Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Ναι καλό το νέο λιμάνι αλλά το απόγευμα της Κυριακής η ΝΕΛ έδεσε στο παλιό (μάλλον λόγω καιρού) κάτι που μάλλον το χειμώνα θα συμβαίνει συχνά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Ανήμερα της Παναγίας (15/8/15) στο λιμάνι του Βαθέως είχαμε το απόγευμα στο νέο λιμάνι στο Μαλαγάρι το Αριάδνη που προερχόταν από το λιμάνι του Πειραιά. Στο παλιό λιμάνι υπήρχε δεμένο το Celestyal Crystal. Στις 17:00 έφυγαν δυο μικρά τουριστικά πλοία το Kusadasi Express και το Meander Express.

 

Ενώ στις 26/08/15 ήταν δεμένο στο Μαλαγαρι το εφοδιαστικό Εκο 1

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Κ μια που πιασαμε το καρλοβασι να πουμε πως προχτες ηταν μεσα το blue star   κ περασε το μυκονος μεσα κ με αριστερη μανουβρα εδεσε στην καινουργια θεση με καλες καιρικες συνθηκες

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
On 9/17/2009 at 5:55 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το πρωί στις 26 Αυγούστου στο λιμάνι του Καρλοβάσου, Σάμου 

Στο λιμάνι δίπλα που υπάρχει ένα καρνάγιο για σκάφη όπου υπήρχε ένα μικρό ξύλινο σκάφος που άκουγε στο όνομα του Κοίμησης της Θεοτόκου, που θυμίζει πολύ στο C. Sarris που είναι δεμένο στη Σαλαμινα.

Μετά από 10 χρόνια, το Κοίμησης Θεοτόκου συνεχίζει να βρίσκεται εκτός υγρού στοιχείου στο καρνάγιο αλλά πλέον έχει μεταφερθεί στην άκρη του καρνάγιου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Γεύση από την κίνηση του πρώην Νήσος Μύκονος στο δρομολόγιο της περασμένης Τρίτης για το Καρλόβασι. Πλέον των 300 επιβατών και κάμποσων δικύκλων, είχαμε 70 ΙΧ εκφόρτωση, η πλειοψηφία των οποίων βρισκόταν στο κατάμπαρο. Προκειμένου να βγούν τα ΙΧ του Καρλοβασίου από το κατάμπαρο, εκφορτώθηκαν περίπου 20 ΙΧ της Καβάλας που είχαν μπεί από τον Εύδηλο τα οποία με το πέρας της εκφόρτωσης μπήκαν αυτά στο κατάμπαρο, συν άλλα 20 ΙΧ προερχόμενα από τη Σάμο, και αυτά στη συντριπτική τους πλειοψηφία με προορισμό την Καβάλα. Από φορτηγά είχαμε 8 νταλίκες εκφόρτωση και καμία φόρτωση ενώ επιβιβάστηκαν και καμιά 150αριά επιβάτες. Παραμονή 40 λεπτών σύμφωνα με το πρόγραμμα, το χρειάζεται εκεί το πλοίο. Από το Καρλόβασι αν δεν κάνω λάθος, ξεκινά και το επιδοτούμενο σκέλος.

 

Στο καρνάγιο του Καρλοβασίου είχαμε το Μανάρας Εξπρές σε κατάσταση αποσύνθεσης στα βάζα, επίσης το Ρ/Κ Βασίλειος και ένα περιπολικό της Γερμανικής Ακτοφυλακής. Στο νερό μεν, παροπλισμένο δε, το μικρό επιβατηγό Venus.

Link to comment
Share on other sites

On 8/20/2021 at 8:58 PM, Nick the Greek said:

Στο καρνάγιο του Καρλοβασίου επίσης το Ρ/Κ Βασίλειος

 

Να δούμε πως δείχνει αυτό το ρ/κ Βασίλειος. Το όνομά του είναι γραμμένο στην πλώρη με ανάγλυφα γράμματα και φαίνεται ξεκάθαρα στο full size της φωτογραφίας. Πιθανολογώ πως το ρυμουλκό δε λέγεται πια έτσι, ενώ από την κατάσταση του εξωτερικού του μπορεί κανείς να συμπεράνει πως πρόκειται μάλλον για μακρόχρονο παροπλισμό. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Link to comment
Share on other sites

Χθεσινοβραδυνή σκούπα της Αριάδνης στο Βαθύ. Τριψήφιος αριθμός ΙΧ, μονοψήφιος αριθμός φορτηγών+ 2 βάρκες και 1 τζετ σκι και αρκετός κόσμος. Το πλοίο είχε πάρει ήδη αρκετό κόσμο από Ρόδο και Κω (κυρίως οικογένειες με αυτοκίνητα και οπαδούς γνωστής ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας:D) και το βαπόρι γέμισε. Τα τελευταία αμάξια στην Σάμο μπήκαν με όπισθεν ,μεταξύ των οποίων και κάποια ασυνόδευτα. Από φανάρι σε φανάρι κάναμε 7 ώρες και 50 λεπτά.

Παραθέτω και μια μικρή φωτογραφία.

 

IMG_20210828_134732.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mεγαλη Πέμπτη λοιπόν χθες και εμείς βρισκόμασταν στο λιμάνι Καρλόβασου ας ρίξουμε λοιπον μια ματιά στην κίνηση του λιμανιού 

Αρχικά είχαμε την άφιξη του Blue Star Myconos γύρω στις 14:20 προερχομενο από το Βαθύ, το πλοίο έδεσε μια μια όμορφη δεξια μανουβρα , Γύρω στα 5 λεπτά αργότερα είχαμε την άφιξη του Ταλως το οποίο έμεινε για λίγη ώρα αροδου έξω από το λιμάνι μέχρι να αναχώρησει το Blue Star Mykonos , Στις 14:35 είχαμε και την αναχώρηση του Μεγαλοχαρη  το οποιο αναχωρησε για το τοπικο του δρομολόγιο μεχρι τους Φουρνους , Ενώ τέλος με την αναχώρηση του Μυκονος ειχαμε την εισοδο του Τάλως  μεσα στο λιμανι το οποίο επίσης έδεσε με μια όμορφη δεξια στροφή  και αποβιβασε περίπου 5 βυτια και 3 φορτηγά προερχομενο από τον Πειραιά , αναχωρησε περιπου χθες στις 8 το βραδυ για Ευδηλο - Μυκονο - Τήνο - Σύρο και Πειραιά 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...