Jump to content
Shipfriends

Paros Jet (IMO 9125255)


George

Recommended Posts

  • Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ειρήνη υμίν,το τι θα κάνουν τα πλοία της Seajets δεν νομιζω οτι σας αφορούν κιολας,παρα μονο τους managers και τον Ηλιο...

Μηπως ειστε κανείς απο  αυτούς και δε το ξέρουμε τόσο καιρο? Πολυ seajetίλα έχει πέσει το τελευταιο καιρο B)

Link to comment
Share on other sites

Ο καπετανιος κατα τη δικη του κριση μπορει να παει οπου θελει.Και προς θεου δεν τον κατεκρινα.Το να παει στη Παρο φανηκε λιγο περιεργο.Οταν υπαρχει και στο λιμανι ασφαλης θεση με βορια(συμφωνα με ενα πολυ γνωστο καπετανιο) και οταν υπαρχει ασφαλες αγκυροβολιο.Στον Αγιο Προκοπιο ταχυπλοα δε θυμαμαι να εχουν παει ομως φουντερνουν συχνα επιβατηγα φορτηγα μοτορσιπ κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Ο πλοίαρχος του είναι ο ίδιος που ήταν και πέρσι. Το γνωρίζει το πλοίο. Από αυτά που καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον ήταν η πιο ασφαλής επιλογή. Άλλο ένα ταχύπλοο φουνταρισμένο και άλλο ένα γκαζάδικο ή ότι άλλο.

Link to comment
Share on other sites

o gtogias εχει απολυτο δικιο.

τα ταχυπλοα μεγεθους paros jet, ειναι τενεκεδενια κουτακια αλουμινιου, με ελαφριες αγκυρες emergency.

πως θα κρατηθουν στο βορια, εχοντας φουνταρει στην αμμο;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης χθες του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Paros Jet στην Τήνο

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τήνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''PAROS JET'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Νάξο – Πάρο – Μύκονο – Τήνο – Ραφήνα, για αδυναμία προσέγγισής του στο λιμένα Τήνου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα επιστρέψει στο λιμένα Μυκόνου για ασφαλές αγκυροβόλιο.

Στο ανωτέρω πλοίο, το οποίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Μυκόνου, επέβαιναν εκατόν πενήντα ένας (151) επιβάτες και δεκατρία (13) Ε.Ι.Χ. οχήματα που πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, καθώς επίσης και οι εκατόν τριάντα έξι (136) επιβάτες, τα δεκαέξι (16) Ε.Ι.Χ. οχήματα και το ένα (01) Δ/Κ όχημα που ανέμεναν προς επιβίβαση στο λιμένα της Τήνου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
38 minutes ago, gpap2006 said:

Δεμένο από σήμερα στον Πειραιά και δεν βλέπω Ραφηνατα δρομολόγια για τις επόμενες μέρες στο σύστημα. Καλό χειμώνα από τώρα?

Gpap δεν τα είδες καλά μάλλον. Από π/σ/κ μας ξανάρχεται αλλά χωρίς καθημερινές... :)

Link to comment
Share on other sites

To Paros Jet τελείωσε τα απογευματινά δρομολόγια από τη Ραφήνα και ήταν δεμένο από τη Κυριακή στο λιμάνι της Ραφήνας. Σήμερα το πρωί αντικατάστησε το Tera Jet για ένα δρομολόγιο. 

Το καλοκαίρι πέτυχα το Paros Jet στο ομώνυμο νησί με το όνομα του. Το Paros Jet έφτασε γύρω στις 10:30 στη Παροικία και περίμενε εντός του κόλπου εν αναμονή της αναχώρησης του Aqua Jewel και στη συνέχεια του Highspeed 4. Μετά από σχεδόν 5 λεπτά αναμονής, το Paros Jet ξεκίνησε για να κάνει τη αριστερή μανούβρα του για πάει στη θέση του, όπου έδεσε ασφαλώς με το καταπέλτη κλειστό και μετά τον άνοιξε!!! Μετά από 10 λεπτή παραμονή το Paros Jet αναχώρησε για τον επόμενο προορισμό του που ήταν η Μύκονος.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

To Paros Jet τελείωσε τα απογευματινά δρομολόγια από τη Ραφήνα και ήταν δεμένο από τη Κυριακή στο λιμάνι της Ραφήνας.

Δεν τελείωσε ακόμη.  Έχει άλλη μια αναχώρηση την Παρασκευή 29 του μήνα, όπως και μια επιστροφή 1 Οκτωβρίου.  Βέβαια από Οκτώβριο δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει, γιατί δεν έχουν ανέβει ακόμη δρομολόγια ταχύπλοων από Ραφήνα. :) 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...