Jump to content
Shipfriends

Celestyal Cruises


Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Celestyal Cruises στον πολυχώρο Piree στις 22 Ιουνίου 2016 στον Πειραιά, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει 821 προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια για το 2016 παρά τις προκλήσεις και τις αντικειμενικές πιέσεις και δυσκολίες που δέχεται η ευρύτερη περιοχή μας. Αναμένεται η κίνηση των επιβατών να κυμανθεί πολύ κοντά στα περσινά επίπεδα με τις αφίξεις να αγγίζουν τις 122.000, που αντιστοιχούν σε 488.000 διανυκτερεύσεις ξένων επιβατών για τη φετινή περίοδο. Ο κος Νάγος, επίσης, αναφέρθηκε στους νέους προορισμούς στην Ελλάδα που σταθερά επενδύει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, καθώς προστέθηκαν το 2016 το Ναύπλιο, τα Χανιά, ενώ για το 2017 η Κάλυμνος, προορισμοί που θα προσεγγίζει το νέο κρουαζιερόπλοιου της εταιρείας Celestyal Nefeli.

Στο σχεδιασμό της εταιρείας για το 2017 ανακοινώθηκε η έμφαση στην δραστηριοποίηση στην Κούβα, που μετά την τρίτη επιτυχημένη χρονιά, η Celestyal Cruises αποφάσισε την παραμονή του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Crystal για όλο το χρόνο στην περιοχή, καθώς υπάρχει εντυπωσιακή αύξηση και ενδιαφέρον με 12.500 επιβάτες για το 2016 και αύξηση 57% και εκτιμήσεις για την επόμενη χρονιά που φτάνουν τους 39.000 επιβάτες. Η Celestyal Cruises, είναι η μοναδική εταιρεία, που επισκέπτεται συνολικά τέσσερα λιμάνια, ενώ από φέτος θα προσεγγίζει και το λιμάνι Punta Frances.

Επίσημα, επίσης, η Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της διεθνούς ανάπτυξης έχει επιλεγεί η δραστηριοποίηση με 3 ήμερες και 4 ήμερες κρουαζιέρες στον Περσικό Κόλπο  με την ονομασία «Live the Authentic Gulf experience», ξεκινώντας από το Νοέμβριο του 2017 έως τα μέσα Μαΐου του 2018, με προορισμούς όπως το Ντουμπάι και τη Ντόχα.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί ακόμα να μην έχουν πάρει απόφαση ποιο πλοίο θα αντικαταστήσει το ένα πλοίο που θα τους λείπει το καλοκαίρι του 2017. Από όσο ακούγεται το Thomson Majesty και το Thomson Spirit θα επιστρέψουν στη Celestyal Cruises τον Οκτώβριο του 2017.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
1 hour ago, SeajetSpyros said:

Για ποσα χρονια ειχε/εχει ναυλωσει τα Thomson Majesty και Τhomson Spirit??

Οπως γράφει ο π100 θα γυρίσουν 10/2017 (2017-2012 = 5:D) . Μαλλον θα πάρουν τα ιδια ονοματα με το πρόθεμα Celestyal μπροστα με το πρωτο να δουλεψει Δυτικη Μεσογειο πηγαινοντας σε λιμανια που δε χωρανε τα μεγαλα ενω το 2ο θα διπλώσει μαλλον το Crystal στη Κουβα αλλα κανοντας 7ημερες.

Οσον αφορα τα νεοτευκτα που λένε οτι θελουν να κτισουν ,δε βρισκουν ναυπηγειο μιας και εχουν πεσει πολλες παραγγελιες, Προοριζονται all going well για 2020 με 2021.Θα εχουν χωρητικοτητα 1800 επιβατών , grt 60000 τονων και οι καμπινες θα ειναι οι περισσοτερες με μπαλκονια

Το περίεργο ειναι πως τα θέλουν για 3ημερες 4ημερες κρουαζιέρες ,χωρις να ειναι σιγουρο αν μιλανε για Αιγαιο,Κουβα η Κολπο.Τα παραπάνω ειναι απο το cruisecritic οπου φιλοξενεί δηλώσεις του CEO της Celestyal

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αγαπητοί φιλοι είχα την τύχη να ξανα-ταξιδέψω αρχές Σεπτέμβρη με το "CELESTYAL OLYMPIA" σε μια τετραήμερη κρουαζιέρα με προορισμούς Ελληνικά νησιά (Μύκονο-Πάτμο-Ροδο-Ηράκλειο-Σαντορίνη) και Τουρκία (Έφεσος).
Το πλοιο το είχα ξαναταξιδεψει το 2013 ως "LOUIS OLYMPIA" αλλά για τις εντυπώσεις μου θα σας μιλήσω στο αντίστοιχο θεμα . Η εταιρία εφέτος έκανε κάποιες καινοτομίες και συμφωνα με τα λεγόμενα του προσωπικού τα πλοια της είχαν καλες πληρότητες.
Οι καινοτομίες αυτές ήταν οι θεματικές κρουαζιέρες είτε με την φιλοξενία κα ποιου τραγουδιστή/τριας είτε είχε θεμα την Ελληνική γευσιγνωσία.Σε εμάς είχε θεμα ελληνικά ηδύποτα   οπου ειδικοί μας έδειξαν απίστευτους συνδυασμούς που μπορούν να γίνουν με τα ελληνικά ποτα και το ΟΥΖΟ. Όταν μου έφεραν ένα κοκτέιλ ένα βραδύ με κυριο συστατικο το ούζο και με ονομα ''ΩΠΑ/ΟPA" στην αρχή το υποτίμησα αλλά μετά από δυο συνολικά τέτοια κατάλαβα γιατί λεμε OYZO POWERhighly_amused.pnghighly_amused.pnghighly_amused.png. Η επόμενη καινοτομία ήταν η προσφορα απεριόριστων ποτών στους Ελληνες/ΕλληνοΚυπριους κατι το οποιο ήταν πραγματικά τέλειο. Επίσης και η εκδρομή στην Έφεσο ήταν πρόσφορα της εταιρείας οπότε ο επιβάτης έβγαινε πολλαπλά κερδισμένος. Από κει και περα σε συζητήσεις που έκανα με προσωπικο του πλοίου προέκυψαν κάποιες ενδιαφέρουσες ειδήσεις που μπορεί κάποιοι φιλοι να τις γνωρίζουν ήδη αλλά μπορεί και κάποιοι άλλοι όχι. Εγω πάντως θα τις αναφέρω. Η εταιρεία σκέπτεται σοβαρά να αξιοποιήσει τα δυο ναυλωμένα της (ΤΗΟΜSON MAJESTY,SPIRIT) με τα σινιάλα της πλέον ενώ στις σκέψεις της είναι και η εύρεση (αγορα-ναύλωση δεν γνώριζαν) πλοίου για μονοήμερες κρουαζιέρες. Στα πλοια που ήδη χρησιμοποιεί το CRYSTAL αναμένεται για τουλάχιστον μια διετία να είναι στην Κουβα ειδικα τωρα που όπως μου είπαν ανοίγει και λογω Αμερικάνων η γραμμή, ενώ το OLYMPIA στις αρχές Οκτωμβρη το πλοιο σταματάει τις κρουαζιέρες του και παει στην Γαλλία για διάστημα τουλάχιστον ενός μηνα ως πλωτο ξενοδοχείο. Αυτά και το άμεσο μέλλον θα δείξει ποια από αυτά θα ισχύσουν και το τι πρόκειται να γίνει. Τελος το άσχημο είναι ότι για το LOUIS AURA η εταιρεία σκέφτεται την αποδέσμευση του και είναι σε ανεύρεση πιθανού αγοραστή.(και ελπίζω όχι σκραπατζη!!)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Έντονη και πολυ-επίπεδη η κοινωνική συνεισφορά της Celestyal Cruises για το 2016

Quote

Θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της την έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας, η Celestyal Cruises ανέπτυξε για μια ακόμη χρονιά έντονη δράση και πολυ-επίπεδη συνεισφορά. Πιο συγκεκριμένα:

Στήριξη τοπικών κοινωνιών - Προορισμοί γνώσης και βιωσιμότητας

Μαθηματικά» του Μουσείου Ηρακλειδών, που διεξήχθη με την πρωτοβουλία και την υποστήριξη της Celestyal Cruises σε όλες τις βαθμίδες των σχολείων της Πάτμου με τη συμβολή του δήμου Πάτμου (σε σύνολο 459 μαθητών). Από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2016, το πρόγραμμα παρουσιάστηκε σε όλα τα σχολεία Νηπιακής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Πάτμου, από έμπειρους ερευνητές της Διδακτικής των Μαθηματικών του Μουσείου Ηρακλειδών, οι οποίοι προσκάλεσαν τους μαθητές να γνωρίσουν τον κόσμο της επιστήμης μέσα από τα δια-δραστικά εκθέματα του μουσείου. Επιπλέον, η Celestyal Cruises φέτος προσέφερε 25 πλαστικούς κάδους απορριμμάτων για την τοποθέτηση τους σε κεντρικά σημεία του λιμένα Σκάλας στην Πάτμο, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της εικόνας του νησιού για τους ξένους επισκέπτες.

Στήριξη της ναυτιλιακής εκπαίδευσης – τεχνογνωσία κρουαζιέρας

Στο πλαίσιο προώθησης της τεχνογνωσίας της κρουαζιέρας, η Celestyal Cruises για ακόμη μια χρονιά προσέφερε υποτροφίες ενός έτους, ύψους 6000€ συνολικά στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Σύρου (ΑΕΝ) και Χίου (ΑΕΧ), για έναν σπουδαστή που επιθυμεί να σταδιοδρομήσει στην κρουαζιέρα. 

Στήριξη της επιχειρηματικότητας

Με στόχο τη στήριξη των νέων και τη δημιουργία προοπτικών εξέλιξής τους, η Celestyal Cruises φέτος διεύρυνε τον πρώτο «εν πλω» επιχειρηματικό διαγωνισμό CruiseINN, δίνοντας τη δυνατότητα σε διπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων να καταθέσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, μέσα από τη διοργάνωση δύο κρουαζιέρων. Αναλαμβάνοντας ενεργά το ρόλο του Χρυσού Χορηγού, απένειμε το χρηματικό έπαθλο αξίας 7.000 ευρώ στους πρώτους νικητές που αναδείχθηκαν και από τις δύο κρουαζιέρες, ενώ στήριξε ιδέες συναφείς με τη δραστηριοποίησή της στο χώρο του τουρισμού, δωρίζοντας στους εμπνευστές τους από μία τριήμερη κρουαζιέρα. 

Στήριξη στον άνθρωπο

Σημαντικός άξονας της κοινωνικής δράσης της εταιρίας, επίσης, αποτελεί η προσφορά στις ευπαθείς ομάδες και η στήριξη στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία για μια ακόμη χρονιά, έχοντας αγκαλιάσει τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου», παρείχε μια πολυ-επίπεδη συνεισφορά στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτήν, προσφέροντας την εμπειρία της κρουαζιέρας για συνολικά 150 παιδιά, διαθέτοντας είδη πρώτης ανάγκης, παρέχοντας ενημέρωση για τη δράση της οργάνωσης, αλλά και συλλογή χρημάτων εν πλω, στις κρουαζιέρες της. 

Παράλληλα, φέτος τον Σεπτέμβριο, η εταιρία προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία, τη δημιουργία Κοινής Τράπεζας Αίματος για τους εργαζόμενούς της αλλά και τις οικογένειές τους, με την εθελοντική συμμετοχή των υπαλλήλων τόσο των γραφείων όσο και των πλοίων της εταιρίας. Η συγκεκριμένη ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 115 φιάλες αίματος, ενώ άνοιξε το δρόμο ώστε πλέον στην Ελλάδα αλλοεθνείς εργαζόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, έχοντας την προσωπική κάρτα εθελοντή από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και λαμβάνοντας τα ίδια οφέλη με κάθε εθελοντή.  

Σύμφωνα με την κα Φρόσω Ζαρουλέα, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Celestyal Cruises: «Η κοινωνική προσφορά είναι στο DNA της εταιρίας μας. Ως πολιτική μας από την αρχή της λειτουργίας μας, έχουμε υιοθετήσει το σχεδιασμό δράσεων που χαρακτηρίζονται από συνέχεια και συνέπεια, παραμένοντας κάθε χρόνο πιστοί στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε, και με το όραμα να τις εξελίσσουμε και να τις διευρύνουμε, στοχεύοντας σε όσο το δυνατόν περισσότερους αποδέκτες».

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Διαγωνισμός “Μέρη Christmas” από την Celestyal Cruises

Quote

Θέλετε να κερδίσετε μία 7ήμερη κρουαζιέρα στην Κούβα για 2 άτομα; Πάρτε μέρος στον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό “Μέρη Christmas” της Celestyal Cruises και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά!

Πάρτε μέρος στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό της Celestyal Cruises και διεκδικήστε το μεγάλο δώρο! Κλείστε την αγαπημένη σας κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά με έκπτωση 20% για κρατήσεις από 27 Νοεμβρίου 2016 έως και 31 Ιανουαρίου 2017 και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μια μοναδική 7ήμερη Κρουαζιέρα στην Κούβα για 2 ενήλικες με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Απόβαση» στην ελληνική κρουαζιέρα σχεδιάζει να κάνει κινεζικός όμιλος, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να εξαγοράσει το πλειοψηφικό ποσοστό της Celestyal Cruises.

Την ίδια περίοδο που η Cosco, ο μεγαλύτερος ναυτιλιακός όμιλος της Κίνας και «αφεντικό» πλέον στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά, ετοιμάζει τον φάκελο της επιχείρησης προσέλκυσης Κινέζων στην Ελλάδα για κρουαζιέρες, ένα άλλο επιχειρηματικό σχήμα από την ασιατική χώρα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Lοuis plc, προκειμένου να αναπτύξει την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ», ο κινεζικός όμιλος που ενδιαφέρεται για τη θυγατρική της Louis plc και του οποίου το όνομα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, δεν σχετίζεται με τον ναυτιλιακό χώρο. Σε περίπτωση που το deal κλείσει και οι Κινέζοι εξαγοράσουν το 51% των μετοχών που διαθέτει η Louis στη Celestyal, o κυπριακός όμιλος θα «βγει» ύστερα από πολλά χρόνια από την αγορά της κρουαζιέρας και θα επικεντρωθεί στα ξενοδοχεία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Celestyal Cruises κέρδισε τέσσερα βραβεία από το "Cruise Critic cruisers'. Τα βραβεία που κέρδισε είναι

Καλύτερη εταιρεία στην επιβιβαση.

Καλύτερη εταιρεία στη διασκέδαση.

Καλύτερη εταιρεία για τις εκδρομές.

Καλύτερη εταιρεία για τις τιμές.

Link to comment
Share on other sites

H Celestyal Cruises «καλωσορίζει» τη Σάμο στις «Εικόνες Αιγαίου» για το 2017

Quote

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε την προσθήκη της Σάμου στους προορισμούς της κρουαζιέρας «Εικόνες Αιγαίου», το 2017. Μετά από την αξιολόγηση περισσότερων από 85.000 έγκυρων ερωτηματολογίων την περασμένη χρονιά, διαπιστώθηκε ότι οι επιβάτες της Celestyal Cruises θεωρούν τη Σάμο, ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στο Αιγαίο.

Στο πλαίσιο αυτό και ξεκινώντας από το Μάρτιο 2017, ελήφθη η απόφαση να προστεθεί η Σάμος σε όλες τις ιδιαίτερα δημοφιλείς 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου», προσφέροντας στους επιβάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν να επισκεφθούν είτε τη Σάμο είτε το Κουσάντασι. Την κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου», συμπληρώνουν οι προορισμοί, Μύκονος, Πάτμος, Ρόδος, Ηράκλειο Κρήτης και Σαντορίνη με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises δήλωσε: «Θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας την προσφορά αυθεντικών εμπειριών στους επιβάτες μας, αφουγκραζόμαστε διαρκώς τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις τους με στόχο την ικανοποίηση τους. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην λάβουμε υπόψη μας τη σύστασή τους να συμπεριλάβουμε το νησί της Σάμου στα 3 ήμερα και 4ήμερα δρομολόγια «Εικόνες του Αιγαίου» που πραγματοποιούμε από τον Μάρτιο έως και τις αρχές Νοεμβρίου. Θεωρούμε ότι αυτή η νέα πρωτοβουλία  θα λειτουργήσει θετικά τόσο για τους επιβάτες μας, όσο και για την τοπική κοινωνία της Σάμου, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό προορισμό, ο οποίος συνδυάζει φυσική ομορφιά και πολιτισμό».

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Στις 10 Μαρτίου 2017 έγινε η εκκίνηση της νέας τουριστικής περιόδου για την Celestyal Cruises

Quote

Η εταιρεία παρουσιάζει έναν καινούριο και μοναδικά προνομιακό τρόπο διακοπών, τον «Celestyal Τρόπο Διακοπών»

Η Celestyal Cruises, η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας με βάση την Ελλάδα, που δραστηριοποιείται με επιτυχία σε ελληνικούς προορισμούς και την Κούβα, σηματοδότησε στις 10 Μαρτίου το ξεκίνημα της φετινής τουριστικής περιόδου με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli και την κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου». Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο, στις 14 Απριλίου θα «βάλει πλώρη» πρώτη φορά για το «Πανοραμικό Αιγαίο», τις νέες 3-ήμερες, 4-ήμερες και 7-ήμερες κρουαζιέρες που προσέθεσε η εταιρεία το 2017. Η εταιρεία συνεχίζει να θέτει υψηλά τον πήχη στις υπηρεσίες της, εισάγοντας φέτος τον Celestyal Τρόπο Διακοπών σε όλα τα δρομολόγιά της, ώστε να προσφέρει μοναδικά, προνομιακά πακέτα, που περιλαμβάνουν αξέχαστες εκδρομές σε όλους τους προορισμούς της, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πλω, πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης ποτών και την εμπειρία της ελληνικής οινογαστρονομίας σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.

«Celestyal» κρουαζιέρες

Οι κρουαζιέρες της εταιρείας, φέτος, ανανεώνονται με το δρομολόγιο «Πανοραμικό Αιγαίο» (14 Απριλίου – 30 Ιουνίου & 08 Σεπτεμβρίου – 27 Οκτωβρίου), που θα επισκέπτεται αρχαίες πόλεις, θρυλικά λιμάνια και τοπία αστείρευτης ελληνικής ομορφιάς. Οι επιβάτες στις νέες 3-ήμερες, 4-ήμερες και 7-ήμερες κρουαζιέρες, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία διακοπών ανακαλύπτοντας τα γραφικά Χανιά και τα ιστορικά μέρη τηςΠελοποννήσου, όπως το Ναύπλιο, τις Μυκήνες και την Επίδαυρο, αλλά και τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Ελλάδας, όπως τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο. Το Celestyal Olympia θα αντικαταστήσει το Celestyal Nefeli στις κρουαζιέρες «Εικονικό Αιγαίο» στις 14 Απριλίου. Επιπλέον, εντάσσεται η Σάμος, για πρώτη φορά φέτος, στους προορισμούς της Celestyal Cruises, στις ιδιαίτερα δημοφιλείς 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου», παρέχοντας όμως στους επιβάτες την δυνατότητα να επιλέξουν αν θα επισκεφθούν τη Σάμο ή το Κουσάντασι. Με την προσθήκη των νέων προορισμών στα δρομολόγια της, αλλά και τη διατήρηση της κρουαζιέρας «Εικόνες του Αιγαίου» και «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η εταιρεία θα προσεγγίζει 15 λιμάνια, μεταφέροντας τους επιβάτες της σε διάσημους ελληνικούς προορισμούς αλλά και σε μερικά από τα, όχι τόσο γνωστά, διαμάντια του Αιγαίου. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένονται 651 προσεγγίσεις από τα πλοία της εταιρείας για την τουριστική περίοδο 2017.

Παράλληλα, η Celestyal Cruises επαναλαμβάνει τον επιτυχημένο θεσμό της θεματικής ψυχαγωγίας εν πλω, με μια σειρά από μοναδικές θεματικές κρουαζιέρες, τις «Celestyal Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας», δίνοντας για μια ακόμη χρονιά μια εμπλουτισμένη εμπειρία κρουαζιέρας στους επιβάτες της. Η τουριστική περίοδος διαιρείται σε δύο θεματικές ενότητες, που αποσκοπούν στην ανάδειξη της αυθεντικής ελληνικής εμπειρίας, μέσα από τις 44 ανανεωμένες θεματικές κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν φέτος στα πλοία της Celestyal Cruises.

Συγκεκριμένα, στις κρουαζιέρες «Ιστορίες Ελληνικού Πολιτισμού και Οινογαστρονομίας» από τον Μάρτιο έως τον Μάιο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο θα παρουσιαστούν μουσικοχορευτικές παραστάσεις του Λυκείου των Ελληνίδων με αφιέρωμα στην ελληνική παράδοση, ένα ταξίδι στις γεύσεις και τις σπεσιαλιτέ των προορισμών των κρουαζιέρων, η αξία του ελληνικού ελαιόλαδου, καθώς και η ιστορία του ελληνικού κρασιού.

Στις θεματικές κρουαζιέρες «Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ» από τον Ιούνιο ως τον Αύγουστο, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική μουσική μέσα από αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς αλλά και τις μουσικές του διεθνούς φήμης Έλληνα μουσικοσυνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη, ενώ θα παρακολουθήσουν επιστημονικά φεστιβάλ και θα απολαύσουν μοναδικά cocktail party κάτω από το φως της καλοκαιρινής πανσελήνου.

«Καμία άλλη κρουαζιέρα δεν προσφέρει τόσες επιλογές προορισμών με τόσο αυθεντικό τρόπο, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αλλά και σε τόσο ελκυστική τιμή», ανέφερε ο κος Κ. Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Celestyal Cruises και προσέθεσε: «Η Celestyal Cruises αποτελεί συνώνυμο της αξίας και της αστείρευτης προσφοράς επιλογών σε νέους προορισμούς για τους επιβάτες της. Πριν από 4 χρόνια προσεγγίζαμε 6 λιμάνια… και τώρα, τη νέα περίοδο, θα προσεγγίσουμε 15.»

Σχετικά με τη Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που πραγματοποιεί home-porting στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται με επιτυχία σε ελληνικούς προορισμούς και την Κούβα. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ηθική επιχειρηματική πρακτική. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 1.200 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου και Ίου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου Ηρακλειδών «Επιστήμη, Τέχνη και Μαθηματικά», μια πρωτοβουλία της Celestyal Cruises να μεταφέρει τις διαδραστικές μουσειοσκευές του αξιόλογου Μουσείου σε απομακρυσμένες περιοχές, ώστε οι μαθητές να γνωρίσουν τη σύνδεση μεταξύ επιστήμης, τέχνης και μαθηματικών. Συμπληρωματικά με το ανωτέρω πρόγραμμα, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

Πιστοποίηση ISO

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διαδικασίας ISO 9001/14001 ελέγχου τριών εκ των πλοίων της εταιρίας και των γραφείων της, οι λειτουργίες των πλοίων της Celestyal Cruises είναι τώρα πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Αυτό αφορά σε όλο το φάσμα της διοίκησης κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος. Η ελεγκτική αρχή είναι η DNV-GL, που είναι μακράν η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Βραβεία

To 2017, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic CruisersChoice Awards, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, στις κατηγορίες για κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων των «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές». Το 2016, η εταιρεία απέσπασε το βραβείο κύρους από το Cruise Critic UK, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως online κοινότητα για την κρουαζιέρα, στην κατηγορία «Best Value for Money (Ocean)». Η Celestyal Cruises έλαβε, επίσης, αναγνώριση και μέσω άλλων έγκυρων βραβείων, όπως τα Greek Tourism Awards (αποσπώντας το χρυσό και ασημένιο βραβείο σε τέσσερις κατηγορίες το 2016), τα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη, τα HR Community Conference & Awards και είχε επιλεγεί ανάμεσα στα μεγαλύτερες εταιρίες κρουαζιέρας στα WAVE Awards της Βρετανίας.

 

Link to comment
Share on other sites

Tαξιδεύοντας στο Αιγαίο με το CruiseInn και την Celestyal Cruises.

Quote

Το CruiseInn είναι ένας επιχειρηματικός διαγωνισμός δημιουργίας νέων startup επιχειρήσεων που διεξάγεται πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο που πλέει στα νερά του Αιγαίου. Φέτος διοργανώνεται για τρίτη χρονιά και προσκαλεί νέους επαγγελματίες, απόφοιτους και φοιτητές στον τομέα της Ναυτιλίας να συμμετάσχουν σε μία μοναδική εμπειρία επιχειρηματικότητας.

Η συμπαραγωγή του ThinkBiz και της Celestyal Cruises επανέρχεται στις 23-29 Ιουνίου και εκτός της Ναυτιλίας δίνει έμφαση επίσης στην ανάπτυξη νέων startups στον Τουρισμό και την Οινογαστρονομία. Πρόκειται τρεις για στρατηγικούς τομείς που CruiseInn και Celestyal Cruises έχουν αναγνωρίσει ως «πυλώνες» ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.
Είσαι 18-30 ετών, φοιτητής, απόφοιτος ή νέος επαγγελματίας στους τομείς της Πληροφορικής, του Design, του Τουρισμού, της Ναυτιλίας, των Τροφίμων & Ποτών, του Business ή του Μάρκετινγκ; Έχεις μια καινοτόμο ιδέα που θέλεις να μοιραστείς με ανθρώπους που έχουν ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες; Θέλεις να συνεισφέρεις τα skills σου σε μία επιχειρηματική ομάδα και να συμμετάσχεις στη δημιουργία μίας νέας startup; Τότε το CruiseInn είναι η ιδανική ευκαιρία για εσένα!

Το CruiseInn εισάγει και φέτος μία νέα καινοτομία, καθώς, σε στρατηγική συνεργασία με εταιρείες-ηγέτες στους προαναφερθέντες κλάδους, θα ανατεθούν στους συμμετέχοντες πραγματικά επιχειρηματικά «challenges», με σκοπό την δημιουργία νέων τεχνολογικών προϊόντων ή υπηρεσιών που έρχονται να καλύψουν νέες ανάγκες των αγορών ή να λύσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα. Χωρίς αυτό, πάντως, να περιορίζει την ανάπτυξη νέων ιδεών των ίδιων των συμμετεχόντων! Έτσι, το CruiseInn στοχεύει στην σύνδεση των νέων επαγγελματιών με τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων με σκοπό την δημιουργία συνεργιών και στρατηγικών συνεργασιών.

Οι 35 συμμετέχοντες θα επιλέξουν την ομάδα στην οποία θέλουν να συμμετάσχουν και θα αναπτύξουν μέσα στις 7 ημέρες του ταξιδιού την δική τους startup. Στο τέλος, οι ιδέες και τα πρωτότυπα που έχουν αναπτύξει οι ομάδες θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με στόχους καθορισμένους από την αρχή του διαγωνισμού. Οι 3 καλύτερες ομάδες θα λάβουν υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης από τους συνεργάτες του CruiseInn, ενώ το βραβείο για την νικήτρια ομάδα είναι χρηματικό έπαθλο 3.500 ευρώ από την Celestyal Cruises!

Φέτος το CruiseInn ταξιδεύει με το Celestyal Nefeli και θα επισκεφθεί Σαντορίνη, Σμύρνη, Ναύπλιο, Χανιά, Ρόδο, Τσεσμέ και Μύκονο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, μέντορεςμε εμπειρία σε συγκεκριμένους τομείς δημιουργίας ενός προϊόντος και ανάπτυξης μίας επιχείρησης θα συμβουλεύουν τους συμμετέχοντες.Μάλιστα, σε κάθε προορισμό θα έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με τα τοπικά οικοσυστήματα και να λάβουν feedback για το αν οι ιδέες τους μπορούν να δουλέψουν στην πράξη.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του CruiseInn δεν ολοκληρώνεται εκεί, καθώς την ημέρα πριν από την αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό bootcamp, το οποίο με τη συμμετοχή νέων στελεχών από τον χώρο του τεχνολογικού και παραδοσιακού επιχειρείν θα προετοιμάσει τους επιβάτες του CruiseInn πάνω στα βασικά επιχειρηματικά concepts.

Η συμμετοχή για τον κάθε επιβάτη του CruiseInn ανέρχεται σε 150 ευρώ και συμπεριλαμβάνει το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τον ναύλο, τους λιμενικούς φόρους και όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις, δωρεάν διαμονή και πλήρη διατροφή για 7 ημέρες στο Celestyal Nefeli.

Αιτήσεις μπορουν να υποβληθούν μέχρι τις 15 Μαΐου, ώστε να υπάρχει η ευκαιρία να σαλπάρετε με το πλοίο της νεανικής επιχειρηματικότητας. Οι 35 συμμετέχοντες του CruiseInn 2017 θα επιλεγούν κατόπιν συνέντευξης.

Το CruiseInn συνδιοργανώνεται από το ThinkBiz, τον πρώτο σύλλογο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και την Celestyal Cruises, τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με αφετηρία τα ελληνικά λιμάνια.

 

Link to comment
Share on other sites

Χθες βράδυ έγινε η τελετή απονομής των βραβείων ελληνικού τουρισμού για το 2017, όπου η Celestyal Cruises κέρδισε τέσσερα χρυσά βραβεία στις κατηγορίες: Γαστρονομικός τουρισμός, Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου με τα δρομολόγια και τις θεματικές κρουαζιέρες της, Guest Service Excellence για την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία και στο Branding.Επίσης η Celestyal Cruises κέρδισε το ασημένιο βραβείο στη κατηγορία Ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Από σήμερα, 18 Μαΐου είναι διαθέσιμη η επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα της Celestyal Cruises, εγκαινιάζοντας τη νέα διαδικτυακή εικόνα της εταιρείας, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση www.celestyalcruises.com, παρέχοντας ολοκληρωμένες πληροφορίες για τις κρουαζιέρες που διοργανώνει η εταιρεία τόσο στους ελληνικούς προορισμούς, όσο και την Κούβα. Με στόχο να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο χρήστη, ο επανασχεδιασμένος ιστότοπος, ο οποίος είναι συμβατός με όλα τα προγράμματα περιήγησης και τις φορητές συσκευές, προσφέρει στους επισκέπτες μια ταχύτερη και απλούστερη διαδικασία κράτησης και μια εύχρηστη και κατανοητή εισαγωγή στις κρουαζιέρες. Η ιστοσελίδα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο επιβάτης για να ανακαλύψει, να εξερευνήσει και να κλείσει μια κρουαζιέρα, τα τελευταία νέα της εταιρείας, προσφορές, καθώς και δυνατότητα αγοράς των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει η Celestyal Cruises τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά, όπως εκδρομές ή αναβάθμιση του πακέτου ποτών.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ελληνικό καλοκαιρινό φεστιβάλ με τη Celestyal Cruises

Quote

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι θεματικές κρουαζιέρες της Celestyal Cruises, «Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας», ταξιδεύουν τους επιβάτες σε γεύσεις, ήχους, εικόνες και αρώματα της Ελλάδας

Μέσα από μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων εν πλω, η Celestyal Cruises προσκαλεί τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων Celestyal Olympia και Celestyal Nefeli, να ζήσουν το Celestyal τρόπο διακοπών. Από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο, σε μία 3ήμερη, 4ήμερη ή 7ήμερη κρουαζιέρα, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν γνήσια ελληνική διασκέδαση και οινογαστρονομία, αλλά και να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας την ομορφιά των Αιγαιοπελαγίτικων προορισμών.

Στις μουσικές θεματικές κρουαζιέρες του καλοκαιριού, δημοφιλείς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3, θα δώσουν στο κοινό των κρουαζιέρων το έναυσμα για ανεξάντλητη νυχτερινή διασκέδαση εν πλω. Συγκεκριμένα, στην 3ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου» στις 23/6, με προορισμούς τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη, ο δημοφιλής τραγουδιστής και μέλος της κριτικής επιτροπής του φετινού ελληνικού X-FACTOR, Γιώργος Παπαδόπουλος, θα βρίσκεται στη σκηνή του Celestyal Olympia για μια ξεχωριστή ζωντανή εμφάνιση. Στις 30/6 ο DJ Νίκος Μάρκογλου από το ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3, θα αναλάβει να διασκεδάσει το κοινό με σύγχρονες και αγαπημένες ελληνικές μουσικές επιτυχίες. Επίσης, στις 10/7, ο τραγουδιστής Νικηφόρος υπόσχεται να χαρίσει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στους επιβάτες της 4ήμερης κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο», με προορισμούς τη Σύρο, το Τσεσμέ, την Κω, την Ίο, τη Σαντορίνη και το Λαύριο. Τη λίστα καλλιτεχνών που θα φιλοξενήσει η Celestyal Cruises αποκλειστικά για τους ταξιδιώτες της, συμπληρώνουν στην 3ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», στις 28/7, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο γνωστός ράπερ ΒΟ, οι οποίοι συμμετείχαν στο εξαιρετικά δημοφιλές ελληνικό SURVIVOR 2017.

Ταξιδεύοντας τους επιβάτες της στους ήχους και τις μελωδίες της Ελλάδας, η Celestyal Cruises φιλοξενεί και φέτος στη μουσική σκηνή της μία «κλασική αξία», έναν καταξιωμένο Έλληνα συνθέτη και δεξιοτέχνη-δάσκαλο του ελληνικού μπουζουκιού, τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν στις 2/6, 18/8, 25/8 και 28/8, στις 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου» με το Celestyal Olympia, στην 3ήμερη κρουαζιέρα «Πανοραμικό Αιγαίο» στις 16/6, καθώς και στην 4ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» στις 17/7 και 31/7 με το Celestyal Nefeli.

Οι παραστάσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου Λυκείου των Ελληνίδων, που αναδεικνύουν τη διαχρονικότητα της ελληνικής παράδοσης, θα φιλοξενηθούν στην 3ήμερη κρουαζιέρα «Πανοραμικό Αιγαίο» στις 9/6, καθώς και στις 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου» στις 21/7, 28/7, 11/8 και 14/8.

Και καθώς η ελληνική καλοκαιρινή εμπειρία είναι άμεσα συνυφασμένη με βραδιές κάτω από την πανσέληνο, η Celestyal Cruises έχει ετοιμάσει ειδικά full moon parties, με υπέροχες μουσικές επιλογές και μοναδικά cocktails κάτω από τα αστέρια. Συγκεκριμένα, στην 3ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» στις 7/7, οι επιβάτες θα απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά με lounge μουσική από τον DJ Νίκο Γκαραβέλα του GRadio, ενώ στην 4ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου» στις 7/8, η Εύη Σιδηροπούλου του Best Radio 92,6, θα επενδύσει μουσικά τη βραδιά.

Επιπλέον, η Celestyal Cruises μέσα από τα «Φεστιβάλ Επιστήμης», προσφέρει στους συμμετέχοντες της κρουαζιέρας «Εικόνες Αιγαίου» στις 16/6 και 14/7, την ευκαιρία να «δοκιμάσουν» τα δικά τους πειράματα χρησιμοποιώντας καθημερινά υλικά, αλλά και να παρακολουθήσουν τον έναστρο ουρανό με μια πιο επιστημονική ματιά. Τέλος, οι θεματικές κρουαζιέρες «Ιστορίες Ελληνικής Κληρονομιάς- Πολιτισμός και Οινογαστρονομία», που συνθέτουν την πανδαισία των ελληνικών γεύσεων και αρωμάτων, θα πραγματοποιηθούν ξανά από το Σεπτέμβριο ως το Νοέμβριο.

 

Link to comment
Share on other sites

Ενοποίηση των γραφείων Ελλάδας και Κύπρου της Celestyal Cruises με τις υπηρεσίες επικοινωνίας «νέας γενιάς» της SetelHellas

Quote

Η SetelHellas εισάγει τις υπηρεσίες τηλεφωνίας Cisco IP στα γραφεία της Celestyal Cruises στον Πειραιά και τη Λευκωσία καθώς και στην Optimum Ship Management

Η εγκατάσταση πρόκειται να ενοποιήσει την επικοινωνία, ενισχύοντας τη συνεργασία, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα, αλλά και αυξάνοντας την παραγωγικότητα σε ολόκληρη την εταιρία

Η Celestyal Cruises, πρωτοπόρος στην υιοθέτηση κάθε καινοτόμου τεχνολογίας, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη SetelHellas, με σκοπό να εξοπλίσει τα γραφεία της εταιρίας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και την Optimum Ship Management, με τις τηλεφωνικές υπηρεσίες Cisco IP. Η εγκατάσταση πρόκειται να ενοποιήσει την επικοινωνία, ενισχύοντας τη συνεργασία, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα, αλλά και αυξάνοντας την παραγωγικότητα σε ολόκληρη την εταιρία.

Η λύση IP τηλεφωνίας από τη Cisco, η οποία παρέχεται, εγκαθίσταται και υποστηρίζεται από τη SetelHellas, συνδυάζει τη Β2Β με τη Β2C συνδεσιμότητα, επιτρέποντας την αποδοτικότερη συνεργασία των ομάδων της Celestyal Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα, ευνοεί την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και τους πελάτες της εταιρίας παγκοσμίως. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει υπηρεσίες επικοινωνίας ‘νέας γενιάς’, όπως το VoIP, το Instant Messaging, το Web and Video Conferencing, τα οποία ενισχύουν την αυτόνομη ψηφιακή υποδομή της εταιρίας, καθιστώντας δυνατή την άμεση επικοινωνία μεταξύ των υπαλλήλων σε όλα τα γραφεία της εταιρίας, καθώς και μεταξύ της εταιρίας και των πελατών, των συνεργατών και των προμηθευτών της.

«Αποσκοπώντας στη δημιουργία απρόσκοπτης διασύνδεσης όλων των γραφείων μας, η SetelHellas μάς προσέφερε μια λύση, η οποία ενοποιεί όλες τις μορφές επικοινωνίας μας σε μία μόνο πλατφόρμα», ανέφερε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, CEO της Celestyal Cruises. «Αναζητούμε διαρκώς τρόπους που βελτιώνουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα σε όλες μας τις δραστηριότητες, και πλέον έχουμε την απαιτούμενη υποδομή επικοινωνίας, η οποία δύναται να υποστηρίξει μια βελτιωμένη και ταχύτερη επικοινωνία ενδοεταιρικά, καθώς και στις εκτός εταιρίας συνδιαλλαγές μας».

Ο κ. Γιώργος Μαρινάκης, Γενικός Διευθυντής της SetelHellas S.A. ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι για την παροχή εγκαταστάσεων ‘προστιθέμενης αξίας’, οι οποίες προσφέρουν τη βέλτιστη δυνατή τεχνολογία σε εδραιωμένες εταιρίες, όπως η Celestyal Cruises. Αποβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας συνεργασίας».

Το τμήμα MIS/IT της Celestyal Cruises πρόκειται να εγκαταστήσει το σύνολο του συστήματος κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017 στο Αιγαίο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Η Celestyal Cruises φιλοξένησε Ελληνοκύπριους μαθητές από το Ριζοκάρπασο, όπου οι μαθητές ταξίδεψαν με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, με την 4ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου»

Quote

Η Celestyal Cruises, σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ), «ταξίδεψε» 20 Ελληνοκύπριους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της κατεχόμενης πόλης του Ριζοκαρπάσου της Κύπρου με την 4ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου». Οι μαθητές φιλοξενήθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του και να συνομιλήσουν με το πλήρωμα. Αλλά κυρίως να απολαύσουν τις ομορφιές των μαγευτικών νησιών του Αιγαίου και να ψυχαγωγηθούν με το πλούσιο πρόγραμμα της κρουαζιέρας εν πλω. Η φιλοξενία των 20 μαθητών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Celestyal Cruises, η οποία θέτει ως προτεραιότητα των προγραμμάτων της να ανοίγει ένα παράθυρο στον πολιτισμό και την εκπαίδευση για τους νέους που δεν ζουν σε προνομιακές περιοχές. 

Η εταιρεία, θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της την έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας, κάθε χρόνο φροντίζει να ενισχύει και να υποστηρίζει δράσεις, όπως η συγκεκριμένη, που επενδύουν στους νέους και το μέλλον. Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises δήλωσε «Υποδεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση τους μαθητές του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου του Ριζοκαρπάσου. Εκφράζουμε την εκτίμηση μας, αλλά και το θαυμασμό μας, γιατί με αγωνιστικότητα και αντοχή παραμένουν ριζωμένοι και αφοσιωμένοι στα ιδανικά και τις αξίες της γενέτειράς τους.». Σήμερα, οι νέοι Ελληνοκύπριοι του Γυμνασίου και Λυκείου του Ριζοκαρπάσου, βιώνουν καθημερινά ένα ιδιαίτερο καθεστώς διατηρώντας όμως αναλλοίωτο τον ελληνισμό τους. «Η νέα γενιά της Καρπασίας, αγωνίζεται με μεγάλη θέληση και μεγάλη πίστη και διατηρεί αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας ότι η αυριανή ημέρα θα είναι καλύτερη για τον τόπο μας», υπογράμμισε και ο Υπεύθυνος Πωλήσεων για την κυπριακή αγορά, κος Μάριος Σιεκκερής.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

H Celestyal Cruises εξελίσσει τις επικοινωνίες στα γραφεία της μέσω της επιτυχημένης συνεργασίας της με την Office Line

Quote

Η Celestyal Cruises, με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη και την αύξηση της παραγωγικότητας στα γραφεία της, επένδυσε στην απόκτηση επιτυχημένων, επαγγελματικών λύσεων πληροφορικής, μέσω της εταιρείας Office Line, που εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων τέτοιων λύσεων και υπηρεσιών. Η Office Line ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία έργο Active Directory Domain Services & Office 365 email migration για την Celestyal Cruises, το οποίο προσφέρει μέγιστη παραγωγικότητα και ευέλικτη ενδοεταιρική συνεργασία, μειώνοντας δραστικά το μεγάλο διαχειριστικό χρόνο υποστήριξης που απαιτούσαν τα δύο διαφορετικά domain & email συστήματα της εταιρείας, προηγουμένως.

Με την ολοκλήρωση του έργου, τον Ιούλιο του 2017, η Celestyal Cruises διαθέτει πλέον μια ενιαία πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας για τους εργαζομένους της, στα κεντρικά γραφεία της στα σημεία που δραστηριοποιείται, η οποία θα προσδίδει αυξημένη ασφάλεια και μεγαλύτερα επίπεδα ευελιξίας στην καθημερινότητα των εργαζόμενων, με αποτέλεσμα την αύξηση της ίδιας της παραγωγικότητας της επιχείρησης.

Ο κ. Κώστας Σμυρλής, MIS Director της Celestyal Cruises δήλωσε σχετικά για τη συνεργασία: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιλογή μας να συνεργασθούμε με την Office Line, καθώς, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία μας αναβάθμισε και ενοποίησε τις υποδομές της σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Πρόκειται για ένα στρατηγικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό που στοχεύει στην καλύτερη κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων για συνεργασία με όλα τα τμήματα της εταιρείας μας».

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line AE ανέφερε σχετικά: «Αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις πολυδιάστατες δυνατότητες του cloud. Ευχαριστούμε την Celestyal Cruises για την εμπιστοσύνη της, για την ανάθεση της μετάβασης του εταιρικού της email σε περιβάλλον Office 365, που θα της προσφέρει άμεσα αποτελέσματα για την εύρυθμη, ασφαλή και σύγχρονη διαχείριση των δεδομένων της, αλλά και την πιο αποδοτική συνεργασία κι επικοινωνία των εργαζομένων και συνεργατών της».

 

Link to comment
Share on other sites

H Celestyal Cruises για πέμπτη χρονιά στην αγορά της Κούβας, με επταήμερες κρουαζιέρες σε Κούβα και Τζαμάικα

Quote

Μεγάλη επιτυχία γνωρίζουν οι κρουαζιέρες της Celestyal Cruises στην Κούβα. Η εταιρεία ξεκινάει στις 20 Οκτωβρίου την πέμπτη της σεζόν με το Crystal να αποπλέει από την Havana. Η εταιρία προσφέρει επταήμερες κρουαζιέρες στη νησί, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, συμπεριλαμβάνοντας και το Montego Bay. Οι προγραμματισμένες επιβιβάσεις γίνονται από το Montego Bay της Jamaica ή από την Havana στην Κούβα. Εκτός από το overnight στην Havana -δύο ολόκληρες μέρες- η εταιρία προγραμματίζει προσεχώς ημερήσιες επισκέψεις στο Cienfuegos, στο Santiago de Cuba και στο Montego Bay.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το πρόγραμμα της Celestyal Cruises για το 2018 θα επιμηκυνθεί με δυο έξτρα 3 ήμερες κρουαζιέρες Iconic Aegean, με αναχώρηση στις 2 & 9/11/18 και δυο έξτρα 4 ήμερες κρουαζιέρες Iconic Aegean στις 29/10/18 & 5/11/18. Με απώτερο σκοπό να επιμηκυνθεί η σεζόν στους 10 μήνες την επομένη σεζόν (αρχές Φεβρουαρίου με τέλος Νοεμβρίου), προσθέτοντας προορισμούς όπως τη Κύπρο και το Ισραήλ, καθώς και να προστεθούν διανυκτερεύσεις στη Μύκονο και στη Σαντορίνη!!! Με απώτερο σκοπό το 2019/2020 να εκτελεί κρουαζιέρες όλο το χρόνο!!

Το Celestyal Majesty θα επιστρέψει στην Celestyal Cruises και θα δουλέψει για ένα μήνα (30/03/18 έως 27/04/18) στις 3 & 4 ήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο. Μετά από αυτή την απασχόληση αυτή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα που θα δουλέψει το Celestyal Majesty αλλά στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας. Το Celestyal Crystal αναμένεται να επιστρέψει από τη Κούβα, εξαιτίας των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών και θα αναλάβει τις 7 ημέρες κρουαζιέρες Idyllic Aegean με διανυκτερεύσεις στη Μύκονο και στη Σαντορίνη!!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Αναγκάζεται να αποχωρήσει η Celestyal Cruises από την Κούβα, εξαιτίας των νέων συνθηκών στις σχέσεις ΗΠΑ – Κούβας

Quote

Αναγκάζεται να αποχωρήσει από την Κούβα η Celestyal Cruises, εξαιτίας των νέων συνθηκών στις σχέσεις ΗΠΑ – Κούβας που εγκαθιδρύθηκαν από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλτ Τραμπ. Η Celestyal θα αποχωρήσει, το 2018, από την Κούβα, παρά τα επιτυχή αποτελέσματα. Στη Κούβα παραμένει, όλο το χρόνο, το Celestyal Crystal, καθώς σημειώθηκε εντυπωσιακή ανάπτυξη, με 12.500 επιβάτες, το 2016 (αύξηση 57%), ενώ με θετικό πρόσημο κινήθηκε το 2017. Η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εταιρεία που επισκέπτεται τα κυριότερα λιμάνια της Κούβας και όχι μόνο την Αβάνα.

Η πολιτική του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα επέτρεπε στους Αμερικανούς τουρίστες να επισκέπτονται την Κούβα για πολιτιστικούς λόγους, βάσει ενός πιστοποιημένου προγράμματος που κατέθεταν οι εταιρείες κρουαζιέρας.

Ωστόσο, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ επέβαλε πιο αυστηρούς κανόνες, μία εκ των οποίων είναι να υπάρχει επιτηρητής σε κάθε γκρουπ Αμερικάνων τουριστών που επισκέπτονται την Αβάνα, ο οποίος πιστοποιεί ότι θα επισκέπτονται πολιτιστικούς προορισμούς, κάτι το οποίο δεν… ενθουσίασε πολλούς.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...