Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Σύμφωνα με την ΠΡΟΟΔΟ της Ρόδου (2/10/2005)

κατεκυρώθη υπέρ του ταχύπλοου Ε/Γ-Ο/Γ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΞΠΡΕΣ Ν.Ρ. 38 , το οποίο αύριο (σήμερα) το πρωί στις 8:30 αναχωρεί για Καστελλόριζο, όπως θα γίνεται κάθε Πέμπτη μέχρι 30 Νοεμβρίου και αν απαιτηθεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2005
Έγινε μίνι διαγωνισμός από το ΥΠΑΙ για ένα μήνα, λόγω της απουσίας του ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

Τίμημα 7.200 Ευρώ (το ανώτατο οριζόμενο του διαγωνισμού), ενώ συμμετείχε και το AEGEAN DOLPHIN με προσφορά 5.000 Ευρώ. Προτιμήθηκε όμως το ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΞΠΡΕΣ λόγω δυνατότητας μεταφοράς οχημάτων.

Για τον διαγωνισμό αυτό είχαν άρθρο τα σημερινά ΝΕΑ κατηγορώντας τον για φωτογραφικό. Δείτε σχετικά εδώ

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν νομίζω ότι ο κ.Παυλίδης θα έστηνε φωτογραφικό διαγωνισμό

και μάλιστα για να τον πάρει...ο κ. Σπανός!

Ως γνωστόν δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις μετά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με το PRIDE.

ΥΓ. Εντύπωση μου κάνει αυτό που λέει ότι μπορεί να παραταθεί μέχρι τέλος του χρόνου.

Υπάρχει περίπτωση να αργήσει τόσο πολύ να επισκευασθεί το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ?

Link to comment
Share on other sites

Το Νήσος Κάλυμνος δεν σταμάτησε ποτε τα δρομολόγια του!

Δρομολόγια "Νήσος Κάλυμνος"

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή

Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση

Κάλυμνος - , 7:00

Λέρος 8:25 , 8:40

Λειψοί 9:40 , 9:50

Πάτμος 10:35, 10:50

Αρκιοί 11:30 , 11:35

Αγαθονήσι 12:40 , 12:50

Πυθαγόρειο 14:00 , 14:30

Αγαθονήσι 15:35 , 15:45

Αρκιοί 16:45 , 16:50

Πάτμος 17:25 , 17:35

Λειψοί 18:25 , 18:35

Λέρος 19:40 , 19:50

Κάλυμνος 21:05 , -

Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο

Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση

Κάλυμνος - , 7:00

Αστυπάλαια 10:10 , 10:15

Κάλυμνος 13:00 , -

09/11/05

Link to comment
Share on other sites

Μια μικρη παρεμβαση στο φιλο απο την ΚΑΛΥΜΝΟ carpiediem οτι ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ πριν απο τις 10.30 δεν αναχωρει ποτε και στη ΚΑΛΥΜΝΟ ερχετε περιπου 13.30 - 13.45 .....

Επισης απο ΠΑΤΜΟ στην επιστροφη πριν απο τις 18.00 σπανια φευγει ......

Ξαναλεω κατι που ειχα ξαναπει παραπανω οτι το Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ φετος δεν θα σταματηση ή αν σταματηση θα ειναι για 4 - 5 μερρες τις γιορτες .......

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου προσωπικα δεν γνωριζω αυτην την πληροφορια. Αλλα δεν ειναι προσωπικο/εταιρικο δεδομενο αυτο? Αν ειναι κατι ανακοινωσιμο αυτη η πληροφορια, δε θα ηταν πολυ πιο ευκολο να τους παρεις ενα τηλεφωνο και να το ζητησεις?

Link to comment
Share on other sites

To AMAE ειναι μεν προσωπικο δεδομενο , αλλα ολες η ΑΕ ειναι υποχρεωμενες να το αναγραφουν στα τιμολογια τους (στην συγκεκρινενη περιπτωση στα εισητηρια) , κοιταξα τα εισητηρια που εχω απο την ΑΝΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ αλλα δεν αναγραφετε .....

Link to comment
Share on other sites

euxaristo gia tis apadisis...to armae den einai prosopiko dedomeno...ipoxreoude oi eteries na to lene..alla gia na to breis prepei na eisai koda...kano mia oikonomiki meleti gia tis eteries laikis basis giayto kai ta psaxno...gia tis megales logo xaa ta brika...stis mikres exo problems...episis an exete tipota stixia gia tis palies(nex-neki-antesi-anelk)tha me sozate...thanks

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Μετά από επικοινωνία μου με Νίσυρο, έμαθα ότι ο Πρωτέας κάθε Τρίτη και Πέμπτη λειτουργεί ως αποδέκτης επιβατών και οχημάτων από το Blue Star. Έχουμε δηλαδή μετά από χρόνια λειτουργία κορμού - ανταποκρίσεων. Λέω μετά απο χρόνια, γιατί δεν θυμάμαι πέρα από εξαγγελίες των ΥΕΝ ποτέ να είχαν συνδυαστεί έτσι τα δρομολόγια. Το ίδιο συμβαίνει και από Νίσυρο για Κω, αφού ο Πρωτέας περνάει εγκαίρως ώστε να προλάβει το Blue Star που πηγαίνει Κω από την Ρόδο.

Ελπίζω να συμβάλει στην μεγαλύτερη τουριστική κίνηση αυτό το δρομολόγιο.

Να σημειώσω ότι η ΑΝΕΣ με επιστολή στο ΛΤΚ ζητούσε να μειωθεί το ύψος της προβλήτας από 1,80 σε 1,20 για να προσεγγίζει ο Πρωτέας στη Νίσυρο, αλλά τελικά βρέθηκε άλλο σημείο στο "λιμάνι" με μικρότερο ύψος.

Ακόμα να προσθέσω ότι μετασκευάσθηκε (που και πότε δεν ξέρω) και το πρώην Δέσποινα, νυν Παναγία Σπηλιανή. Η μετασκευή του αύξησε κατά 8 μέτρα το μήκος με αποτέλεσμα να μπορεί να φορτώσει 11 ΙΧ. Και φέτος συνεχίζει το δρομολόγιο Νίσυρος - Κως.

Link to comment
Share on other sites

Ναι μέσα δένει που το είδα με την πλώρη προς την ξηρά.Προφανώς θα πηγαίνει εκεί και για να γλυτώνει με ορισμένους καιρούς την ρεστία.

Πάντως φέτος με την είσοδο του ΠΡΩΤΕΑ ,με την αναβάθμιση του ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΗΛΙΑΝΗ κι αν βάλουμε όλα τα βαποράκια τα 2 καταμαράν της Δωδεκάνησος το SEA STAR της Τήλου, τα ΣΥΜΗ,ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ,ΑΙΓΛΗ,και ΣΥΜΗ ΙΙ η ενδοδωδεκανησιακή σύνδεση αναβαθμίζεται ιδιαίτερα και θα υπάρχουν πολλά δρομολόγια προς όλους τους προορισμούς.

Πλέον το κάθε νησί εκτός του ότι έχει το δικό του βαπόρι είναι και τα άλλα που συμπληρώνουν μια πολύ καλή ακτοπλοική σύνδεση όλων των δωδεκανήσων

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΝΟ

Καθε Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη-Κυριακη

07.00 ΛΕΡΟ-ΛΕΙΨΟΙ-ΠΑΤΜΟ-ΑΡΚΟΙ-ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ-ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ

Καθε Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο

07.00 ΚΩ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

ΑΠΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ

Καθε Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη-Κυριακη

14.30 ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ-ΑΡΚΟΙ-ΠΑΤΜΟ-ΛΕΙΨΟΙ-ΛΕΡΟ-ΚΑΛΥΜΝΟ

ΑΠΟ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Καθε Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο

12.40 ΚΩ-ΚΑΛΥΜΝΟ

Τα δρομολογια ισχυουν ολο το χρονο

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Απο τη προχθεσινη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Ανοίχθηκαν οι προσφορές για τις «άγονες γραμμές των Δωδεκανήσων»

Η ναυτιλιακή εταιρεία ΣAOΣ θα αναλάβει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τις επιδοτούμενες γραμμές που σήμερα εξυπηρετεί η ANE Σύμης με το πλοίο «Πρωτεύς» μετά τον διαγωνισμό που προκήρυξε το Yπουργείο Aιγαίου και Nησιωτικής Πoλιτικής.

Χθες η αρμόδια επιτροπή του Λιμεναρχείου Pόδου άνοιξε τις προσφορές των εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τις γραμμές, στα όρια ευθύνης του, αλλά δεν κατέληξε σε αποφάσεις λόγω των ενστάσεων που υπεβλήθησαν από τους συμμετέχοντες και οι οποίες θα εξεταστούν στα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα, οπότε και θα συνταχθεί το, κατά νόμο, πρακτικό, αφού ανοιχθούν στο μεταξύ και οι οικονομικές προσφορές.

Συγκεκριμένα προσφορές ανά γραμμή κατέθεσαν οι ακόλουθες εταιρείες:

Για τη γραμμή Pόδος - Xάλκη - Tήλος και επιστροφή (ένα δρομολόγιο την εβδομάδα και ένα χωρίς επιδότηση) εκδήλωσαν ενδιαφέρον η εταιρεία ANE Σύμης με το πλοίο «Πρωτεύς» και η εταιρεία «Kάτερος NE» του κ. Γιάννη Διακογιάννη (με έδρα τη Nίσυρο) με το πλοίο «Παναγία Σπηλιανή», μήκους 46 μέτρων και με δυνατότητα μεταφοράς 10 I.X. αυτοκινήτων.

Για τη γραμμή α) Kως - Nίσυρος - Tήλος - Σύμη (με προσέγγιση στη Pόδο προαιρετικά) και επιστροφή, δύο δρομολόγια την εβδομάδα και β) Pόδος - Kαστελόριζο και επιστροφή, τρία δρομολόγια την εβδομάδα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν η ANE Σύμης με το πλοίο «Πρωτεύς» και η ναυτιλιακή εταιρεία «ΣAOΣ» με το πλοίο «ΣAOΣ II».

Πρόκειται για πλοίο που ναυπηγήθηκε το 2000, είναι μήκους 84 μέτρων, και σύμφωνα με τα πιστοποιητικά του αναπτύσσει ταχύτητα 20,5 ναυτικών μιλίων. Είναι δηλαδή, μόλις 6 ετών σε αντίθεση με το πλοίο της ANEΣ που είναι ηλικίας 33 ετών και βάσει των κριτηρίων του διαγωνισμού κατατάσσεται στην τέταρτη κατηγορία πλοίων ενώ το ΣAOΣ II στη δεύτερη κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος της ANE Σύμης υπέβαλε ένσταση ως προς την ταχύτητα του πλοίου «ΣAOΣ II» με τον ισχυρισμό ότι αυτή δεν προκύπτει από το επίσημο έγγραφο του KEEΠ, αλλά από υπεύθυνη δήλωση του πλοιάρχου του.

Ενσταση, όμως, υπέβαλε για τη συμμετοχή της ANEΣ και ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΣAOΣ. Κατόπιν τούτου η Eπιτροπή Διαγωνισμού απηύθυνε σχετικό ερώτημα στην αρμόδια Διεύθυνση του Yπουργείου Aιγαίου και Nησιωτικής Πoλιτικής από την απάντηση της οποίας θα κριθεί ποια εταιρεία θα αναλάβει την εξυπηρέτηση των ανωτέρω γραμμών.

Πάντως, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι και αν ακόμα γίνει δεκτή η ένσταση της ANEΣ για την ταχύτητα του πλοίου «ΣAOΣ II» το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει και οι γραμμές θα κατακυρωθούν στην εταιρεία ΣAOΣ η οποία επιδιώκει να πατήσει γερά «πόδι» στην ακτοπλοΐα της Δωδεκανήσου. Αν αυτό συμβεί, είναι αυτονόητο, ότι η ANEΣ θα βρεθεί εκτός επιδοτήσεων και εκ των πραγμάτων, υποχρεωτικά θα αναθεωρήσει τα σχέδιά της για το μέλλον καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει αγοράσει το 50% του πλοίου «Πρωτεύς».

XAΛKH KAI KAΣTEΛOPIZO

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού διαγωνισμού καταγράφεται και το γεγονός ότι δεν εκδηλώθηκε κανένα ενδιαφέρον για την τοπική γραμμή Pόδος - Xάλκη και επιστροφή, τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα. Για άγνωστους λόγους οι πλοιοκτήτες των δύο πλοιαρίων που εξυπηρετούν τη συγκεκριμένη τοπική γραμμή δεν κατέθεσαν προσφορές.

Επίσης, έπειτα από πέντε χρόνια που εξυπηρετεί τη γραμμή, η εταιρεία Dodekanisos Seaways του κ. Γ. Σπανού δεν κατέθεσε προσφορά για τη γραμμή Pόδος -Kαστελόριζο και επιστροφή - ένα (1) δρομολόγιο την εβδομάδα με ταχύπλοο πλοίο από τις 15 Mαΐου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου.

Η εταιρεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν θέλησε να δεσμευτεί με σύμβαση μακράς διαρκείας (μέχρι 8 ετών) με το YΠAI καθώς τα πλοία της (νεότευκτα ταχύπλοα καταμαράν) είχαν αποκλειστεί από τις υπόλοιπες επιδοτούμενες γραμμές, βάσει των περιορισμών που προβλέπονται στον διαγωνισμό.

OI AΛΛEΣ ΓPAMMEΣ

Στις υπόλοιπες γραμμές και συγκεκριμένα στις γραμμές Kάλυμνος - Aστυπάλαια και επιστροφή (3 δρομολόγια την εβδομάδα) και Kάλυμνος - Λέρος - Λειψοί - Πάτμος - Aρκιοί - Aγαθονήσι - Πυθαγόρειο Σάμου και επιστροφή (τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα) προσφορά κατέθεσε η ANE Kαλύμνου με το πλοίο Kάλυμνος.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Ιδια δρομολογια οπως παντα ...........

Καλυμνο-Λερο-Λειψους-Πατμο-Αρκιους-Αγαθονησι-Πυθαγορειο

Καθε Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη-Κυριακη στις 07.00

Καλυμνο-Αστυπαλαια

Καθε Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο στις 07.00

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δρομολόγια σε Χάλκη – Τήλο

Πηγη ΡΟΔΙΑΚΗ

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την εταιρεία Sea Service Ltd το επιβατηγό πλοίο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΗΛΙΑΝΗ» ξεκίνησε από 22/6/2007 τα δρομολόγιά του από/προς Ρόδο για Χάλκη-Τήλο- Νίσυρο κάθε Παρασκευή στις 16.00 και Κυριακή στις 15.00.

Το πλοίο είναι καινούργιο μόλις δεκαετίας και μεταφέρει επιβάτες, οχήματα, φορτία, εμπορεύματα για κατάψυξη-συντήρηση και μικρά φορτηγά.

Κεντρικό πρακτορείο Ρόδου είναι η εταιρεία SEA SERVICE LTD και πληροφορίες για τα δρομολόγια το επιβατηγό κοινό μπορεί να λαμβάνει από το πρακτορείο στα τηλέφωνα 2241037101 και 2241078053.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δρομολόγια για τους Λειψούς

Πηγη ΡΟΔΙΑΚΗ

Από την “Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή” ανακοινώνεται ότι για την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων πιστών που συρρέουν στους Λειψούς στη γιορτή της Μεγαλόχαρης Παναγιάς του Χάρου το ταχύπλοο καταμαράν “Δωδεκάνησος Πράιντ” θα πραγματοποιήσει έκτακτες προσεγγίσεις την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 21, 22 και 23 Αυγούστου, αντίστοιχα. Την Πέμπτη 23 Αυγούστου θα προσεγγίσει στους Λειψούς και το ταχύπλοο καταμαράν “Δωδεκάνησος Εξπρές”.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της εταιρείας 22410 -70590 ή στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και πρακτορεία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Καταμαράν και το χειμώνα ζητούν Λειψιώτες και Πάτμιοι

Πηγή: ΠΡΟΟΔΟΣ

Τη συνέχιση των δρομολογίων που εκτελεί το Καταμαράν κατά τη θερινή περίοδο από Ρόδο - Σύμη - Κω - Κάλυμνο - Λέρο - Λειψούς - Πάτμο και επιστροφή και τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ζητούν οι κάτοικοι της Πάτμου και των Λειψών. Την αίτηση, που υπογράφουν 641 κάτοικοι, έχει ήδη σταλεί στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας - Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στον υπουργό Πάνο Καμμένο. Η αίτηση που κατατέθηκε είναι η ακόλουθη:

Η επιστολή «Κύριε Υπουργέ και κύριε Υφυπουργέ, Εμείς οι κάτωθι υπογεγραμμένοι κάτοικοι της νήσου Πάτμου και των Λειψών της Δωδεκανήσου, ευχόμαστε να είστε καλορίζικοι και με πολλές επιτυχίες στο έργο που έχετε αναλάβει. Μέσα από την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε ένα αίτημά μας, που αφορά στη συγκοινωνία των νησιών μας, μέσα στα όρια του νομού μας. Όπως γνωρίζετε για εμάς τους κατοίκους των παραπάνω νησιών, το συγκοινωνιακό είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί και μας προβληματίζει. Η καλύτερη συγκοινωνία για τα νησιά μας σημαίνει ασφάλεια και τελικά ποιότητα ζωής σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή που εμείς ζούμε. Κύριε Υπουργέ και Υφυπουργέ, αιτούμε όπως το Καταμαράν που εκτελεί τα δρομολόγια κατά τη θερινή περίοδο από Ρόδο - Σύμη - Κω - Κάλυμνο - Λέρο - Λειψώ- Πάτμο και επιστροφή, να τα συνεχίσει καθημερινώς και τη χειμερινή περίοδο. Το χειμώνα οι ανάγκες για γρήγορη σύνδεση των νησιών μας είναι αυξημένες ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έκτακτα περιστατικά υγείας συμπατριωτών μας και η αναζήτηση μεταφορικών μέσων για τη διάσωσή τους, μας κάνουμε να νιώθουμε εγκατάλειψη. Ελπίζουμε ότι θα εξετάσετε το μεγάλο αυτό πρόβλημα που μας απασχολεί με το ενδιαφέρον που του αρμόζει. Διατελώντας ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία.

Με τιμή Οι υπογράφοντες - κάτοικοι Πάτμου και Λειψών Δωδεκανήσου»

Link to comment
Share on other sites

Μαύρο» χειμώνα, θα περάσουν οι κάτοικοι των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου, αν η εταιρεία «Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή» σταματήσει τα δρομολόγια που εκτελούν τα «καταμαράν» της.

Κάποια αποσπάσματα από την εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟΣ

Η επιδότηση των δρομολογίων των «καταμαράν» της εταιρείας «Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή» τους χειμερινούς μήνες θεωρείται μονόδρομος. Τη θέση αυτή στηρίζουν ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης, Νίκος Ζωϊδης και το νομαρχιακό συμβούλιο. Μάλιστα, στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, το οποίο θα συνεδριάσει σύντομα έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, για την εκτέλεση δύο ή τριών επιδοτούμενων δρομολογίων τους χειμερινούς μήνες, από τα πλοία της εταιρείας «Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή».
Στη χθεσινή συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου, ο κ. Χατζηδιάκος συζήτησε την εξουσιοδότηση του σώματος προκειμένου στο ραντεβού της Δευτέρας με τον κ. Καμμένο να διερευνηθεί η δυνατότητα απευθείας ανάθεσης συγκοινωνιακού έργου τους χειμερινούς μήνες, στην εταιρεία «Δωδεκάνησος Εξπρές» και «Δωδεκάνησος Πράιντ» την Πέμπτη 8 του μηνός, σταματούν την εκτέλεση των δρομολογίων τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους κυρίως των νησιών του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου. Η καθ? ύλην αρμόδια πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας - Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, πρέπει επιτέλους να ασχοληθεί με την επίλυση του ακτοπλοϊκού προβλήματος της Δωδεκανήσου, και να καταλάβει ότι και οι νησιώτες δικαιούνται να έχουν πλοία και τον χειμώνα. Αν τελικά δεν βρεθεί λύση και ο κ. Σπανός αποσύρει τα πλοία του από τη γραμμή τη Δωδεκανήσου, ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος για τους νησιώτες μας. Για μια ακόμη χρονιά, θα αναγκαστούν να ζουν απομονωμένοι, αποκλεισμένοι και να υποστούν τις ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως στο παρελθόν.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το Dodekanisos Express για το διάστημα από 02/12/08 έως 07/12/08 θα εκτελεί κατά 2 παραπάνω δρομολόγια σε σύγκριση με το Νοέμβριο. Κάθε Τέταρτη και Πέμπτη από Ρόδο για Σύμη Κω Κάλυμνο Λέρο, λόγω της εορτής του Αγίου Σάββα. Τα δρομολόγια της Τρίτης, Παρασκευής, Σαββάτου & Κυριακής παραμένουν ως είχαν.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Eκτακτο δρομολόγιο στο Αγαθονήσι θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τρίτη, ημέρα των Θεοφανείων το Δωδεκάνησος Εξπρές με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Eκτακτο δρομολόγιο στο Αγαθονήσι θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τρίτη, ημέρα των Θεοφανείων το Δωδεκάνησος Εξπρές με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η «Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή», το πλοίο «θα αναχωρήσει από τη Ρόδο στις 5 το πρωί αντί 8.30 και στο Αγαθονήσι θα φτάσει στις 10 το πρωί.

Το πλοίο θα παραμείνει στο νησί επί τρεις ώρες ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν την τελετή ρίψης του Σταυρού για τον καθαγιασμό των υδάτων που θα γίνει με την παρουσία του κ. Κάρολου Παπούλια. Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο Αγαθονήσι από τη Ρόδο και τα υπόλοιπα νησιά με απόφαση της εταιρείας θα ταξιδέψουν ΔΩΡΕΑΝ.

Είναι μια μικρή συνεισφορά της εταιρείας στη μεγάλη και συμβολική εορταστική εκδήλωση του Αγαθονησίου και των κατοίκων του.

Ανήμερα των Θεοφανείων (Τρίτη 6 Ιανουαρίου) το ταχύπλοο καταμαράν ΄΄Δωδεκάνησος Εξπρές΄΄θα εκτελέσει το ακόλουθο δρομολόγιο:

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΛΙΜΑΝΙ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧ/ΣΗ

ΡΟΔΟΣ 05.00

ΚΩΣ 07.10 07.15

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 07.55 08.00

ΛΕΡΟΣ 08.50 08.55

ΛΕΙΨΟΙ 09.15 09.20

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ 10.00 13.00

ΠΑΤΜΟΣ 13.50 13.55

ΛΕΙΨΟΙ 14.15 14.20

ΛΕΡΟΣ 14.40 14.45

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 15.25 15.30

ΚΩΣ 16.15 16.20

ΡΟΔΟΣ 18.30 Δ/ΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22410 70590.»

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Τώρα που έδεσε το Πρωτευς για την ετήσια ακινησία του, το Μαρίνα είναι δεμένο λόγω επίσχεσης εργασίας, με ποιο πλοίο γίνεται η τροφοδοσία της Σύμης?? Γιατί μόνο με κάποιο από το Dodekanisos Express/Pride σίγουρα δεν αρκούν αυτά.

Εκτός εάν τη λύση δώσει πάλι το Σύμη, όπως έκανε πέρυσι αλλά είχα προβλέψει και για φέτος??

Φαντάζομαι ότι και φέτος θα αντικαταστήσει το Πρωτευς, το διάστημα που θα κάνει την ετήσια ακινησία του, (θα δουλέψει ως Ο/Γ) και μετά θα ξεκινήσει πάλι της ημερήσιες εκδρομές από τη Ρόδο για τη Σύμη.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Το Ιεράπετρα Λ αναμένεται να δέσει για την επισκευή του από τη 01 Νοέμβριου έως 22 Νοεμβρίου 2009

Όταν με το καλό δέσει το Ιεράπετρα Λ για επισκευή ποιο πλοίο θα το αντικαταστήσει στα δρομολόγια του?? Εντάξει η Κασοκαρπαθια έχει 3 δρομολόγια με το Πρεβελης αλλα η άλλη άγονη των Δωδεκανήσου (Λειψοί & Σύμης) θα μείνουν χωρίς πλοίο για 3 εβδομάδες??

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Έκτακτο δρομολόγιο την Δευτέρα 22/03/10 από τη DODEKANISOS Seaways

Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 22/03/2010 το ταχύπλοο καταμαράν DODEKANISOS PRIDE θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο ως ακολούθως:

Δρομολόγιο: Ρόδο - Κω - Κάλυμνο - Λέρος - Λειψοί - Αγαθονήσι και επιστροφή

Αναχώριση από Ρόδο 08:30 π.μ.

Επιστροφή στην Ρόδο 18:30 μ.μ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...