσιών τόσο σε επίπεδο, αξιόπλοων και πολυτελών πλοίων όσο και τεχνολογικών υπηρεσιών, που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση του κοινού, φέρνει για πρώτη φορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e ticket).

Τώρα πλέον με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), δεν χρειάζεται να αγχωθείτε για το από πού θα παραλάβετε το εισιτήριο σας, ούτε να σταματάτε στις ουρές των εκδοτηρίων στο λιμάνι, διότι μπορείτε να το έχετε στα χέρια σας ηλεκτρονικά, τη στιγμή που το θέλετε.

Απλά, για την έκδοση του εισιτηρίου σας μπείτε στο site της εταιρίας www.ioniangroup.com, επιλέξτε την κράτηση, τον προορισμό και τα δρομολόγια που σας ενδιαφέρουν και την ίδια στιγμή, το λαμβάνετε αυτόματα στο email σας και στο κινητό ή το tablet σας.

Κατόπιν επιλέξτε ή να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας ή να μας το επιδείξετε στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας, κατά την επιβίβασή σας στο πλοίο.

Με το e-ticket, υποδεχθείτε τη Νέα Εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κερδίστε χρόνο και χρήμα.

Η Νέα Εποχή έρχεται από το Ιόνιο, από την Ionian Group.

Η έκδοση του εισιτηρίου ο έλεγχος και η επιβίβαση γίνονται όλα ηλεκτρονικά.

Η Ionian Group πρωτοπορεί και περιμένει να σας ταξιδέψει στο Ιόνιο σε μια από τις γραμμές μας:

Πάτρα - Κεφαλονιά – Ιθάκη

Κυλλήνη - Ζάκυνθο – Κεφαλονιά

Ταξιδέψτε, με τους πρωταθλητές της Πολυτέλειας και της Τεχνολογίας.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

η εταιρει στη διαφημιστικη καμπανοα της για το μηνα οκτωβριο, αναφερει τιμες κατ´ατομο για ιθακη απο πατρα και κεφαλονια απο κυλληνη, πνιγοντας το κεφαλονια απο πατρα.

Link to comment
Share on other sites

Σκέφτηκα να σας μεταφέρω ορισμένα πράγματα που έγιναν και τις φήμες που κυκλοφορούν στο νησί (Κεφαλλονιά) τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά τώρα που πέρασε και το καλοκαίρι.

Το άνοιγμα του γραφείου της Ιόνιαν στην πλατεία Βαλλιάνου από ορισμένους καλοσωρίστηκε, από άλλους όχι ... Γενικά επικρατεί η αντίληψη, πως η εταιρεία δε θέλει να έχει πολλά πάρε-δώσε με ταξιδιωτικά γραφεία και προσπαθεί να σπρώξει τον κόσμο στα δικά της γραφεία ή σε κρατήσεις μέσω του διαδικτύου.

Είχαν γίνει ορισμένες αξιέπαινες φαίνεται προσπάθειες να κερδιθούν μεταφορικές εταιρείες για το δρομολόγιο της Πάτρας. Τώρα, με τη σχεδόν επιβεβαιωμένη φήμη πως κόβεται το δρομολόγιο από 1η Νοεμβρίου, λογικό είναι να επικρατεί μεγάλη απογοήτευση και σε αυτούς που ηγήθηκαν της προσπάθειας αλλά βεβαίως και στις μεταφορικές.

Υπάρχει και μια φήμη, που εάν ευσταθεί, μειώνει κατά πολύ την εικόνα που είχα σχηματίσει για την Ιόνιαν. Λέγεται, πως οι πράκτορες και άλλοι ανακατευόμενοι με τα ναυτιλιακά στα νησιά, είχαν κάνει την πρόταση για τουλάχιστον 3 εβδομαδιαία δρομολόγια Σάμη-Πισαετό-Πάτρα, έστω και με τον Κάλβο, φτάνει να μην κοβόταν η γραμμή. Το αποτέλεσμα; Μηδέν εις το πηλίκον!!! Τα νησιά και ειδικά η Ιθάκη δε φαίνεται να πρωταγωνιστούν στα μελλοντικά πλάνα της Ιόνιαν, όποια και εάν είναι αυτά.

Επίσης, μεγαλώνει ολοένα η εντύπωση στην Κεφαλλονιά και το Θιάκι, πως η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τα δύο νησιά. Εϊναι βολεμένη με τα δρομολόγια της στον Πόρο, και περιμένει το καλοκαίρι για να αρμέξει τους Αθηναίους που προτιμάνε ταχύπλοο :P Αυτή η άποψη, δεν επικρατεί πλέον μόνο στους ναυτιλιακούς κύκλους των νησιών μας, αλλά και σε ολοένα περισσότερους απλούς ταξιδιώτες ... Γενικά, το όνομα της εταιρείας έχει πέσει στα μάτια του απλού κόσμου.

Επίσης, αυτό που επισημαίνεται, είναι η παντελής απουσία της ΑΝΜΕΖ. Όταν λέμε Ιόνιαν εννοούμε 100 % τη Λεβάντε. Η ΑΝΜΕΖ είναι σα να μην υφίσταται. Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ η άποψη των Ζακυνθινών φίλων μας περί αυτού! Ποια είναι η επικρατούσα άποψη στη Ζάκυνθο για την Ιόνιαν; Τα ίδια και εκεί ή η ΑΝΜΕΖ εμφανίζεται δυναμικότερη εκεί; Υπάρχει κανένας σοβαρός προγραμματισμός για το μέλλον στην ΑΝΜΕΖ;

Edited by Ariadne
Link to comment
Share on other sites

με τις παλινωδιες της IG στη γραμμη της πατρας, αλλα και με τις συστηματικες διαρροες φημων που δεν επιβεβαιωνονται, εχουν κανει ακομη και τον Καναλε και τον Γνησιο^_^ να μοιαζουν με τσακο και κωνσταντακοπουλο.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ανακοίνωση της Ionian για την ακύρωση των δρομολόγιων της, στις 08/12/16 λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο.

Quote

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας την Πέμπτη 8/12/2016 τα δρομολόγια της Ionian Group δεν θα πραγματοποιηθούν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

IONIAN GROUP: Σεβόμαστε τον αγώνα των Ναυτεργατών, η ανάγκη όμως του νησιού, μας επιτάσσει, πραγματοποιήσει δρομολόγιο.

Quote

Είναι γεγονός ότι σύσσωμη η κοινωνία της δοκιμαζόμενης Ζακύνθου, ένοιωσε ευγνωμοσύνη από την πράξη αυτή και εύχεται να γίνουν κιάλλα δρομολόγια διότι τα συγκεκριμένα δεν θα φτάσουν έτσι όπως είναι η κατάσταση.

Η Κοινοπραξία IONIAN GROUP και οι Ζακυνθινοί ναυτικοί της, ενστερνίζονται την κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ του αγαπημένου
μας νησιού, από τα σοβαρά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί.

Οι πλημμύρες, τα σκουπίδια, ή έλλειψη αγαθών πρώτης ανάγκης καθώς επίσης και οι νοσοκομειακές ανάγκες που προσφάτως κορυφώθηκαν, έχουν συνέπεια βαριές και οδυνηρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των συμπατριωτών μας.

Σύσσωμη η ομάδα της IONIAN GROUP με γνώμονα και μόνο την προσφορά, όπως έμπρακτα έχει πράξει και στο παρελθόν, πήρε την πρωτοβουλία να δώσει ανάσα στον πολυήμερο αποκλεισμό του νησιού μας.

Από την Παρασκευή 09/12/2016 το πρωί, τα πλοία μας δρομολογούνται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συμπατριωτών μας, έτσι ώστε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αγωνίας και απόγνωσης που βιώνουν, να μην νιώσουν εγκαταλελειμμένοι.

Σεβόμαστε τον αγώνα των Ναυτεργατών, η ανάγκη όμως του νησιού, μας επιτάσσει.

Είναι υποχρέωσή μας!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μεγάλος Διαγωνισμός: ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Η IONIAN GROUP σάς δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε το ζακυνθινό καρναβάλι και να περάσετε ένα ονειρεμένο 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας! Κερδίστε 3 δωρεάν διανυκτερεύσεις (24, 25 & 26 Φεβρουαρίου 2017) για 2 άτομα, στο ξενοδοχείο Palatino στη Ζάκυνθο, ΜΑΖΙ με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (2 επιβάτες + αυτοκίνητο)!
Για να μπείτε στην κλήρωση:
1. Πατήστε “Μου αρέσει!” στη σελίδα τους στο Facebook.
2. Κοινοποιήστε την ανάρτηση 
3. Γράψτε το σχόλιό σας από κάτω: Ποια αξιοθέατα της Ζακύνθου γνωρίζετε;

Δείτε εδώ τους όρους του διαγωνισμού: https://goo.gl/O6KO5h

FB_IMG_1486577335400.jpg

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Η νέα συνεργασία της Ionian Group με τη Eurobank είναι γεγονός!
Επωφεληθείτε άμεσα, κλείνοντας το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο σε πρακτορείο ή online και κερδίστε 5% επιστροφή χρημάτων στη Eurobank κάρτα σας, επιπλέον των άλλων εκπτώσεων στους ναύλους! 
Μάθετε περισσότερα και κλείστε το εισιτήριό σας: www.ioniangroup.com/epistrofi-eurobank/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Νέα σημαντική διάκριση για την IONIAN GROUP 

Quote

Την Τρίτη 11 Απριλίου η Κ/Ξ Ionian Group βραβεύτηκε από τη SAP Hellas στα Quality Awards 2016, στην κατηγορία «Fast Delivery», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για την άρτια, γρήγορη και απόλυτα επιτυχημένη υλοποίηση της εφαρμογής SAP για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της.
Συγκεκριμένα, η εφαρμογή
SAP εξυπηρετεί τις λειτουργίες της κοινοπραξίας σε ό,τι αφορά την Οικονομική και Ελεγκτική Διαχείριση (CO), τη Διαχείριση Υλικών (MM), τις Πωλήσεις και τη Διανομή, την Κοστολόγηση, τη Διαχείριση Έργων (PS), τον Ποιοτικό Έλεγχο (QM), τη Διαχείριση Σχέσεων με τους Πελάτες (CRM) και τη Διαχείριση Σχέσεων με τους Προμηθευτές (SRM). Επιπλέον βοήθησε στην ψηφιοποίηση εγγράφων και στη δημιουργία του ηλεκτρονικού αρχείου της κοινοπραξίας.

Η εν λόγω βράβευση αποτελεί μία ακόμη σημαντική διάκριση για την Ionian Group, αυτή τη φορά από την πλέον αναγνωρισμένη εταιρεία λογισμικού στην Ευρώπη. Η Ionian Group χρησιμοποιεί τα πλέον καινοτόμα εργαλεία σε όλους τους τομείς, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει στους ταξιδιώτες και στους συνεργάτες όχι μόνο ασφαλή μεταφορά με υπερσύγχρονα πλοία, αλλά και υπηρεσίες τεχνολογίας μοναδικές για την ελληνική ακτοπλοΐα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
On 11/4/2017 at 7:38 PM, kerkini said:

Ο "Σολωμός" γιατί εμφανίζεται ακόμα στο στόλο της κοινοπραξίας;

Λογικά πέρα από το Μάρε και το Φιόρο, ο Κάλβος θα πρέπει να προστεθεί.

 

Ο "Σολωμός" έχει αφαιρεθεί πλέον από το στόλο (αν και σε κάποια σημεία του site όπως στην κεντρική για τα δρομολόγια αναφέρεται ακόμα) και έχει αντικατασταθεί από τον "Κάλβο"
Στην κεντρική σελίδα του στόλου έχει σαν αναφορά μόνο την αρχή: " Το πλοίο Andreas Kalvos ". Ε σιγά σιγά θα πουν και περισσότερα..

 

Link to comment
Share on other sites

Πλέον γραφεί πλήρη στοιχεία για το Ανδρέας Κάλβος

Quote

Το Ανδρέας Κάλβος, βαφτισμένο προς τιμήν του σπουδαίου Ζακυνθινού ποιητή, κατασκευάστηκε το 1985 αλλά έκτοτε έχει ανακατασκευαστεί πλήρως, προσφέροντας σήμερα όλες τις σύγχρονες ανέσεις στο επιβατικό κοινό.

Διαθέτει 2 ευρύχωρα γκαράζ, με ξεχωριστούς καταπέλτες για ταυτόχρονη φορτο-εκφόρτωση, πλατιές κυλιόμενες σκάλες και πολύ άνετα σαλόνια επιβατών. Στο Ανδρέας Κάλβος ξεχωρίζει η πολύ όμορφη γέφυρα , καθώς και το μεγάλο κατάστρωμα που έλκει μικρούς και μεγάλους να το διασχίσουν ατενίζοντας το πέλαγος.

Η Ionian Group τώρα και στο κινητό σου!

Quote

Η Ionian Group τώρα και στο κινητό σου! Μια πρωτοπόρα εφαρμογή που σε ταξιδεύει με τα πλοία της Ionian Group, στην Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά με το κινητό σου. Τώρα με το νέο app μπορείς να δεις τα δρομολόγια Κυλλήνη – Ζάκυνθος και Κυλλήνη – Πόρος Κεφαλονιάς καθώς και να κλείσεις τα εισιτήριά σου εύκολα και γρήγορα!

Επιπλέον, μπορείς να αποθηκεύσεις τα εισιτήρια σου (e-tickets) μέσα στην εφαρμογή και να κάνεις κατευθείαν check in στα πλοία μας, χωρίς να χρειάζεται να παραλάβεις τα εισιτήριά σου από αλλού!

Λειτουργίες:
- Εύκολη και απλή διαδικασία για την κράτηση εισιτηρίου
- Ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), για να μπεις κατευθείαν στο πλοίο, χωρίς να περιμένεις στις ουρές των εκδοτηρίων
- Αποθήκευση εισιτηρίων (e-tickets) μέσα στην εφαρμογή, για να τα έχετε πάντα στη διάθεσή σας, ακόμα και χωρίς πρόσβαση στο internet (offline)
- Αποθήκευση επιβατών για ακόμα πιο γρήγορη διαδικασία κράτησης

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Η Ionian Group σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις από κοντά τον μεγάλο τραγουδιστή του έρωτα ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ στην πανέμορφη Ζάκυνθο!

Quote

Ποιο τραγούδι του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ είναι το αγαπημένο σου;

Γράψε μας με comment την απάντηση σου και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 2 ατομικά εισιτήρια για τη συναυλία του στη Ζάκυνθο στις 28 Ιουλίου, ΜΑΖΙ με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ' επιστροφής (2 επιβάτες + αυτοκίνητο)!

Όροι στο https://goo.gl/Y4vDX2, οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας τη Δευτέρα 17/7. Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
On 7/10/2016 at 3:41 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Νέα εποχή στην ακτοπλοΐα του Ιονίου από την IONIAN GROUP, με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket) που έχει τεθεί σε ισχύ από τον Αύγουστο.

 

το e-ticket ειναι πολυ εξυπηρετικο, οπως επισης πολυ εξυπηρετικοι ειναι οι ανθρωποι στο τμημα κρατησεων, που βοηθουν τηλεφωνικα, για οποιαδηποτε μεταβολη θελησει να κανει κανεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...