Jump to content
Shipfriends

Sorrento (IMO 9264312)


Recommended Posts

  • 1 month later...

Στο navi γραφουν οτι το πλοιο θα ναυλωθει στην Ισπανικη Transmediterranea Acciona ενω ολα του τα δρομολογια εχουν αφαιρεθει και απο το συστημα κρατησεων της εταιρειας και απο το openseas.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 8 months later...

'Αγαπητοὶ φίλοι, μήπως γνωρίζουμε τὸ κόστος καὶ τὸν τύπο τῆς ναυλώσεως αὐτοῦ τοῦ πλοίου καθὼς καὶ τὸν ἀριθμὸ τῶν μελῶν τοῦ πληρώματός του; Αὐτὴ ἡ οἰκογένεια πλοίων εἶναι ἡ ἀγαπημένη μου στὰ «βαρέα βάρη».

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Δημοσιεύτηκε από την ΕΛΥΔΝΑ η έκθεση διερεύνησης για το περιστατικό θανάτου οδηγού φορτηγού στο γκαραζ του πλοίου, το 2013.

 

Αν και ο οδηγός που πέθανε βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοολ, η διερεύνηση καταλήγει μεταξύ άλλων, στο ότι θα έπρεπε η ασφάλιση των φορτηγών να γίνεται πριν τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι, δεν υπήρχαν πρόσθετες οδηγίες για την ασφάλιση των οχημάτων που βρίσκονταν σε κεκλιμένο επίπεδο, και πιο ενισχυμένα μέσα ασφάλισης για τα συγκεκριμένα σημεία. Επιπλέον φαίνεται ο οδηγός της νταλίκας που μετατοπίστηκε να μην είχε βάλει ταχύτητα και χειρόφρενο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Το πάει το Agat. Έχει μπει φωτό και στο Shipspotting από την παραλαβή του (c: Manuel Hernández Lafuente). Περίπου 10 μήνες μετά την ολοσχερή καταστροφή του. Άδοξο και οριστικό πλέον τέλος για το συμπαθητικό πλοίο που σύστησε τα πολύπαθα Visentini στη χώρα μας.... :( (αν θυμάμαι καλά ευτυχώς χωρίς ανθρώπινες απώλειες).

 

Μην του ξεφύγει κανενός και ευχηθεί τίποτα για "χλιαρή φλόγα", θα μας κράξουνε... :D 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Το σκηνωμα του Σορεντιωνα εχει ξεκινησει να ρυμουλκειται προς Αλιαγα.

 

Λυπήσου τα νεφρά μου :D :D

 

Μικρό μνημόσυνο στο Σορεντίωνα λοιπόν, δε βλέπω να τον έχουμε στο γκάλλερι με τα χρώματα τση Trasmediterranea. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε, εμένα πολλάν με αρέσκεν, ομολογώ. 

 

Τώρα που το σκέφτομαι, θυμάμαι πως έλεγα πόσο συμπαθητικά χρώματα είχε επί Acciona. Και λίγο καιρό μετά που το φωτογράφισα έγινε το ατύχημα  :ph34r:. Καλό καλοκαίρι να έχουμε :D  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...