Jump to content
Shipfriends

Moby Orli (IMO 8414582)


Recommended Posts

To Princess Anastasia,του οποίου η κρουαζιέρα μέχρι το Sochi ακυρώθηκε, θα καταπλεύσει τελικά στον Πειραιά την Τρίτη, όπου σύμφωνα με το arxipelgos.com θα παραμείνει για περισσότερο από μια εβδομάδα ώστε να γίνουν εργασίες σε αυτό κι έπειτα θα αναχωρήσει για το λιμάνι της ρωσικής πόλης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014. Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1986 στην Φινλανδία ως Olympia για την Viking Line και είναι αδελφό του Mariella.

__________________________________________________________________________________________________

(1986, ex-Olympia, Pride of Bilbao, Bilbao, SPL Princess Anastasia)

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Οχι απλα δεν ειχαν την αναμενομενη επιτυχια οι κρατησεις,οποτε δεν εγινε καμια κρουαζιερα!!! Σημαντικο ειναι οτι το πλοιο ερχεται στον Πειραια για το μαζεμα του πριν παει πανω!

Link to comment
Share on other sites

Να υποθέσουμε πως θα χρησιμοποιηθή ώς πλωτό ξενοδοχείο γιά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς;Είναι μιά λογική εξήγηση ώστε η εταιρία τού πλοίου να βγάλη κανένα φράγκο,αφού η κρουαζιέρα ακυρώθηκε.

 

Θετικό είναι ότι η προετοιμασία τού πλοίου θα γίνη στον Πειραιά (να βγή και γιά τίς Ελληνικές επιχειρήσεις κανένα φράγκο,κρίση έχουμε......).

Link to comment
Share on other sites

Πσςςς!!! Τί λες τώρα! :D

Πράγματι, εκει έχει δέσει. Έτυχε να περνάω από το λιμάνι την ώρα που έμπαινε και πέρασα να το δω.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε την διαφήμιση της Samsung που τοποθετήθηκε στο SPL Princess Anastasia ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Sochi! Παρατηρείστε ότι εσωτερικά του καταπέλτη στη πρύμη έχει φρακτή

Υ.Γ: Φήμες θέλουν το πλοίο να το έχει σταματήσει η επιθεώρηση γιατί έχει μια κλίση προς τα δεξιά!!!

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

κατω απο τον μεσσηνιακο κολπο αυτη τη στιγμη με ταχυτητα παντοφλας. απο οτι βλεπω "γλυφει" τις ακτες και δεν βιαζεται να επιστρεψει στη σουηδια

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Το πλοίο δεν θα μετακομίσει στη Μεσόγειο τελικά -τουλάχιστον όχι για την ώρα, αλλά θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στη Βαλτική και από τον ερχόμενο Απρίλιο να πραγματοποιεί, για λογαριασμό της SPL και της Moby Lines, τη συνήθη κρουαζιέρα που πραγματοποιεί χρόνια, με μικρές διαφοροποιήσεις σε αυτή. Κάθε Κυριακή θα αναχωρεί από την Αγία Πετρούπολη, Δευτέρα θα καταπλέει Ελσίνκι όπου θα παραμένει για μιάμιση ώρα μόνο και θα αναχωρεί για το κοντινό Τάλιν, την Τρίτη θα βρίσκεται στη Στοκχόλμη και την Τετάρτη πάλι στο Ελσίνκι. Από Πέμπτη έως Παρασκευή και για 72 ώρες θα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη παρέχοντας visa free διαμονή στους επιβάτες, ενώ Παρασκευή και Κυριακή θα κάνει άλλο ένα Αγία Πετρούπολη-Ελσίνκι.

Quote

ST. PETER LINE ferry company and the largest Italian ferry operator Moby Lines has signed a merger agreement in November 2016. As a result of synergy of two brands there will appear a new cruise product, which will contains the rich experience of Italian culture and saving the best traditions of Russian hospitality. According to the new concept, passengers will be able to feel charm and amazing nature discover the infinite beauty of Italy. Traditional Mediterranean cuisine will provide real explosion of new emotions and impressions

f6a770723e6c4b6a4554d9c46d039deb

cdc1b9ff445aab45260713f289bf465a

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Η MOBY SPL ανακοίνωσε ότι λόγω των αλλαγών στις τιμές στην αγορά καυσίμων, από την 1η Ιουλίου 2018, τα τέλη καυσίμων για τη μεταφορά επιβατών με το Princess Anastasia θα αυξηθούν κατά 1 ευρώ.

Quote

Σημειώνουμε ότι για όλες τις κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από τις 15 Ιουνίου 2018, τα τέλη θα παραμείνουν τα ίδια - 16 € για κρουαζιέρες στη διαδρομή «Ελσίνκι - Αγία Πετρούπολη - Ελσίνκι» και 32 € για κρουαζιέρες στη διαδρομή «St. Πετρούπολη - Ταλίν - Στοκχόλμη - Ελσίνκι - Αγία Πετρούπολη ». Μετά τις 15 Ιουνίου, τα τέλη καυσίμων και λιμενικών αποσκευών για αναχωρήσεις από την 1η Ιουλίου 2018 υπολογίζονται με τους ακόλουθους συντελεστές: 

για κρουαζιέρες στη διαδρομή «Ελσίνκι - Αγία Πετρούπολη - Ταλίν - Στοκχόλμη - Ελσίνκι (και άλλες κρουαζιέρες 4 ημερών)» - 34 €

για κρουαζιέρες στη διαδρομή «Ελσίνκι - Αγία Πετρούπολη - Ταλίν - Στοκχόλμη (και άλλες διαδρομές 3 ημερών)» - 30,5 €

για κρουαζιέρες στη διαδρομή «Ελσίνκι - Αγία Πετρούπολη - Ελσίνκι (και άλλες διαδρομές 2 ημερών)» - 17 €

για κρουαζιέρες στη διαδρομή «Ελσίνκι - Αγία Πετρούπολη, 2 διανυκτερεύσεις σε SPB, Αγία Πετρούπολη - Ελσίνκι» - 27 €

για κρουαζιέρες στη διαδρομή «Ελσίνκι - Αγία Πετρούπολη (και άλλες μονοήμερες διαδρομές 1 ημέρας)» - 13,5 €

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...