Jump to content
Shipfriends

Mein Schiff 4 (ΙΜΟ 9678408)


Recommended Posts

H TUI Cruises ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ασκήσει την option για ναυπήγηση και δευτέρου κρουαζιερόπλοιου στην STX στη Φινλανδία. Η ναυπήγηση του θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2013 και θα παραδοθεί από το ναυπηγείο STX Turku της Φινλανδίας την Άνοιξη του 2015. Το κρουαζιερόπλοιο θα έχει μήκος 294 μέτρα και πλάτος 36 μέτρα, θα διαθέτει 1.250 καμπίνες και θα φιλοξενεί 2.500 επιβάτες, ενώ το πλήρωμά του θα ανέρχεται 1.000 άτομα. Επίσης, θα έχει πολλά χαρακτηριστικά φιλικά προς το περιβάλλον, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην ενεργειακή απόδοσή του.

STX Europe

TUI_Exterior+copy.jpg

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καθελκύστηκε στις 10/10/14 το Mein Schiff 4 της TUI! Το πλοίο θα παραδοθεί τον Ιούνιο του 2015, θα ξεκινήσει κρουαζιέρες στη Βόρεια Ευρώπη και τον επόμενο χειμώνα στα Κανάρια Νησιά!

 

 

post-2743-0-19288000-1413183427_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου “Mein Schiff 4” από τη Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. 

Quote

Ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο νέας γενιάς (300μ.μήκος) υποδέχθηκε σήμερα κατά την πρώτη επίσκεψή του στον Πειραιά η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. Πρόκειται για το “Mein Schiff 4” της TUI Cruises το οποίο για το υπόλοιπο της χρονιάς και το 2019 θα επισκέπτεται την Ελλάδα και τον Πειραιά στη διάρκεια των δρομολογίων του.

Ο πλοίαρχος κ. Νaneder Sebastian υποδέχθηκε θερμά τον cpt. Weng Lin, Deputy CEO της ΟΛΠ Α.Ε. και κατά την ανταλλαγή πλακετών ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. για την επίσκεψη και γενικότερα για την καλή συνεργασία.

Επίσης σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, με την συνεργασία του κρουαζιερόπλοιου “Jewel of the Seas” και τη συμμετοχή του λιμενικού και άλλων φορέων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άσκηση μεγάλης έκτασης στην περιοχή της κρουαζιέρας βάσει του κώδικα ISPS, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων και στη διαχείριση κρίσεων.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Παρθενική άφιξη και στο Ηράκλειο όπου θα κάνει homeporting όλο το μήνα. Άφιξη την Τετάρτη 3/10 κατα τις 15.50 (αφου μας έβγαλε την πίστη καθώς φαίνοταν στον ορίζοντα απο τις 14.00 αλλα πλησίαζε με 6 κόμβους). Έδεσε με την πλώρη προς την πόλη. Εδώ μαζί με τους γερανούς του εμπορικού λιμανιού όπως φαινόταν απο το λιμεναρχείο, εδώ απο μακριά στα δεξιά του ενετικού Κούλε, και ας το δούμε και απο τον λιμενοβραχίονα μόνο του υπο το φως μιας ψαρότρατας και πλώρα μαζί με το destroyer ROKS Wang Geon που διανυκτέρευε δίπλα του

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...