Jump to content
Shipfriends

Superferry (IMO 9110016)


Recommended Posts

  • Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ολοκληρώνει σήμερα τα Πειραιώτικα δρομολόγια. Στο σύστημα φαίνεται αυριο Δευτερα 11.50 από Μυκονο οπότε λογικα αποψε μολις ξεφορτωσει Πειραιά θα τη κανει για το νησί απευθείας. Επίσης δρομολογια από Ραφήνα είναι περασμένα μονο για τη πρωτη εβδομάδα του Οκτώβρη.

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

Το Superferry ολοκλήρωσε την παρουσία του στη γραμμή Πειραιά Σύρο Τήνο Μύκονο για ένα μήνα και αναχώρησε από το Πειραιά με προορισμό τη Μύκονο, έτσι ώστε γυρίσει στη γνώριμη του γραμμή του από τη Ραφήνα

Link to comment
Share on other sites

Το Superferry ολοκλήρωσε σήμερα το βράδυ τα δρομολόγια του και αύριο θα φύγει από τη Ραφήνα για να έρθει στο λιμάνι του Πειραιά, όπου θα πάει σε θέση πλαγιοδετησης για να βγάλει τα σωστικα του και στη συνέχεια θα δέσει στα 200αρια για την ακινησία του. 

Link to comment
Share on other sites

το παραπανω σχολιο μου, αφορουσε την ακινησια του φετεινου Μαϊου. Δεν υπηρχε λογος να δεξαμενισθει.

Ακομη και φετος βεβαια (και γω πιστευω οτι θα το ανεβασουν φετος), αν εκριναν οτι δεν συντρεχει λογος, θα μπορουσαν να το πανε για το φθινοπωρο του 2018.

γενικως για τους δεξαμενισμους, τα εχουμε ξαναπει. μεχρι τα 15 υποχρεωτικο καθε πενταετια. μετα τα 15 καθε δυομισυ.;)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Αρχές του νέου έτους (μαλλον 8/1) για δεξαμενισμο στην Ελευσίνα για μια εβδομάδα η και παραπανω ,όπου θα γίνει και πλαστικοποιηση υφαλων

Edited by valencay
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το Superferry μεθόρμισε σήμερα στο Πέραμα. Εάν πάρει την έγκριση για την επέκταση για τη Κρήτη, νομίζω ότι χρειάζονται κάποιες αλλαγές στο πλοίο. Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει κατηγορία πλοών σε Κατηγορία, οπότε θα χρειαστεί να τοποθετηθούν βάρκες και κάποιες προσθήκες σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό στη γέφυρα. Στα θέματα του ΣΑΣ στις 15/12/17, βλέπουμε ότι το Superferry έκανε τις έξτρα ακινησία 45 ημερών, από την 01/11/17 έως 15/12/17 και την κανονική ακινησία από τις 16/12/17 έως 12/02/18. Αλλά ζητάει και το διάστημα από 13/02/18 έως 30/03/18 που ζητάει το ίδιο διάστημα και το Superferry II!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...