Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Αποκοπη του συρματοσχοινου του δεξιου καταπελτη ειχαμε χθες στην Ιο.

 

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το Σάββατο το δρομολόγιο του ταχύπλοου «TERA JET» από Μύκονο για Νάξο – Ίο – Θήρα – Ηράκλειο με 256 επιβάτες.

 
Κατά τον κατάπλου του σκάφους, τις απογευματινές ώρες  στο λιμάνι της Ίου, αποκόπηκε το αριστερό συρματόσχοινο του δεξιού καταπέλτη οχημάτων.  
 
Από το Λιμεναρχείο Ίου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ μετά από αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης, επετράπη ο απόπλους και η  συνέχιση του δρομολογίου του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Δυσλειτουργία καταπέλτη του Ε/Γ-Τ/Χ Tera Jet στη Μύκονο

Quote

Δυσλειτουργία στον αριστερό καταπέλτη, παρουσιάστηκε πρωινές ώρες σήμερα, στο Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “TERA JET” σημαίας Κύπρου, κατά τη διαδικασία προετοιμασίας απόπλου, από το λιμάνι της Μυκόνου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού νηογνώμονα επετράπη η συνέχιση πλόων του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Tera Jet στη Ραφήνα

Quote

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “TERA JET” σημαίας Κύπρου, ότι κατά τη διαδικασία χειρισμών πρυμνοδέτησης του πλοίου στον οικείο λιμένα, διαπιστώθηκαν έντονοι κραδασμοί, προερχόμενοι από το σύστημα υδροπρόωσης της τουρμπίνας, πιθανόν από εισχώρηση αντικειμένου. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση πλόων του.

To Tera Jet πραγματοποιεί κανονικά σήμερα το δρομολόγιο του από τη Ραφήνα αλλά ίσως την άλλη εβδομάδα να το δούμε να πηγαίνει για έκτακτο δεξαμενισμό!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...