Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απο τη πορεια φαινεται πως ενω παει για Μυκονο τους ενημερωσαν πως χαλασε το Vista απο το γραφειο κ επεσε εντολη να πανε Παρο αλλιως θα πηγαινε νοτια απο την αρχη που βγηκε απο τη Συρο!

Στα δικα μας τωρα😂😂😂 ακομα κ ετσι εκανε ενα περασμα απο ολα τα must νησια των κυκλαδων κ παλι 1ο απο τα αλλα ταχυπλοα στο προορισμο του

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Απαγόρευση απόπλου του ΕΓ-ΟΓ-ΚΑΤ Caldera Vista στη Σύρο

Quote

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤ “CALDERA VISTA” σημαίας Κύπρου για δυσλειτουργία μηχανισμού πηδαλίου και μηχανισμού πρόωσης σε αριστερή εξωτερική μηχανή.

Ωστόσο, το “CALDERA VISTA” βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμένα ν. Σύρου, κατά την διαδικασία μεθόρμισης προς τον επιβατηγό λιμένα για την επιβίβαση επιβατών και οχημάτων προς εκτέλεση δρομολογίου για Πάρο-Νάξο-Ίο-Σίκινο-Φολέγανδρο-Θηρασία-Θήρα-Ανάφη. Επί του πλοίου επέβαιναν ενενήντα δυο (92) επιβάτες, επτά (07) Ι.Χ. και δυο (02) δίκυκλα, ενώ εξήλθαν αυτού και προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του “CALDERA VISTA” και κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, επετράπη ο απόπλους.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...