Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Έχω την αίσθηση πως δεν είναι θέμα έγκρισης δρομολογίων. Μπαίνει στη θέση του Ζάκυνθος 1.

Εδώ δεν έχει βγει για δοκιμαστικό ακόμα το Αλεξάνδρα Λ

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

12 hours ago, kerkini said:

Στα σοβαρά: Καμία επίσημη ανακοίνωση ούτε για τον Κάλβο

Τι επίσημη ανακοίνωση θα περίμενες να κάνει για τον Κάλβο; Ότι τον πήρε τελικά; 🙄 Ότι κέρδισε τα δικαστήρια και παίρνει όλη τη Ζάντε;  😂 Ή ότι πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη; 😇

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, christos kefalonia said:

Άκουσα και το ενδεχόμενο για σήμερα να ξεκινήσει για κάτω και ίσως τα δοκιμαστικά να γίνουν στο ταξίδι του προς την κυλλήνη !

Θα πάρει ταξιδάκι τους επιθεωρητές στην Κυλλήνη;

Link to comment
Share on other sites

On 6/6/2018 at 3:36 PM, .voyager said:

Τι επίσημη ανακοίνωση θα περίμενες να κάνει για τον Κάλβο; Ότι τον πήρε τελικά; 🙄 Ότι κέρδισε τα δικαστήρια και παίρνει όλη τη Ζάντε;  😂 Ή ότι πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη; 😇

Από τη στιγμή που στο FB π.χ. του Λυκούδη και του Βασιλαρα υπάρχει ακόμα η ανάρτηση για την ένταξη του Κάλβου, θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση για το τι έχει γίνει και ταξιδεύει ακόμα με άλλα σινιάλα.

Όσον αφορά τα δικαστήρια: ξέρεις αν έχουν γίνει και αν έχουν βγει αποφάσεις εις βάρος της ΚL; Αλλιώς πως βγάζεις το συμπέρασμα πως βγήκε κουρεμένη;

Link to comment
Share on other sites

Παρά την εξαγγελθείσα απεργία στα πλοία της Kefalonian Lines στις 13/06/18, η εταιρεία έβγαλε ανακοίνωση ότι θα γίνουν κανονικά τα δρομολόγια της. 

Quote

Η Kefalonian Lines ενημερώνει το επιβατικό κοινό Κεφαλονιάς και Ιθάκης ότι αύριο Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 τα δρομολόγια της εταιρείας στις γραμμές Πάτρα –Σάμη –Ιθάκη και Κυλλήνη –Πόρος θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

the boss is back.

ο διονυσης λυκουδης στον ερμη, με αφορμη τη δρομολογηση του αλεξανδρα.

σταχυολογωB)

Quote

"Αισθανόμαστε διπλή χαρά, καταρχήν γιατί καταφέραμε να είμαστε και πάλι στο νησί, υλοποιώντας την παλιότερη υπόσχεση ότι δε θα λείψουμε ποτέ από τη γραμμή μια υπόσχεση που τη δώσαμε πριν πολλά χρόνια και την τηρήσαμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε. Χαρά όμως γιατί έχουμε στο στόλο μας ένα πλοίο που ξεπέρασε τις αρχικές μας προσδοκίες, έγινε σχεδόν πλήρης ανακατασκευή του και σήμερα είναι το πιο γρήγορο πλοίο της γραμμής Ζακύνθου – Κυλλήνης, που πιστεύουμε πως θα γράψει ιστορία στις γραμμές της Ζακύνθου» δήλωσε και συμπλήρωσε πως είναι ευλογία, πως τόσο η Ζάκυνθος όσο και η Κεφαλονιά έχουν πολλά δρομολόγια και χαμηλές τιμές, παράγοντες που αποτελούν σοβαρό κίνητρο για την ανάπτυξη των νησιών[...]

Για το πλοίο Κάλβος ανέφερε πως η εταιρεία του προχωρήσαμε στην αγορά του, υπέγραψε τα συμβόλαια και κατέβαλε το ποσό που συμφωνήθηκε στην τράπεζα.

«Δυστυχώς η πωλήτρια εταιρεία, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη μεταβίβαση και έτσι βρεθήκαμε να έχουμε μια δικαστική διένεξη. Τα Δικαστήρια του Πειραιά να αναλαμβάνουν τα περαιτέρω. Ήμασταν συνεπείς από την πλευρά μας σε αυτά που υπογράψαμε και η ακύρωση της αγοροπωλησίας δεν ήταν δική μας ευθύνη. Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται η απόφαση» σημείωσε[...]

Τέλος για το ΖάκυνθοςΙ ανέφερε πως έχει μια ζημιά, την οποία την πάθαινε συχνά και κατά το παρελθόν, όταν το πλοίο δεν ήταν στη διάθεση της εταιρείας

«Ψάχνουμε ένα ανταλλακτικό από το Εξωτερικό, αλλά στον προγραμματισμό μας ήταν κατά προτεραιότητα η ανακατασκευή και η δρομολόγηση του Αλεξάνδρα. Τώρα θα ασχοληθούμε πιο επισταμένως» κατέληξε.

πες και για το θιακι τπτ ;)

Link to comment
Share on other sites

Είναι γνωστή η "αγάπη" ανάμεσα στην παράταξη Λυκούδη Παρίση και στην Ελένη Χιόνη του KefaloniaPress. Έχει μεταφερθεί εδώ και καιρό στα ακτοπλοΐκά βεβαίως, βεβαίως. Με αφορμή και το χθεσινό "ρεπορτάζ" για τη βλάβη του Αλεξάνδρα Λ, η Kefalonian Lines προσφεύγει στα δικαστήρια εναντίον της. Πηγή: ekefalonia
 

Quote

Επανειλημμένα, συστηματικά και υπηρετώντας γνωστά συμφέροντα η κυρία Χιόνη και το ‘Γνωστό’ πλέον site KEFALONIAN PRESS διαδίδουν ψευδή και ανυπόστατα γεγονότα σε βάρος της KEFALONIAN LINES και των πλοίων της.

Τα δήθεν αληθή δημοσιεύματα υπογράφουν ανώνυμοι αρθρογράφοι (κατά το γνωστό σύστημα της κυρίας Χιόνη) με αρχικά άλλοτε Π.Κ, άλλοτε Γεράσιμος Π. , άλλοτε επιβάτες χωρίς όνομα κ.τ.λ.

Η ανώτερο αξιόποινη συμπεριφορά της τώρα θα λάβει τέλος, αφού η εταιρεία μας προσφεύγει άμεσα εναντίον της τόσο στην ποινική όσο και αστική δικαιοσύνη.

 

Link to comment
Share on other sites

KefaloniapressΝα παραθέσουμε το άρθρο του Kefaloniapress που ξεχείλισε τη σταγόνα στη σχέση της Kefalonian Lines με τη κυρία Χιονη 

Quote

Βλάβη στο ΑLEXANDRA L της Kefalonian Lines το καθήλωσε για ώρες στο λιμάνι – Μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών.

Λίγα μόλις 24ωρα από την ημέρα που ο κ. Διονύσης Λυκούδης παρουσίασε το «νέο» απόκτημα της εταιρία , το φέρυ μποτ ALEXANDRA L ως το πλοίο που περίπου δεν θα αφήσει ποτέ επιβάτες από βλάβη, το πλοίο καθηλώθηκε στο λιμάνι της Κυλλήνης από τις 06.45 το πρωί έως 17.30. μμ που εκτέλεσε το απογευματινό δρομολόγιο Ζάκυνθος – Κυλλήνη.

Καταγράφουμε τα γεγονότα όπως τα ανέφεραν επιβάτες:

To ALEXANDRA L είχε φορτώσει επιβάτες και αυτοκίνητα για το δρομολόγιο Κυλλήνη – Ζάκυνθος στις 6.45πμ , το δρομολόγιο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, το πλοίο δεν ξεκίνησε καθώς διαπιστώθηκε η βλάβη και οι επιβάτες και οχήματα κατέβηκαν στο λιμάνι.

Στη συνέχεια το ALEXANDRA L έχασε συνολικά τέσσερα δρομολόγια και για Ζάκυνθο και για Κεφαλονιά καθώς ήταν δύσκολη η αποκατάσταση της βλάβης.

Μηνύματα επιβατών αναφέρουν για «κλίση» του σκάφους, τουλάχιστον αυτή την αίσθηση είχαν , δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τα τεχνικά προβλήματα , απλά μεταφέρουμε την ενημέρωση που είχαμε από επιβάτες. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.

Είναι άξιο προσοχής όμως το γεγονός της βλάβης όταν  το ALEXANDRA L εκτελεί δρομολόγια μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακαίνιση του με τη σημαία της kefalonian lines.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα  σε ραδιοφωνικό σταθμό  της Ζακύνθου ο αναπληρωτής δήμαρχος Κεφαλονιάς  Διονύσης Λυκούδης, ως εκπρόσωπος της εταιρίας είχε πει  μεταξύ άλλων:

“ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ βρίσκεται στη Ζάκυνθο για να αποδείξει ότι κρατάμε το λόγο μας και τις υποσχέσεις μας . Τα λόγια μας είναι λόγια που επέχουν θέση συμβολαίου. Ήρθαμε το 2013 και από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι… έλεγαν ότι στο τέλος θα φύγουμε, Πολλαπλασιάστηκαν τα άσπρα μαλλιά μου και είμαστε ακόμη στη Ζάκυνθο και μάλιστα με αναβαθμισμένο πλοίο, πολύ ανώτερο σε ταχύτητα και ασφάλεια από το ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Άρα οι Κασσάνδρες που ξεστόμισαν ότι θα είμαστε διάττοντες αστέρες αποδείχτηκαν ψεύτες και αληθινή βγήκε η εταιρεία μας.”

Σήμερα με την ακύρωση 4 δρομολογίων του «ανώτερου σε ταχύτητα και ασφάλεια» πλοίου, τίθενται πολλά ερωτηματικά για τα όσα είπε ο κ. Λυκούδης σε εκείνη τη συνέντευξη.

Πως είναι δυνατόν ένα ανανεωμένο πλοίο , κατά τις περιγραφές του, να πάθει τέτοιας έκτασης βλάβη που να χάσει τόσα δρομολόγια;

Σε ποια αναβάθμιση αναφερόταν ο κ. Λυκούδης? Σε δομική , μηχανολογική , στα μπαρ ,στα σαλόνια ;

Τα όσα περί «κλίσης» αναφέρουν  επιβάτες, είναι πραγματικότητα ή απλά αίσθηση λόγω ..ζάλης της ναυτίας?

Βρισκόμαστε στην έναρξη της εσωτερικής τουριστικής σεζόν , τα σχολεία κλείνουν και δεκάδες οικογένειες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο πατρικό τους στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο για το καλοκαίρι. Από σήμερα έως και τον Σεπτέμβρη κάθε βλάβη κάθε λάθος κάθε απροσεξία πληρώνεται ακριβά για την εταιρία αλλά κυρίως για την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο.

Ελπίζουμε να ήταν και η τελευταία βλάβη και να αποκατασταθεί το αξιοπλου του πλοίου. Πάντως είναι 18.20 μμ και η εταιρία στο επίσημο site της δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε για τη βλάβη , δεν έχει ενημερώσει τους επιβάτες της. Tα όσα αναφέρουμε ανωτέρω είναι από μηνύματα επιβατών.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

 

On 30 Οκτωβρίου 2017 at 11:50 PM, Mr_Zoo said:

Το "polyctor tours " πάντως στο FB ειναι αυτό που ανακοίνωσε (από πλευράς Ιθακης)  πρώτο τα δρομολόγια 

 

On 31 Οκτωβρίου 2017 at 10:42 PM, kerkini said:

. Ψιλό έκπληξη η πρακτόρευση από το PolyKtor, για διάφορους λόγους...

 

 

On 1 Νοεμβρίου 2017 at 8:48 AM, kerkini said:

Στην Ιθάκη θα είναι και το Ithaca Tours που ιδρύθηκε πέρυσι 

εδω και αρκετο καιρο, ειναι μονο το ithaca tours του Μπατιστα Κουβαρα.

 

στο site της εταιριας δεσποζουν πλεον κεφαλονια και αλεξανδρα, με τον τωρινο χρωματισμο.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

το kefaloniapress, ανυστεροβουλα μας ενημερωνει, οτι συνεληφθη στην πατρα ο πλοιαρχος του κεφαλονια, γιατι ταξιδευε το πλοιο με ελλειψεις στη συνθεση. αναλογες καταγγελιες κανει η εφημεριδα κεφαλονοα, και για το αλεξανδρα (παραβιαση ωραριου και ελλειψεις).

ειμαι περιεργος, τι γινεται και στα αλλα πλοιαα της περιοχης.,που εοχαν φαει και αυτα κραξιμο προσφατα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Η Kefalonian Lines ανακοινώνει την αναστολή της εκτέλεσης δρομολογίων, στις ακτοπλοϊκές γραμμές Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, με την ενεργοποίηση του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ Αλεξάνδρα Λ. σε άλλη Ελληνική γραμμή και την πώληση του πλοίου Ε/ΓΟ/Γ Νήσος Κεφαλονιά σε ετέρα ναυτική εταιρεία (Levante Ferries).

Η Εταιρεία μας μετά την πολυετή και πρωτοφανή για τα δεδομένα της Ελληνικής ακτοπλοΐας, ιδιότυπη «δίωξη» από κρατικούς και άλλους φορείς, ιδιαίτερα μετά το 2015 κατέγραψε, στις ανωτέρω γραμμές, τεράστιες απώλειες, καθιστώντας έτσι μη βιώσιμη την εκμετάλλευσή τους από εμάς.

Οι οικονομικές απώλειες μεγιστοποιήθηκαν κατά την περσινή δρομολογιακή περίοδο που υπηρετήσαμε την γραμμή ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ-ΙΘΑΚΗ με οικονομικό κόστος για εμάς που ξεπέρασε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αποτελεί ηθική δέσμευση και μέρος της συμφωνίας μας η επανέναρξη δρομολογίων από Πάτρα για Σάμη και Ιθάκη από την IONIAN GROUP. Ευχαριστούμε τους ναυτικούς μας και το κοινό των νησιών μας για την επί σειρά ετών στήριξη της Εταιρείας μας, η οποία πλέον θα δραστηριοποιηθεί σε άλλες ακτοπλοϊκές γραμμές της πατρίδας μας.

Με εκτίμηση,

Kefalonian Lines

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Για το Ζάκυνθος Ι θα μιλήσει η ΑΝΕΖ που της ανήκει το πλοίο!! 

Κατέβηκαν τα δρομολόγια της Kefalonian Lines από αύριο, οπότε λογικά σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που θα κάνει δρομολόγια στο Ιόνιο η Kefalonian Lines

Link to comment
Share on other sites

On 3/19/2018 at 3:28 PM, kerkini said:

Από το ekefalonia  (προφανώς) έχουμε την υπό κατασκευή (;) μακέτα με ολόκληρο το στόλο. Προφανώς Photoshop στα 2 νέα, αφού δεν έχουν βαφτεί ακόμα

Και με το ίδιο όνομα ο "Κάλβος". Σαν να μου αρέσει στα μπλε! (τι σας θυμίζει;)
 

kl.jpg

Μέσα σε ενα 8 μηνο πως αλλάζουν τα πράγματα ε?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...