Jump to content
Shipfriends

Ποιό θα ήθελα να είναι το όνομα του Osado Maru όταν έρθει στην Ελλάδα ?


Ποιό όνομα θα ήθελα να πάρει το Osado Maru όποτε έρθει στην Ελλάδα ?  

79 members have voted

  1. 1. Ποιό όνομα θα ήθελα να πάρει το Osado Maru όποτε έρθει στην Ελλάδα ?

    • Superferry III
    • Superferry Andros
    • Νήσος Άνδρος
    • Golden Andros
    • Στενιές Εξπρές
      0
    • Άνδρος
    • Golden Star Andros
    • Captain Tressos
    • Άλλο (προτείνετε σε ποστ)

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Για να προτεινουμε και κανενα ονομα για το νεο αποκτημα (?) της Golden Star.

 

Οποιος ψηφισει αλλο, να πει και τι προτεινει ;)  θα μετρηθουν και τα xtra

 

Πολλαπλη η ψηφος

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Το superferry III είναι το πιο προβλέψιμο απ' όλα.

 

[joke mode on]

Βέβαια θα μπορούσε να έχει και το "Παναγία *" (όπου * το γνωστό wildcard, ώστε οι Αντριώτες να φαντάζονται Θεοσκέπαστη, οι Τηνιακοί το Τήνου και οι Μυκονιάτες το Τουρλιανή κλπ - άσε που θα μπορεί να ταυτιστεί με πολλές γραμμές).  :D

Για να γίνω και λίγο κακός, μετά τις τόσες συνηθισμένες εκκλήσεις για στήριξη θα πρότεινα το "Το χαμόγελο των Στεφάνου"   :P

 

georgios_express το "Τα Δύο Αδέλφια" θα είναι το όνομα της ταβέρνας - sorry λάθος εστιατορίου/self service ήθελα να πω :lol:, με παραδοσιακούς μεζέδες.

[/joke mode off]

Link to comment
Share on other sites

Πέρα από τις παραπάνω εξαίρετες προτάσεις ονοματοδοσίας, θα μπορούσα να προσθέσω και το Ανδριώτικο "Πανάχραντος", και εάν ξεφύγουμε από τα όρια της Άνδρου θα μπορούσε να παίξει και το Απόλλων μιάς και η Απολλωνάρα αναπαύεται εν τόπω χλοερώ. Αρκεί βέβαια το καράβι και το αποτέλεσμα της μετασκευής να είναι αντάξιο της πεφιλημένης μας Απολλωνάρας.

 

ΥΓ. Και εάν ήθελαν να συνδυάσουν το Ανδριώτικο στοιχείο με κάτι πρωτότυπο, θα μπορούσαν να το βγάλουν "Της γριάς το πήδημα"...να μας κουφάνουν όλους. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Aν εννοείς στων επιβατών της Ραφήνας τις συνειδήσεις, αμφιβάλλω για το αν το θυμούνται καν, δεδομένου του πόσο δραστηριοποιήθηκε εκει (να 'ναι καλά το Swansea-Cork), πόσο μάλλον συγκριτικά με το ΙΙ.

Αν εννοείς στων καραβολατρών της Ραφήνας τις συνειδήσεις, δεν παιζει ρόλο αυτο στο τι όνομα θα πάρει το πλοίο! Κι εμείς ταυτισαμε τα Superfast Ι και ΙΙ, τα πρώτα, με τα ονόματά τους, αλλα έγινε η βεβήλωση, ακόμα πονάει!! :Ρ

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι για να μην πω ΠΗΝΕΛΟΠΗ και με πείτε υπερβολικό αλλά για να υπάρξει μία συνέχεια στους θρύλους της γραμμής, θα πρότεινα το πλοίο να μετονομαστεί σε ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ και για τεχνοτροπία στην πλώρη να μην γράφει INOMENA ADELFIA αλλά UNITED BROTHERS. :P

Link to comment
Share on other sites

  • Golden Star Andros/1 - Πόσο άλλο Blue Star να θυμίζει αυτό το brand;
  • Golden Star/Superferry/Nήσος Άνδρος - Θα φανεί ότι μεροληπτούν υπέρ της Άνδρου (λέμε τώρα!)
  • Aφήστε ήσυχα τα Θεία

 

Εγώ προτείνω Superferry σκέτο (ή Ι) και "Ανδρεύς". Για να τα δω στη λίστα, παρακαλώ! :D

 

*το "Θεόφιλος Καΐρης" είναι too much.

Link to comment
Share on other sites

Θα παω στην κλασικη και σιγουρη λυση του SUPERFERRY III.To ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ θα φερνει κατι απο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ/ΧΙΟΣ και δεν νομιζω να παιξει σαν ονομα ενω απο τα υπολοιπα δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει καποιο.

Link to comment
Share on other sites

Κοιτώντας τα ονόματα που έχουν δώσει στα ποντοπόρα τους, είδα ότι δίνουν συστηματικά ονόματα μελών (προφανώς) της οικογενείας (Πέτρος/Πόπη/Γεώργιος/Δημήτριος/Άννα) Σ(τεφάνου). Οπότε δεν θα απέκλεια και την πιθανότητα αυτό να συνεχισθεί και στην ακτοπλοία. Βέβαια η υποχρεωτική (για λόγους marketing) διατήρηση του ονόματος του SFII, το Golden Star και το σινιάλο με το αστέρι, δύσκολα ταιριάζουν με τα μικρά ονόματα της οικογενείας...αλλά ποιός ξέρει? Εξάλλου και ο Παναγιωτάκης το ίδιο κάνει, κι ας λένε την εταιρεία Fast Ferries.

 

ΥΓ Επίσημη ανακοίνωση της αγοράς, γιατί δεν έχουμε ακόμη?

Link to comment
Share on other sites

Σωστός ο polmyt στο ερώτημα του ΝΗΡΕΑ ;)

 

Λοιπόν, εγώ ψήφίζω σαν όνομα το SUPERFERRY S. ώστε και το όνομα που τους καθιέρωσε στην γραμμή να παραμείνει και προσθέτοντας το S που σημαίνει Στεφάνου, να συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας που το χρησιμοποιεί στην ποντοπόρο!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...