Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

To SUPERBA κατέβηκε απο την μεγάλη δεξαμενή και στην θέση του ανέβηκε το bulker SEA FAITH της Genimar που έφτασε χθες στο Νεώριο.

Στο Νεώριο επίσης έφτασε και το bulker MAZOWSZE της Polsteam και έδεσε στον σαρανταρη.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 738
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Όπως είχε αναφέρει και ο φίλος @Giannis P το IRMGARD SCHULTE μετονομάστηκε σε GAS MELODY και βάφτηκε στα κόκκινα μιας και πέρασε στα χέρια της Sea Hawk Gas.

Απο σήμερα το Νεώριο εξυπηρετεί και δεύτερο πλοίο της Genimar. Το bulker SEA BRAVE το οποίο είναι ο πιο τακτικός επισκέπτης του Νεωρίου. Ανέβηκε κατευθείαν στην μικρή δεξαμενή.

Link to comment
Share on other sites

Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές έχει εξυπηρετηθεί το SEA BRAVE στο Ναυπηγείο. Το 2012 έχει έρθει κόκκινο τότε για Drydock. Καλοί πελάτες, ωραία βαπόρια έχουν και είναι όλα γιαπωνέζικα, παραδοσιακή εταιρεία η  Genimar της Οικ. Κτιστάκη - Λιαδη. Γνωρίζω είναι από τα Καρδάμυλα. Αν κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ διορθώστε με.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα αναχώρησε το PETROLINA OCEAN μετά απο ένα μήνα εργασιών.

Ας δούμε το SEA BRAVE πάνω στην μικρή δεξαμενή.

Πριν 3 βδομάδες το bulker 138 μέτρων NOMADIC HJELLESTAD της Intership Navigation ξεκίνησε το ταξίδι του προς Σύρο απο το μακρινό Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Έφτασε λοιπόν σήμερα και έδεσε δίπλα στην μικρή δεξαμενή.

Επίσης, σήμερα έφτασε και ακόμα ένας τακτικός επισκέπτης του Νεωρίου. Το supplier ARIADNE της Asso το οποίο έδεσε μπροστά απο το Συνκρολιφτ μιας και το DELONIX το μεθόρμισαν πάνω στο MAZOWSZE ωστε να κάνουν χώρο.

 

Link to comment
Share on other sites

Μιας και η αναφορά για το Delonix , αξίζει να επισημάνουμε ότι πριν έρθει στα νερά μας πέρασε μια μεγάλη περιπετεια στη Λιβυη , στην οποία απο πριν τις γιορτές πλοίο και πλήρωμα τελούσαν υπό καθεστώς ομηρίας . 

Edited by Annivas
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Είναι του εφοπλιστή Λαλιωτη, που στέλνει συχνά βαπόρια για επισκευή εδώ, αλλά και στην Ελευσίνα τώρα. Το συγκεκριμένο έχει έρθει ξανά στο ναυπηγείο 5 χρόνια πριν, ως ALPINE MANGOLIA.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...