Jump to content
Shipfriends

Η αποχώρηση του 2011


Η αποχωρηση του 2011  

59 members have voted

  1. 1. Ποιο θα μας λειψει περισσοτερο

    • Αλεξανδρα Τ (Saturnus)
      0
    • Ancona (Κνωσσος)
    • Απτερα
      0
    • Δημητρουλα
    • Εξπρες Λημνος
    • Μαρινα
    • Νταλιανα
    • Παναγια Σουμελα
      0
    • Pella (Αρκαδι)
    • Pride of Telemark
      0
    • Ρομιλντα
    • Σαμοθρακη
    • Αλλο
    • Polaris
    • Λισσος

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Αρκετες απωλειες και φετος και ηρθε η ωρα να δουμε πιο θα μας λειψει περισσοτερο. (μια ψηφος)

The nominees are:

Αλεξανδρα Τ (Saturnus)

Ancona (το παλιο Κνωσσος)

Απτερα

Δημητρουλα

Εξπρες Λημνος

Λισσος

Μαρινα

Νταλιανα

Παναγια Σουμελα

Pella (το Αρκαδι)

Polaris

Pride of Telemark (Αλμηνη Α)

Ρομιλντα

Σαμοθρακη

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Νταλιάνα. Όσο άσχημο φαινόταν εξωτερικά, τόσο μέσα (στα καλά του, όχι στα τελευταία του), ήταν όαση: Σαλόνια, restaurant, καμπίνες, μοκέττες, όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων, Κρήτη, Κυκλάδες, ρυθμικά θορυβώδεις μηχανές, μία χαρά ήταν.

Link to comment
Share on other sites

ΜΑΡΙΝΑ! Μπορεί να άκουσε τα χειρότερα κατά καιρούς (και ενδεχομένως όχι άδικα πολλές φορές), μπορεί να είχε απαξιωθεί τελειώς από την εταιρία του αλλά προσωπικά έκανα μερικά από τα ωραιότερα ταξίδια μου μαζί του.

Link to comment
Share on other sites

ολα του ΑΓΑΔΗΜΟΥ θα μας λειψουν αλλα κ το ΛΙΣΣΟΣ σιγουρα!το θεμα ειναι οτι τα πλοια που μεγαλωσαμε κ γιναμε shipfriend σιγα σιγα την κανουν για ανακυκλωση κ μαζι με αυτα κ οι αναμνησεις μιας αλλης εποχης πιο αθωας κ πιο ωραιας!γιατι ταξιδι σαν το ρομολντα κ το δημητρουλα στην αγονη μετα 30λιμανια δεν προκειται να ξαναγινει κ να εχει την ιδια αυρα με οποιοδηποτε blue, super, palace name ;)

Edited by margaritis24
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι τα πλοία του Καπτά-Μάκη έσπασαν όλα αυτά τα χρόνια πολλά ρεκόρ (και καλά και κακά :P ) και άφησαν πολλές εντυπώσεις και αναμνήσεις ( επίσης και καλές και κάκιστες :P )

Προσωπικά ξεχωρίζω έναν εργάτη τη Ρόμι την οποία και ψηφίζω και με τα πόδια μου ακόμα ! :D

Link to comment
Share on other sites

Polaris γιατι ηταν η ζωντανη ιστορια της Αδριατικης. Βαπορι value for money, εφερνε ζεστο χρημα μεχρι το τελος στην εταιρια του στηριζοντας την στα δυσκολα. Αποδειξη οτι μολις εφυγε η εταιρια ζοριστηκε αμεσως. Και πανω απ ολα ηταν ΒΑΠΟΡΙ συγχρονο και ας ηταν 36 χρονων.

Link to comment
Share on other sites

Εξπρές Λήμνος. Καθαρά συναισθηματιΚά. το αγάπησα ποΛύ αυτό το βαπόρι ως παναγία τήνου 2 Και αΚόμα πΕρισσότΕρο ως αθηνα. Ίσως να το συμπαθούσα τότΕ πΕρισσότΕρο Και από τον δημοφιΛή αδΕρφό του. Κρίμας

Link to comment
Share on other sites

αυτή τη χρονιά είχαμε πολλές και σημαντικές αποχωρήσεις πλοίων που τέλειωσαν τη ζωή τους και είχαν προσφέρει παρά πολύ στα νησιά που ταξίδευαν!! να ξεκινήσω με το λισσος (όπως και το λατω) που όσο λεφτά έχει φέρει στο ταμείο της ANEK, πολύ δύσκολα θα φέρει άλλο πλοίο στο ταμείο της!!! ξεκίνησε τη καριέρα του στην αδριατική (στις χρυσές εποχές), στη συνεχεία για πολλά χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη γραμμή των χανίων και στο τελείωμα της καριέρας του πρόσφερε σημαντική αναβάθμιση στη γραμμή της χίου μυτιλήνης με τις ανέσεις του και τις υπηρεσίες που παρείχε η εταιρεία του στους επιβάτες. καθώς ότι έσπασε το μύθο που είχα πλάσει στο β.α αιγαίο ότι πλοίο πάνω από 140 μέτρα δεν μπορούσε να μπει εύκολα στη χίο σε καθημερινή βάση!!

το ρομιλντα ήταν ένα πλοίο που όλοι το έβριζαν (όπως και τα αλλά πλοία του αγουδημου), επειδή έκανε πολλές ώρες στα ταξίδια του!! αλλα ήταν στυλοβάτης των άγονων γραμμών (πριν ακόμα ξεκινήσουν οι επιδοτήσεις των αγόνων γραμμών). πρέπει να είναι το πλοίο που πρέπει να έχει προσεγγίσει στα περισσότερα λιμάνια στο αιγαιο (δεν πρέπει να έχει προσεγγίσει στην κέα, ανδρο, ψαρα, αγιο ευστρατιο, θασο, σαμοθρακη, χανια και ρεθυμνο). και επειδή ηταν ένα πλοίο που τα τελευταία χρόνια της ζωής του έτυχε να το ταξιδέψω αρκετά το θεωρώ τη σημαντικότερη απώλεια.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...