Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

4 hours ago, proud_ionian said:

ετσι και ελεγε κανεις πριν 10 χρονια, οτι το τανι θα κανει θριαμβευτικη εισοδο ΠΣΤΜ, ταξιδευοντας για τη Blue Star, θα φοραγε ζουρλομανδυα

Έχεις δίκιο, εδώ το κατηγορούσαν μάλλον άδικα τόσοι πολλοί (και τόσο πολύ) στη γραμμή Πάτρας-Σάμης-Ιθάκης!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Είναι τουλάχιστον τραγικό να διαβάζω πως το πάλαι ποτέ κραταιό ΤΑΝΙ δεν έχει ανελκυστήρα. Το κρίνω ως αναληθές και πικρόχολο.

Εκτός κι αν μου το επιβεβαιώσει κάποιος οτι δεν έχει ανελκυστήρα (οπότε θα πρέπει να ψαχτούμε να δούμε πως γίνεται ένα ΕΓ/ΟΓ πλοίο να μην έχει ανελκυστήρα!)

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, proud_ionian said:

επιβατων και ΑΜΕΑ;  στο ιονιο δεν θυμαμαι να ειχε. μονο οι κυλιομενες.

Για ΑΜΕΑ. Έστω κι αν αυτός είναι ανελκυστήρας πληρώματος. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στον πίνακα δρομολογίων της BSF αναφέρεται ως σημείωση ότι τα δρομολόγια του πλοίου θα παραμείνουν ανεκτέλεστα από 1/11 έως 9/12 (μέχρι δηλαδή την επιστροφή του Πάτμος). Παίζει κάτι που δεν ξέρουμε ή είναι προσωρινή σημείωση μέχρι να εγκριθούν τα δρομολόγια για την νέα δρομολογιακή περίοδο;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Οταν το βαπορι αποδεσμευτει απο την Συροτηνουκονια (καλα τελη Ιανουαριου),θα κανει την ετησια του,και με βαση τις τωρινες πληροφοριες θα επιστρεψει Ραφηνα ΜΕΤΑ το Πασχα....

Link to comment
Share on other sites

Το Fast Ferries Andros τη Πέμπτη λόγω της απεργίας της ΠΝΟ ήταν πρυμνοδετημένο στα Λεμονάδικα αντί για πλαγιοδετημένο, μιας και θα ερχόταν το Blue Star Naxos το μεσημέρι. Το Fast Ferries Andros αναμένεται να σταματήσει τη ναύλωση του στη Blue Star Ferries στις 14 Ιανουαρίου και να επιστρέψει στη γνώριμη γραμμή του στη Ραφήνα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Fast Ferries Andros στη Μύκονο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ'' Ν.Π. 11124, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα προς Άνδρο – Τήνο – Μύκονο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα της Μυκόνου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα αποπλεύσει για τον ασφαλή λιμένα της Σύρου, όπου προσέδεσε στη συνέχεια.

Από το ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν εκατόν πενήντα τρεις (153) επιβάτες, τριάντα επτά (37) Ι.Χ., πέντε (05) Δ/Κ και δεκαοχτώ (18) Φ/Γ οχήματα.

 

Link to comment
Share on other sites

Μετά το Superferry II σειρά να αποδώσει τιμές την ημέρα του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Σύρου, πήρε το Fast Ferries Andros. Το Fast Ferries Andros έβαλε τη πλώρη του κοντά στο Βήχο και με παρατεταμένα σφυρίγματα (5 λεπτά) και στη συνέχεια να κάνει μια περιστροφή γύρω από τον άξονα μέχρι να δέσει και να ξεφορτώσει τους επιβάτες του.

Το απόγευμα το Fast Ferries Andros έφτασε γύρω στις 15:45 και έκανε δεξιά στροφή στο λιμάνι της Σύρου, μέχρι να μας δείξει τη πρύμη και να ρίξει καταπέλτη μετά από 4 λεπτά.

Πρώτη φορά ταξίδεψα με το συγκεκριμένο πλοίο και έδειχνε πολύ άνετο για τους επιβάτες (300-400 επιβάτες μέσα), ενώ ήταν πολύ συνεπές στο ωράριο του. Τα σχόλια των επιβατών ήταν θετικά για το ξενοδοχειακό του (χαρακτηριστικά που ήταν στη Α΄ θέση έλεγε στο τηλέφωνο ότι αυτό το πλοίο έχει καναπέδες και είναι άνετη η οικονομική θέση, μάλλον επηρεασμένη με τα μικρά Blue Star που η οικονομική θέση είναι πολύ στριμωγμένη!!) Οι Συριανοί επιβάτες μουρμούραγαν για τα 40 λεπτά παραπάνω που έκανε σε σχέση με τα μικρά Blue Star.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...