Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το Νήσος Χίος θα πραγματοποιησει τη Δευτέρα το τελευταίο του δρομολογιο στο Πάροναξια. Το πλοίο θα δέσει για δύο ημέρες (Τρίτη έως Πέμπτη) θα πάει στο Πέραμα, έτσι να φορέσει το banner της Blue Star Ferries αλλά να κάνει κάποιες μικρό εργασίες. Το πλοίο τη Πέμπτη 14 Ιουνίου θα ξεκινήσει τα νέα του δρομολόγια στα Δωδεκάνησα. 

Link to comment
Share on other sites

Nα το δούμε και να προσεγγίζει τον Αθηνίο, από Κολούμπο που είχε απαγκιάσει το ΣΚ. Λόγω ανέμων εκεί αντί νότια του Ακρωτηρίου, στο Λιμνιονάρι όπως το αποκαλούν οι Ακρωτηριανοί ή στο Λιμανάρι όπως οι Εμπορειανοί.

v2?user_id=10151545&webp=true&sig=dcb4ab

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα! Έτσι από περιέργεια, το πλοίο για το δρομολόγιό του για τα Δωδεκάνησα -χωρίς Παροναξια- γιατί περνάει πάνω από Σύρο Μύκονο, περιοχή με πολλή 'κίνηση', παρα πάνω από Νάξο;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η φωτογραφια δεν διεκδικεί δαφνες ποιοτητας και γιαυτο δεν την βαζω στην gallery, αλλα μπορούμε να δουμε το πλοιο δεμενο στα Πηγαδια Καρπαθου

1151111939_nissoschios.thumb.jpg.f1aeb7f976850d0ab1abd867fbb6824f.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τραυματισμός ναυτικού του Νήσος Χίος στην Πάρο

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάρου, για τραυματισμό 56χρονου μέλους πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ” Ν.Π. 10883, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Πάρο. 

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω τραυματίστηκε στο δεξί χέρι, μεταξύ αντίχειρα και δείκτη, μετακινώντας καβαλέτα.

Με τον κατάπλου του “ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ” στον λιμένα Πάρου, ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, εξήλθε.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πτώση επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Χίος στη θάλασσα στην Τήλο

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Τήλου, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ'' Ν.Π. 10883, το οποίο είχε καταπλεύσει στον οικείο λιμένα, για περιστατικό πτώσης στη θάλασσα ενός 26χρονου αλλοδαπού από το κατάστρωμα.

Άμεσα απέπλευσε προς τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Λιβαδειών Τήλου το ιδιωτικό σκάφος ''ΜΑΚΗΣ'' Τ.Ρ. 821 με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, οι οποίοι εντόπισαν και περισυνέλεξαν τον ανωτέρω.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε σε ιατρείο της Τήλου και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Τήλου.

Link to comment
Share on other sites

Τραυματισμός επιβάτη του Ε/Γ – Ο/Γ Νήσος Χίος στη Νάξο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για τον τραυματισμό 55χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος του Ε/Γ – Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ» Ν.Π. 10833, το οποίο είχε καταπλεύσει προερχόμενο από λιμένα Πειραιά - Τήνου.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αν εξαιρεθεί η προβληματική καθαριότητα και η παραβίαση των ωραρίων στο peak της σεζόν λόγω του πιεσμένοι προγράμματος, τέτοιο καράβι η πιο άγονη από τις άγονες δεν πρέπει να έχει ξαναδεί.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...