Jump to content
Shipfriends

Flyingcat 4 (IMO 9206748)


pie

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ το συγκεκριμένο πράγμα που θα πώ αλλά θεωρώ απαράδεκτο να δίνουν άφιξη στη Μύκονο του FC4 στις 14:20 και να φτάνει στις 15:30 κάθε μέρα....

 

__________________________________________________

(1999, ex-Sea Speed 1)

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...

Επιβεβαιώνω, αναχώρηση 21/8 απο Ναξο για Κρήτη με μια ώρα καθυστέρηση και γεμάτο απο επιβάτες. Πολλοί επιβάτες το χρησιμοποιούν για ενδοκυκλαδικά (πχ Μυκονος-Ναξος-Ιος) λόγω της ασύγκριτης ταχύτητάς του. Αξίζει ενα δρομολόγιο μαζι του αποκλειστικά και μόνο για την εμπειρία της ταχύτητας και της επιτάχυνσης. B)

Την ημέρα που ταξίδευσα δεν υπήρχε ελεύθερη θέση ούτε για δείγμα το απίστευτο όμως είναι πως σε περιπτωση πρωτοκόλου οι μπαγκαζιέρες όχι απλα δεν επαρκούν αλλα μεχρι και το ελαχιστο εξωτερικό ντεκ ηταν γεμάτο με βαλίτσες. Ολοι οι διάδρομοι και οι σκάλες ήταν γεμάτες μπαγκάζια και ουτε θελω να φανταστω το πώς μπορούν να σωθούν τόσοι άνθρωποι σε περίπτωση κινδύνου με τους διαδρόμους κατειλημένους. :mad:

Το πάνω ντεκ των VIP είναι μια σταλιά με μεγάλες οθόνες πλάσμα ομως, ωραία θέα απο τα μεγάλα παράθυρα και αρκετά καλα καθίσματα (σαφώς κατώτερα των HS πάντως).

Απο ταξίδεμα τι να σας πω, μου εδωσε την εντύπωση πως ετσι κ σηκωθεί καποιος απο τη θεση του κ παει τουαλετα θα κουνήσει, ευτυχώς ήταν μπουνάτσα οταν ταξίδεψα.

Λογικό πάντως για ενα σκαρι με μηκος οσο μια τράτα και βάρος οσο ενα φουσκωτο (και απίστευτη ταχύτητα βεβαίως). :P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μήπως πήρε κανα μάτι το γατάκι Νο3 στον Πειραιά ή τα πουλάκια με ενημερώνουν λάθος;

Sorry που το έγραψα εδώ αλλά για να μην ανοίξω άλλο topic για μία μόνο ερώτηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Εχουμε τροποποίηση των δρομολογίων του Flying Cat 4, το οποίο δεν θα προσεγγίζει πλέον το λιμάνι της Νάξου, αλλά από Io θα πηγαίνει Πάρο - Μύκονο και επιστροφή για Πάρο - Ιο - Θήρα, όπως όταν πρωτοξεκίνησε δρομολόγια από Ηράκλειο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Παρατηρόντας τις μέρες με τα 7άρια το πλοίο έφτανε κατά τις 15:30-16:00 στη Μύκονο. Ταλαιπωρείτε πολύ αυτό το δρομολόγιο από τον καιρό.;)

Link to comment
Share on other sites

Αμα πας φιλε pie και πιο κοντα και δεις σε τι κατασταση βγαινουν οι επιβατες απο μεσα, θα τους λυπηθεις πραγματικα. Χωρις υπερβολη βλεπεις τα σημαδια της σωματικης ταλαπιωριας πανω στα ρουχα τους... Συγγενικα μου προσωπα που εκαναν αυτο το ταξιδι με 7αρι, βλαστημησαν την ωρα και τη στιγμη και βεβαιως δεν εχουν ξαναμπει σε παρομοιο πλοιο απο τοτε.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι μόνο το πρόβλημα του καιρού η αιτία των καθυστερήσεων του FC4.

Καθημερινά αναγκάζετε λόγωταυτόχρονης άφιξης στην Σαντορίνη με το HS5 να του παραχωρεί προταιραιότητα στο λιμάνι και να μπαίνει μετά τις 12.00 μέσα και αφούέχει φύγει το μεγάλο της εταρείας τους>σαν συνέπεια έχει να μην αναχωρεί από κει ποτέ σχεδόν πριν τις 12.30 δηλαδή ήδη μία ώρα καθυστέρηση.Αμα βάλετε την πολύ μεγάλη κίνηση επιβατών συν τον καιρό βγάζει τις πολύωρες καθυστερήσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Σήμερα το πρωί πολύς κόσμος μαζεμένος γύρω και επάνω του-υπενθυμίζω ότι είναι πλαγιοδετημένο στην Ακτή Κονδύλη μεταξή νέων γραφείων ΑΝΕΚ και (παλαιών) HSW-και από ένα φορτηγό με παπαγαλάκι, κατέβαζαν κάτι που μου έμοιαζε εντόνως με στρόβιλο/μηχανή. Η δικιά του ήταν που είχε πάει για συντήρηση, ή άλλαξαν τίποτα en block?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Και το γατάκι Νο4 ειναι πλέον στο Ηράκλειο. Άντε και καλά του ταξίδια, χωρίς μηχανικές βλάβες και να είναι τυχερό με τον καιρό γιατι δε περνάει και λίγα...B)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

μηπως το γατακι εχει κανα μηχανικο προβλημα γιατι το βλεπω και της τελευταιες μερες εκει που πηγαινε με 40 μιλια τωρα παει με το ζορι στα 35:eek:

στην αρχη ελεγα λογο κυματος και τα συναφη αλλα αν ειχε κυμα δεν θα πηγαινε με 35 αλλα με 30 σωστα μηπως δεν εχει κοσμο? η μηπως δεν θελει να ταλαιπωρηση κοσμο με κραδασμους?

Link to comment
Share on other sites

Τις τελευταιες μερες ολα τα ταχυπλοα και ειδικα τα επιβατικα πανε κομμενα. Δε θα ηθελες μαλλον να εισαι μεσα να δεις το λογο που πανε ετσι :D:D

Link to comment
Share on other sites

αγαπητε νευτων μηπως λογο καιρου γιατι το βλεπω στην αναχωρηση και ειδικα 7-8 μποφωρ βλεπω πως πανε τα κυματα και πανω κατω που πηγαινει και με πιανει η ψυχη μου λεω παναγια μου βοηθα τους.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...