Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

On 25/2/2011 at 11:03 PM, ΣΕΙΡΙΟΣ said:
Σε προσεγγίσεις σε μονές του Αγίου Όρους δραστηριοποιείται και η παντόφλα ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ η οποία έχει κατασκευαστεί το 1998, έχει ΙΜΟ 8989513, στο equasis ως πλοιοκτήτρια εταιρεία της (Registered owner) αναφέρεται η IERA KOINOTIS AGIOU OROUS και έχει δικό της θέμα στην gallery.

Καιρός (εκτός από το δικό της θέμα στην gallery) να αποκτήσει και δικό της θέμα στο φόρουμ.

Να προσθέσουμε στα στοιχεία που ήδη έχουμε αναφέρει για την κάπως ιδι-όμορφη παντοφλίτσα, ότι η κατασκευή της το 1998 είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη με αριθμό νηολογίου Ν.Θεσ. 228, και ακόμα, ότι κατά το 2003 επιμηκύνθηκε κατά έξι μέτρα στο χώρο οχημάτων.

Αν βασιστούμε στο AIS, πρέπει να η παντόφλα που χρησιμοποιείται περισσότερο από τις υπόλοιπες του Αγίου Όρους, μιας και την βλέπουμε ανελλιπώς σε καθημερινά ταξίδια από την Ουρανούπολη προς τα λιμανάκια και τις μονές του "Περιβολιού της Παναγίας".

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

ναι οντοσ η παντοφλιτσα κατασκευαστηκε στα ναυπηγεια μακεδονια οπου εκει εγεινε και η επιμηκυνση.Μια μελετη του ναυπηγεικου γραφειου του κυριου κιπουροπουλου.....το σκαφοσ φορεαει 2 IVECO 400 αλογα η καθε μια, και ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο για εκει που δουλευει.........αν δεν κανω λαθοσ αυτη ειναι η ιδια εταιρια που κατασκευαζει τον ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗ στο ναυπηγειο μακεδονια στη θεσσαλονικη......

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Να δουμε την περιεργη ομολογούμενος, από σχεδιαστικης αποψης, παντοφλιτσα στο Αγιο Ορος

Εξωτερικα δειχνει λιγο ταλαιπωρημενη ,οποτε ισως να μην αργει ο καιρος που θα παει για την συντηρηση της

 

large.58078fe1555d4_AgiaAnna15_10_16Agio

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Το Αγία Αννα ολοκλήρωσε χθες τελικά τα δρομολόγια του στις γραμμές του Αγίου Όρους και χθες τα μεσάνυχτα αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιησει τις εργασίες συντήρησης και δεξαμενισμου.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 10 months later...

Σε κλίμα καραβολατρικής κατάνυξης, μια ματιά και στην Αγία Άννα που την βρίσκουμε δεμένη στην Ουρανούπολη. Όπου Ουρανούπολη είναι σαν τη Χώρα της Τήνου στην ηπειρωτική Ελλάδα, πασιφανής η σημειολογία του μέρους στην Ορθόδοξη θρησκευτική ζωή και παράδοση. Εμείς όμως δεν πήγαμε για θρησκευτικό τουρισμό, η Αγία Άννα μας ενδιαφέρει και μας αρέσει ο έξυπνος χρωματισμός. Το πλοίο είναι μικρότερο ίσως απ' ότι δείχνει στις φωτογραφίες, στο γκαράζ δε νομίζω πως χωράει κάτι παραπάνω από μηχανάκια.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το Αγία Αννα ολοκλήρωσε χθες τα δρομολόγια του στις γραμμές του Αγίου Όρους και τα μεσάνυχτα αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, οπου θα πραγματοποιησει τις εργασίες συντήρησης και δεξαμενισμού του. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ σκάφους στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Quote

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης, από τον Πλοίαρχο του Ε/-Γ-Ο/Γ-Γ-Δ/Ρ ''ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ'' Ν.Θ. 228 για εμπλοκή τμήματος καδένας της αριστερής άγκυρας στην προπέλα της αριστερής κύριας μηχανής του πλοίου, κατά τον απόπλου του από το λιμένα Ουρανούπολης, με δεκαέξι (16) επιβάτες  και δύο (02) οχήματα.
Κατόπιν απεμπλοκής του τμήματος της καδένας από την προπέλα, με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη, το ''ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ'' κατέπλευσε στο λιμένα Ουρανούπολης, όπου αποβιβάστηκαν  με ασφάλεια οι επιβάτες και εκφορτώθηκαν τα οχήματα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε έτερο πλοίο με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ, μέχρι τη διαπίστωση – αποκατάσταση ζημιάς και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

hcg.gr

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Το Αγία Άννα ολοκλήρωσε προχθές τα δρομολόγια του στις γραμμές του Αγίου Όρους και χθες αναχώρησε προχθές το βράδυ για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιήσει τις εργασίες συντήρησης και δεξαμενισμού του. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...