Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Ξαφνιάστηκα σήμερα ευχάριστα, όταν διαπίστωσα πως η κοινοπραξία των μικρών αλλά δουλευταράδων πλοίων της Κεφαλλονιάς απόκτησε δική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο:

 

http://ionianseaferries.com/el

 

Δε θα έπρεπε να αναφέρεται και το Ιόνιον Πέλαγος;

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Η κοινοπραξία Ταξιάρχης έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση για το Ληξουριωτικο Καρναβάλι 2016

Θα θέλαμε να σας να σας ενημερώσουμε ότι ΣΑΒΒΑΤΟ 12-3-16 την ημέρα που θα γίνει η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ στον τόπο μας, η Εταιρεία μας θα πραγματοποιήσει έκπτωση 50% στα ολόκληρα ατομικά εισιτήρια και ΔΩΡΕΑΝ τα ΠΑΙΔΙΑ έως 15 ετών καθώς και σε όσους συμμετέχουν στην ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ τις απογευματινές ώρες από 14:00 ΛΗΞΟΥΡΙ  ΕΩΣ και 22:00 από ΛΗΞΟΥΡΙ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-3-16 θα εκτελεστούν έκτακτα δρομολόγια με αναχώρηση από ΛΗΞΟΥΡΙ 21:00 και 22:00 και από ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 21:30 και 22:30

Την  ΚΥΡΙΑΚΗ 13-3-16  ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ θα είναι ΔΩΡΕΑΝ το εισιτήριο για όσους συμμετέχουν στην Καρναβαλική Παρέλαση και για τα ΠΑΙΔΙΑ έως 15 ετών.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ  13-3-16 θα εκτελεστούν έκτακτα δρομολόγια με αναχώρηση από ΛΗΞΟΥΡΙ 13:30 και 14:30 και από ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 14:00 και 15:00

 

Πηγη: Kefaloniapress

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Δασκάλων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου ευχαριστούν την Kοινοπραξία F/B Ληξούρι – Αργοστόλι για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών μας στο Αργοστόλι, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων ARK.

 

Πηγη: Kefaloniapress

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
On 30 Σεπτεμβρίου 2016 at 3:17 AM, Blue Star Delos said:

Xaxaxa για να μην πάρει δρομολόγια το ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΟΔΟΣ θα το βγάλουν και έξω είναι μια δεστρα που έβαλαν στην μέση μιας και μοναδικής ράμπας 20-25 μετρων μπορει και παραπανω που έχει το λιμάνι Ληξουριου  και ο πολεμος συνεχίζετε 

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

Άμα διαβάσεις στο τελευταίο Σ.Α.Σ κάτι λέει για επανεξεταση τον δρομολογίων εαν τοποθετηθεί μια δεστρα στην ράμπα.Τώρα με αυτά που διαβάζεις πεσμου εμένα ότι δεν την ξήλωσαν επίτηδες και υστέρα απο ολα αυτά που ακούγονται σε αυτόν τον ευλογημένο τοπο που όλοι Θέλουν το "καλό" του άλλου.Και άμα μετά από 40χρονια έρθει κάποιος και σου χαλάσει το μονοπώλιο σου που τόσο καλά το δουλευες τόσα χρόνια σε χαλάει 

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα ... Καταστάσεις τραγελαφικές ...

Γνωρίζεις μήπως εάν επίκειται καμιά αγορά νέου πλοίου από μία ή και τις δύο εταιρείες;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό πιστεύω και εγώ.

Μην ξεχνάτε, πως το λιμάνι του Ληξουρίου είχε γκρεμιστεί σε μεγάλο βαθμό από τον τελευταίο σεισμό και μέχρι τώρα, δεν έχει επισκευαστεί ακόμα! Οπότε οι θέσεις πρόσδεσης σπανίζουν.

Link to comment
Share on other sites

ΘΕΜΑ 06
ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ
Ε/Γ
-
Ο/Γ ΠΛΟΙΩΝ ΓΡΑΜΜΗΣ
ΛΗΞΟΥΡΙ
-
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
ΟΜΟΦΩΝΑ ΘΕΤΙΚΑ,
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ
ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ
ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
. ΣΤΙΣ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ
ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΑΥΤΑ ΝΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΙΣΟΜΕΡΩΣ
ΣΤΗΝ «ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ
ΔΑΜΟΔΟΣ Ν.Ε.» ΚΑΙ
ΣΤΗΝ
«Κ/Ξ ΠΛΟΙΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ»
.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ
ΔΕΣΤΡΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ,
ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΕΠΑΝΕ ΞΕΤΑΣΗ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ
Link to comment
Share on other sites

ετσι ειναι η δεστρα ειναι για την δευτερη θεση φωρτωσης γιατι υπαρχει μια ραμπα λογω ζημιων απο το σεισμο.Οσο για αγορες ακουγονται οτι η κοινοπραξια εχει παρει ενα στιλ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 15 χρονων και επισης η KEFALONIA FERIES αλλο ενα αμφιδρομο χειροπιαστα πραγματα δεν ξερω κουβεντες τις πλατειας ακουω και σας μεταφερω

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Από ότι φαίνεται οι δυο εταιρείες της γραμμής θα φέρουν νέα πλοία!! Όπως αναφέρει το lixourinews θα έρθει ένα πλοίο για κάθε εταιρεία!!! Εάν κρίνω από τη φωτογραφία το ένα πρέπει να είναι το Carolyn

 

 

1 hour ago, Ariadne said:

Το οποίο θα πάει στην κοινοπραξία.

Για το άλλο, της Κεφαλόνια Φέρρις, πρώτη φορά ακούω!

για το στυρα εχει ληξει η ιστορια;

Link to comment
Share on other sites

επιθετικες κινησεις απο την κοινοπραξια προς την αντιπαλη εταιρεια στο φουλ κατσε να δεις που θα ζητησουν και για το καινουργιο δρομολογια ετσι ωστε να μην αφησουν περιθωρια για τον βικεντιο

 

Link to comment
Share on other sites

Για το Στύρα φημολογείται πως έκλεισε για την κοινοπραξία για ενίσχυση του Αστακού ή για αντικατάσταση του Βάσος στην Πεσάδα.

Οπότε απελευθερώνεται το Βάσος για το Ληξούρι.

 

Εάν αληθεύουν όλα αυτά, μιλάμε για σκληρό πόλεμο εναντίον του Βικέντιος. Πιστεύω, πως σιγά σιγά θα πρέπει να επέμβει το υπουργείο!

Η κοινοπραξία θέλει να συνεχιστεί το μονοπώλιο και να μας έχει να πληρώνουμε τις πάνακριβες τιμές της!

 

Υ.Γ.: Γνωρίζει κανείς πως πάει το Βικέντιος από κίνηση, έστω και με τα κουτσά δρομολόγια που του δώσανε;

Link to comment
Share on other sites

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (πορθμεία Ληξούρι – Αργ/λι), για την δωρεά στο Σωματείο μας ενός ηλεκτρικού πιάνου, απαραίτητου για τα μαθήματα θεωρίας, καθώς και για την οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 400€.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Αποφασισμένοι να μην δεχτούν την περαιτέρω υποβάθμιση του Ληξουρίου, μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη να μετατραπεί ο χώρος του Αγίου Αντώνη σε χωματερή μπαζών. Έτσι και η Κοινοπραξία “Ταξιάρχης” θα αρνηθεί τη μεταφορά των μπάζων αν αυτό της ζητηθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με σύμμαχο τον καιρό η Εταιρεία Κοινοπραξία FB Ληξουρίου -Αργοστολίου τσίκνισε, προσφέροντας εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί, αφήνοντας ικανοποιημένους όλος όσους παρευρέθησαν στο Αίνος.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ο στόλος της κοινοπραξίας με μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

AGIOS GERASIMOS      1984 42,0 m 13,0 kn 257-30      IMO 8989331

AGIOS GERASIMOS II   1990 45,5 m 12,5 kn 355-35      IMO 8704224

AINOS               2001 45,5 m 13,0 kn 220-45      IMO 8989335

VASOS K           1998 57,0 m 12,5 kn 400-65      IMO 8969094

Το Ιόνιον Πέλαγος δεν ανήκει στην κοινοπραξία. Απλώς η Ionion P Lines και η κοινοπραξία αλληλοβοηθιούνται όποτε χρειαστεί, λόγω κοινής καταγωγής και μετοχικών συμφερόντων.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

H Ionian SEA Ferries σε συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή ενημερώνει τους επιβάτες της ότι όσον αφορά την συναυλία με τις Μέλισσες οι έχοντες εισητηριο εισόδου για την συναυλία μπορούν να μεταβούν και να επιστρέψουν εντελώς δωρεάν, απλά επιδεικνυντας το κατά την είσοδο στο πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Χειμερινή προσφορά της Κοινοπραξίας Αργοστόλι-Ληξούρι και της Ληξούρι Ν.Ε προς τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κεφαλονιάς (ορφανοτροφείο Αργοστολίου, Γηροκομείο Ληξούρι και Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου, όπου 20 λεπτά από κάθε εισιτήριο επιστροφής για επιβάτη και ΙΧ, θα δίνονται στα ιδρύματα. Η κοινωνική προσφορά ισχύει από τις 4/11/17 έως 31/1/18.

23167663_1506179862781906_910921930740299826_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...