Jump to content
Shipfriends

Ciudad de Alcudia (ΙΜΟ 9010151)


Recommended Posts

Η αλλαγή στις 7:00 λογικά θα έγινε λόγω της απεργίας, αλλά και πάλι είχε καθυστέρηση δύο ώρες εφόσον έφυγε στις 9:00!! Και σήμερα που είχε αναχώρηση στις 9:00 από την Ηγουμενίτσα έφυγε κατά τις 11:15!! Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν τα ωράρια του σε πραγματικό χρόνο ταξιδιού και ένα απαραίτητο χρόνο φόρτωσης του πλοίου?? 

Link to comment
Share on other sites

Τι ζημιά έπαθε και χρειάζεται κάποιο ανταλλακτικό για να αυξηθεί η ταχύτητα του?? Η ταχύτητα που ταξιδεύει το πλοίο το τελευταίο διάστημα είναι γύρω στους 15,5 κόμβους, με αποτέλεσμα η καθυστέρηση του Euroferry Egnazia να συνεχίζει και να μεγαλώνει!! Σήμερα ήταν να φύγει στις 05:30 από την Ηγουμενίτσα για Μπρίντιζι και έφυγε τελικά στις 8:30!!! 

Link to comment
Share on other sites

Στην πρόσκρουση (στο καράβι λένε για βλάβη)στο Μπρίντιζι χτυπήθηκε η μία  μηχανή.Κάθισε για λίγο καιρό να επισκευάσει την μηχανή ,αλλά τελικά λόγω ενός ανταλλακτικού  που αναμένεται  ταξιδεύει με μείον μία μηχανή ...Ακουγόταν ότι θα επισκευαζόταν αυτές τις ημέρες αλλά λόγω αναχώρησης του  Εuroferry Olympia  σίγουρα θα πάει πίσω...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Το πλοίο πάει πρός Γιβραλτάρ μεριά μας ενημερώνει το ferrybalear και πλησίον του Βράχου, στο Campamento που έχει ναυπηγείο ο Mario ο Lopez, πρόκειται να υποστεί μεγάλη μηχανική ανανέωση. Κατόπιν της διαδικασίας αυτής, το ποθητό αποτέλεσμα θα είναι το πλοίο να πιάνει τους 20 κόμβους. Δεν διευκρινίζει τηνί τρόπον θα γίνει αυτό αλλά όπως και να έχει η πρόθεση υπάρχει. Κι εκεί που νομίζαμε πως με την έλευση καινούριου τοννάζ ο Grimaldi θα ξεφορτωνόταν το παλιότερο, αυτός ίσα-ίσα που ξοδεύει και χρήματα για να το ανανεώσει.  

Link to comment
Share on other sites

Και στο εσωτερικο θα γινουν εργασιες ανακαινισης(τις χρειαζοταν απο χρονια)ενω πιστευω οτι θα του βαλουν και σκραμπερ.Ουσιαστικα το πλοιο αυτο θα ειναι ο αντικαταστατης του Mahon.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν εχω μπει ποτε σε καποιο της σειράς, αλλα η κεντρικη σκαλα για να ανέβουν οι επιβάτες αυτη που δείχνει στο βίντεο είναι?

Edited by Shippihs
Link to comment
Share on other sites

Λογικό είναι να έχουν παράπονα, αυτό δεν φαίνεται να έχει πλαινή πόρτα στο ύψος της reception για επιβάτες. Και στην Ισπανία σχεδόν παντού, με φυσούνες γίνεται η επιβίβαση. Αν και βέβαια οι σκάλες που βλέπουμε στο βίντεο πρέπει να είναι η πρόσβαση από το γκαράζ των ΙΧ. Αλλά δεν είναι μόνο η πρόσβαση, το άρθρο αναφέρει σαν αιτίες παραπόνων μεταξύ άλλων την ταχύτητα, τη γενικότερη συντήρηση(ή μάλλον έλλειψη αυτής) των εσωτερικών χώρων, τους κραδασμούς στις καμπίνες και τον πολύ καπνό από τα φουγάρα. Τα παράπονα εκφράζονται και από επιβάτες αλλά και από επαγγελματίες οδηγούς, αν είναι σωστή η ελεύθερή μου μετάφραση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...