Jump to content
Shipfriends

Chinese Taishan (IMO 9183506)


Recommended Posts

Ας ανοιξουμε και ενα καινουριο θεμα για το πλοιο που χτιστικε για να ταραξει τα νερα της κρουαζιερας στην Ελλαδα αλλα τελικα δεν καταφερε να στεριωσει.

Χτισμενο το 2000 ως OLYMPIC VOYAGER για την ROC θα ειχε ως μεγαλο οπλο την ταχυτητα του για να μπορει να ταξιδευει οσο το δυνατον λιγοτερο.Τελικα το ονομα εγινε OLYMPIA VOYAGER αφου αν δεν κανω λαθος ειχε καποια θεματα με την Ολυμπιακη επιτροπη.Τελικα με την διαλυση της ROC πουληθηκε και ονομαστικε GRAND VOYAGER.Αυτη την περιοδο νομιζω οτι ταξιδευει υπο τη διαχειρηση της Ibero Cruises.

____________________________________________________

(2000, ex-Olympic Voyager, Olympia Voyager, Voyager, Grand Voyager, Costa Voyager) 

 

 

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Πολύ όμορφα σκαριά αυτό και το αδερφό του. Όπως έχουμε πει στο topic της Costa, που έχει το operation των ερωπαϊκών brands της Carnival Corporation, το πλοίο θα δραστηριοποιηθεί με τα σινιάλα της πλέον.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Έχει αναφερθεί η "μετακίνηση" στο topic της Costa.

Στο ιταλικο site της εταιριας,εμφανιστηκε το Grand Voyager στον στολο.
H Costa έχει το operation των ευρωπαϊκών brands της Carnival Corporation. Tο πλοίο περνά από την Ibero στην Costa (όπως τα "Ocean Village" και "Ocean Village Two" πέρασαν στην P&O Αustralia, κάτι που σήμανε και το τέλος του brand name "Οcean Village") και με τα Allegra και Marina θα δραστηριοποιηθεί στην Κόκκινη θάλασσα.

Tελικά το Marina, όμως, θα εγκαταλείψει το στόλο.

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Το Costa Voyager τελικά σήμερα κατέπλευσε στον Πειραιά με τα νέα του σινιάλα. Πολύ όμορφο σκαρί κατ' εμένα. Παρότι το απόλυτο λευκό με το κίτρινο φουγάρο του πάνε, πιστευώ το μπλε (που διατηρεί το αδερφό του) ήταν ιδανικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Οι κρουαζιέρες στην Ερυθρά νομίζω έχουν ακυρωθεί από καιρό, Minoan. Η συγκεκριμένη είδηση κάνει λόγο για απόσυρση του πλοίου γενικότερα. Ότι θα πάψει να πλέει με τα σινιάλα της Costa λόγω... ηλικίας!

 

Έχει κάνει τον κύκλο του και θεωρείται αρκετά παλιό για τα δεδομένα της εταιρείας και επομένως το αποσύρει από το στόλο της

 

Aυτό δεν στέκει γιατί η εταιρεία έχει πλοία αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από το 13χρονο Voyager. Aν ισχύει η απομάκρυνση του πλοίου, ίσως έχει να κάνει με το μικρό μέγεθός του ( ; ) και την προσθήκη του ex. Mistral, Costa neoRiviera, στο στόλο της Costa.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Και το υψηλό κόστος συντήρησης του για το μέγεθος και αυτά που προσφέρει . Ειναι για πολύ ειδικές κρουαζιέρες ο μικρός .. Και δεν το θέλουν και τα πληρώματα της costa. Σε 3 πλοία της Που έχω ανεβεί και στα 3 τα ίδια μου λένε . Υποψήφιο προς αποχώρηση :ρ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Ψαχνοντας το στο marinetraffic και γενικοτερα στο google βλεπω πως βρισκεται σε καποιο ναυπηγειο στο Shidao Bay... Αραγε θα δουμε ποτε πως θα το κανουν οι Κινεζοι ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η σελιδα Cruise Ships στο facebook ανεβασε αυτη τη φωτογραφια ,χωρις ομως να αναφερει που τη βρηκε...

 

10384829_10152297816463193_4047810576782


Μιας και δυσκολα λοιπον θα το ξαναδουμε απο τα νερα μας..ας δουμε τη τελευταια αφιξη του την 1η Νοεμβριου 2013 στον Πειραια

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 11 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...