Jump to content
Shipfriends

[VS] Blue Star 1


Recommended Posts

Ένας από τους γυρολόγους των Ελληνικών (και όχι μόνο) θαλασσών και λιμανιών αλλά και ένα από τα ομορφότερα κατα τη γνώμη μου πλοία της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας σας περιμένει να το ταξιδέψετε!!! 27,4 κόμβοι η τελική του. Καλή διασκέδαση και καλές θάλασσες.

http://www.2shared.com/file/fUo7GL_x/BlueStar1.html

post-5143-0-78409300-1341683284_thumb.pn

Link to comment
Share on other sites

Επειδή κάθε γνώμη είναι σεβαστή και την κάθε κριτική τη θεωρώ καλοπροαίρετη και πρόκληση για να γινόμαστε καλύτεροι ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ της ζωής μας

: 1) Το πλοίο το είχα φτιάξει με περισσότερες λεπτομέρειες αλλά λόγω κολλημάτων στο παιχνίδι αποφάσισα να το "ελαφρύνω" λίγο αφαιρώντας συστήματα πρόσδεσης, εξαερισμού κλπ. ώστε να μην έχουν πρόβλημα και οι υπόλοιποι παίκτες. 2) Μια και στον ελεύθερο χρόνο μου σχεδιάζω συνήθως άλλα πλοία δεν έχω κατασκευάσει φώτα (αυτό μπορεί να λυθεί με το L). 3) Όσον αφορά τους καταπέλτες ομολογώ ότι δεν ξέρω να κατασκευάζω αλλά και να ήξερα δεν θα τοποθετούσα μια και στην έκδοση 7.0 που έχουν οι περισσότεροι, η τοποθέτηση καταπέλτη εξαλείφει το ένα από τα δύο χειριστήρια των προπελών κάνοντάς τις να λειτουργούν ενιαία και καθιστώντας αδύνατους τους αντίρροπους ελιγμούς προσέγγισης, κάτι που δεν αρέσει στους περισσότερους παίκτες. 4) Επειδή από αυτό το σάιτ έχω δει και κατεβάσει και γω πολλά μοντέλα, έχω καταλάβει ότι κάθε μέλος που κατασκευάζει και μοιράζεται μοντέλα VS ασχολείται ερασιτεχνικά και απλώς παραθέτει την προσπάθειά του. Για πιο εξελιγμένα μοντέλα υπάρχουν και τα ανάλογα σαιτ από επαγγελματίες (πολλές φορές με το αζημίωτο φυσικά).

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...